akoinonitos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, agipaok είπε Θα δουμε ! αλλα πρεπει να την αλλαξουν δεν γινεται τωρα 1200 ευρω οθονη σε 1,5 χρονο να εχει τετοιο πανελ ! Θα στην αλλαξουν μην αγχωνεσαι και εμενα μου εβγαλε θεμα ,μιλησα στο chat παρασκευη η πεμπτη δεν θυμαμαι και Δευτερα μου ειχαν φερει αλλο. Πρωτα σου στελνουν και μετα ερχονται και παιρνουν το δικο σου. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου από akoinonitos
agipaok Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Θα στην αλλαξουν μην αγχωνεσαι και εμενα μου εβγαλε θεμα ,μιλησα στο chat παρασκευη η πεμπτη δεν θυμαμαι και Δευτερα μου ειχαν φερει αλλο. Πρωτα σου στελνουν και μετα ερχονται και παιρνουν το δικο σου. Αντε να δουμε ! Μακαρι !
dimoskoutr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Αν αγοράσεις προϊόν με την καλή εγγύηση της dell οι τύποι είναι κορυφαίοι. Παλαιότερα στη δουλειά είχαμε server dell σε πελάτη που βγήκε off και την άλλη μέρα το πρωί είχε έρθει καινούργιο μηχάνημα με άνθρωπο από τεχνική υποστήριξη! Και μιλάμε για Θράκη όχι δίπλα στην Αθήνα. Οπότε αν η συγκεκριμένη οθόνη συνοδεύεται από την καλή εγγύηση της dell μην σκας καθόλου. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου από dimoskoutr
haga Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Αν κατάλαβα καλά οι κηλίδες αυτές είναι μέσα από το προστατευτικό film;
agipaok Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Ετσι πρέπει να είναι ! Νόμιζα ότι ήταν από έξω αλλά δεν
haga Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Αν το προστατευτικό αυτό film τοποθετήθηκε από το εργοστάσιο παραγωγής, το αφαιρούμε πριν συνδέσουμε την οθόνη. Αν πάλι είναι aftermarket που το έβαλες εσύ, τότε μάλλον δεν έχει τοποθετηθεί καλά/σε καθαρή οθόνη και με τον καιρό εμφάνισε κηλίδες. Αφαίρεσε το, πέρνα την οθόνη με ένα ελαφρά βρεγμένο πανί και μάλλον το πρόβλημα σου θα λυθεί.
agipaok Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 36 λεπτά πριν, haga είπε Αν το προστατευτικό αυτό film τοποθετήθηκε από το εργοστάσιο παραγωγής, το αφαιρούμε πριν συνδέσουμε την οθόνη. Αν πάλι είναι aftermarket που το έβαλες εσύ, τότε μάλλον δεν έχει τοποθετηθεί καλά/σε καθαρή οθόνη και με τον καιρό εμφάνισε κηλίδες. Αφαίρεσε το, πέρνα την οθόνη με ένα ελαφρά βρεγμένο πανί και μάλλον το πρόβλημα σου θα λυθεί. Δεν κατάλαβες εννοώ το φιλμ η ότι άλλο είναι της οθόνης !!! Δεν έβαλα κάτι και προφανώς έβγαλα την ζελατίνα εντάξει είπαμε ! 40 χρόνια gaming !!! 1
akoinonitos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Στις 2/2/2025 στις 10:05 ΜΜ, agipaok είπε Δεν κατάλαβες εννοώ το φιλμ η ότι άλλο είναι της οθόνης !!! Δεν έβαλα κάτι και προφανώς έβγαλα την ζελατίνα εντάξει είπαμε ! 40 χρόνια gaming !!! Tι εγινε τλκ? επικοινωνησες?
agipaok Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Ναι οι ξένοι μου είπανε ότι έγινε από Καθάρισμα με σκληρό πανί !!!! Τον λέω ρε φίλε 40 χρόνια gamer ότι καθαρίζουμε μόνο με μικρό ίνες το μάθαμε πριν μιλήσουμε ! Ξανά μίλησα μετά με Ελλάδα και έστειλα βίντεο φωτογραφίες κτλ και περιμένω !! Α και οι αμερικάνοι λένε υπομονή θα φύγουν !!!! Οτι ναναι 1
tasvar Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, agipaok είπε Ναι οι ξένοι μου είπανε ότι έγινε από Καθάρισμα με σκληρό πανί !!!! Τον λέω ρε φίλε 40 χρόνια gamer ότι καθαρίζουμε μόνο με μικρό ίνες το μάθαμε πριν μιλήσουμε ! Ξανά μίλησα μετά με Ελλάδα και έστειλα βίντεο φωτογραφίες κτλ και περιμένω !! Α και οι αμερικάνοι λένε υπομονή θα φύγουν !!!! Οτι ναναι Δέν είσαι ο μόνος... Ολοι αυτοί με σκληρό πανί καθαρίζουν; Κάποιο θέμα με την επίστρωση φαίνεται να είναι. https://www.google.com/search?q=alienware+monitor+white+spots&client=opera&hs=Wkm&sca_esv=3196b51d5507521a&udm=2&biw=2558&bih=1272&sxsrf=AHTn8zrKlBrwnRNVwmp4-vBSSJmpOcPu9g%3A1738692724682&ei=dFiiZ8mnKf2Lxc8P4pLv6AQ&ved=0ahUKEwjJsemRz6qLAxX9RfEDHWLJG00Q4dUDCBE&uact=5&oq=alienware+monitor+white+spots&gs_lp=EgNpbWciHWFsaWVud2FyZSBtb25pdG9yIHdoaXRlIHNwb3RzSPI1UKwNWIkvcAF4AJABAJgBmAGgAZUNqgEEMC4xMrgBA8gBAPgBAZgCCKACiwnCAgQQIxgnwgIHEAAYgAQYE8ICBhAAGBMYHsICCBAAGBMYCBgewgIIEAAYExgFGB7CAgQQABgemAMAiAYBkgcDMC44oAeUGg&sclient=img
agipaok Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Μα εγώ μόνο μικρό ίνες αλκοόλ ειδικό κτλ ! Τώρα τόση ακριβή οθόνη την πρόσεξα ! Αλλα είναι μαλακες !!! 1
akoinonitos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 7 λεπτά πριν, agipaok είπε Μα εγώ μόνο μικρό ίνες αλκοόλ ειδικό κτλ ! Τώρα τόση ακριβή οθόνη την πρόσεξα ! Αλλα είναι μαλακες !!! αλκοολ? 1
benign Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, agipaok said: ισοπροπυλική αλκοόλη Αυτο σου εκανε την ζημια. Υφασμα μικροινων και απεσταγμενο νερο θελει. Απαγορευεται απευθειας ισοπροπυλικη η αμωνιουχο δυαλυμα. Ψαξτο στο ιντερνετ να δεις. Ενα τυχαιο απο πολλα που μπορεις να βρεις. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου από benign 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα