Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει κάποιος κανα παρόμοιο πρόβλημα με gaming οLed ή και όχι οθόνη με τέτοια σημάδια που φαίνεται να είναι μέσα από το προστατευτικό φιλμ και δεν καθαρίζονται

IMG_9215.jpeg

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
8 ώρες πριν, agipaok είπε

Έχει κάποιος κανα παρόμοιο πρόβλημα με gaming οLed ή και όχι οθόνη με τέτοια σημάδια που φαίνεται να είναι μέσα από το προστατευτικό φιλμ και δεν καθαρίζονται

IMG_9215.jpeg

Δεν το εχω ξανα δει ,στειλε στο support της dell.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Δεν το εχω ξανα δει ,στειλε στο support της dell.

Περιμενω να τους παρω Δευτερα τηλ γιατι δεν το βλεπω φυσιολογικο ! 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, agipaok είπε

Περιμενω να τους παρω Δευτερα τηλ γιατι δεν το βλεπω φυσιολογικο ! 

Απο που την πηρες dell store? 

Στειλε στο chat καλυτερα για να στειλεις και τις φωτο που θα σου ζητησουν να ξεμπερδεψεις πιο γρηγορα ,κατα προτιμηση σε support εξωτερικου οχι ελλαδας.

• Like 1
Δημοσ.

Από skroutz έβαλα βέβαια και ασφάλεια έξτρα μέσω Allianz ! Αλλα είναι στον 2ο χρόνο οπότε εγγύηση έχει ακόμη εργοστασιακή ! Δεν μπορώ να επικοινωνήσω με εξωτερικό γιατί βαζεις αριθμούς οθόνης κτλ και σε βγάζει αναγκαστικά Ελλάδα ! Θα δω Δευτέρα τι θα γίνει 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, agipaok είπε

Από skroutz έβαλα βέβαια και ασφάλεια έξτρα μέσω Allianz ! Αλλα είναι στον 2ο χρόνο οπότε εγγύηση έχει ακόμη εργοστασιακή ! Δεν μπορώ να επικοινωνήσω με εξωτερικό γιατί βαζεις αριθμούς οθόνης κτλ και σε βγάζει αναγκαστικά Ελλάδα ! Θα δω Δευτέρα τι θα γίνει 

Οχι ρε δεν σε βγαζει ελλαδα ,προσφατα το εκανα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως που προσπαθούσα όλο το απόγευμα στο support μου ζητούσε service tag και τσουπ Ελλάδα ! Αν έχεις mail support dell στείλε !!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ανταλλαξαμε  mail ,οτι ζητησε τα εστειλα στο chat  ηταν περιπου 10 λεπτα η συνομιλια μας να φανταστεις ,εστειλα s/n φωτο απο το προβλημα και μου λεει οκ θα κανουμε αντικατσταση ,εγινε πολυ μπαμ η δουλεια. Ιδιο μονιτορ εχουμε.

Απο εδω μπηκα 

https://www.dell.com/support/incidents-online/en-us/contactus/dynamic

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, agipaok είπε

image.png.1481103ae0b758d3390c1ce216763e13.png

Δες που με πεταει! Εκτος αν μπω με κανα VPN

Τι σκατα? συνεχισε εκει τι να κανεις? καλυτερα chat παντως γαι εμενα , γινεται πιο γρηγορα η επικοινωνια.

Απο την αρχη τα ειχες αυτα τα σημαδια η στα εκανε μετα?

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

Τι σκατα? συνεχισε εκει τι να κανεις? καλυτερα chat παντως γαι εμενα , γινεται πιο γρηγορα η επικοινωνια.

Απο την αρχη τα ειχες αυτα τα σημαδια η στα εκανε μετα?

Σιγα σιγα αρχισαν να εμφανιζονται ! Και ελεγα βρωμιες ειναι καποια στιγμη θα τα κανω με κανα πανακι ! απλα επειδη παντα παιζω βραδινες ωρες και οχι πρωι γιατι λειπω τα ξεχνουσα δεν φαινονται ! Τωρα που καθισα πρωι εχουν γινει πααααρα πολλα ! Δηλαδη σε φαση ενοχλητικα ! και δεν ειναι λεκεδες ! 

• Like 1
Δημοσ.

σχετικά με την επικοινωνία με την dell συμφωνώ κι εγώ με τον @akoinonitos, μιλησε μέσω chat από το dell.com με ξένο εκπρόσωπο. Στο ελληνικό τηλέφωνο δεν είμαι αισιόδοξος ότι θα καταφέρεις κάτι. Δυο φορές επικοινώνησα με τον ξένο για το ίδιο ζήτημα, καμένο πιξελ, (βλέπεις ήμουν άτυχος και είχες καμένο πιξελ και η 2η) μέσα σε 1 βδομάδα και χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις προώθησε άμεσα τις αλλαγές των οθονών.  

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ksessalonikios είπε

σχετικά με την επικοινωνία με την dell συμφωνώ κι εγώ με τον @akoinonitos, μιλησε μέσω chat από το dell.com με ξένο εκπρόσωπο. Στο ελληνικό τηλέφωνο δεν είμαι αισιόδοξος ότι θα καταφέρεις κάτι. Δυο φορές επικοινώνησα με τον ξένο για το ίδιο ζήτημα, καμένο πιξελ, (βλέπεις ήμουν άτυχος και είχες καμένο πιξελ και η 2η) μέσα σε 1 βδομάδα και χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις προώθησε άμεσα τις αλλαγές των οθονών.  

Τελικά βρήκα τρόπο να επικοινωνήσω με ξένο αλλά θέλει καθημερινή ! Οπότε από Δευτέρα και με τους 2

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Δεν ειναι οτι στο ελληνικο δεν θα σε εξυπηρετησουν απλα το ψηριζουν περισσοτερο για καποιο λογο. 

Θα δουμε ! αλλα πρεπει να την αλλαξουν δεν γινεται τωρα 1200 ευρω οθονη σε 1,5 χρονο να εχει τετοιο πανελ ! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...