VaggD Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Καλημέρα και καλό μήνα! Τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω προβλήματα με τη σύνδεσή μου. Αρχικά, δεν είχα καθόλου πρόσβαση στο internet, αλλά μετά από ένα reset στο router, η κατάσταση βελτιώθηκε μερικώς. Τώρα η σύνδεσή μου είναι περιορισμένη, με μέγιστη ταχύτητα 10Mbps. Το περίεργο είναι ότι μπορώ να μπω σε YouTube, Instagram και αρκετές ιστοσελίδες, αλλά όχι σε όλες. Για παράδειγμα, δεν φορτώνουν το Speedtest, το Reddit, το Meteo.gr και το site της Nova. Επιπλέον, το Stremio δεν λειτουργεί, παρόλο που τα torrents κατεβαίνουν κανονικά. Το μόνο πράγμα που περνάει απ’ το μυαλό μου είναι ότι ίσως κάτι πάει σοβαρά στραβά με το DNS. Προσπαθώ να καταλάβω τι προκαλεί αυτό το παράξενο πρόβλημα, αλλά η εξυπηρέτηση της Nova είναι απλά άθλια. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου από VaggD
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου vdsl γραμμη? ποσα συγχρονιζεις? On 01/02/2025 at 11:36, VaggD said: Καλημέρα και καλό μήνα! Τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω προβλήματα με τη σύνδεσή μου. Αρχικά, δεν είχα καθόλου πρόσβαση στο internet, αλλά μετά από ένα reset στο router, η κατάσταση βελτιώθηκε μερικώς. Τώρα η σύνδεσή μου είναι περιορισμένη, με μέγιστη ταχύτητα 10Mbps. Το περίεργο είναι ότι μπορώ να μπω σε YouTube, Instagram και αρκετές ιστοσελίδες, αλλά όχι σε όλες. Για παράδειγμα, δεν φορτώνουν το Speedtest, το Reddit, το Meteo.gr και το site της Nova. Επιπλέον, το Stremio δεν λειτουργεί, παρόλο που τα torrents κατεβαίνουν κανονικά. Το μόνο πράγμα που περνάει απ’ το μυαλό μου είναι ότι ίσως κάτι πάει σοβαρά στραβά με το DNS. Προσπαθώ να καταλάβω τι προκαλεί αυτό το παράξενο πρόβλημα, αλλά η εξυπηρέτηση της Nova είναι απλά άθλια.
VaggD Δημοσ. Κυριακή στις 09:15 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 09:15 μμ On 05/02/2025 at 00:43, poulinos said: vdsl γραμμη? ποσα συγχρονιζεις? Ναι VDSL γραμμή. Μετά από reset του router συγχρονίζω στα 40kbps. Τουλάχιστον πριν είχαμε πρόσβαση YouTube & γενικά streaming.
poulinos Δημοσ. Κυριακή στις 09:17 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:17 μμ 2 minutes ago, VaggD said: Ναι VDSL γραμμή. Μετά από reset του router συγχρονίζω στα 40kbps. Τουλάχιστον πριν είχαμε πρόσβαση YouTube & γενικά streaming. σηκωσε plz μια φωτο απο την σελιδα με το συγχρονισμο. το 40kbps δεν ειναι καν συγχρονισμος.ειναι δειγμα και ουτε δωρεαν 1 2
Mene Δημοσ. Κυριακή στις 09:19 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:19 μμ Ρουτερ? Αναλυτικά στοιχεία συγχρονισμου? Μηπως και στο support έδωσες την ίδια ποσότητα πληροφορίας, δηλαδή καθόλου? 2
VaggD Δημοσ. Κυριακή στις 09:44 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 09:44 μμ 22 minutes ago, poulinos said: σηκωσε plz μια φωτο απο την σελιδα με το συγχρονισμο. το 40kbps δεν ειναι καν συγχρονισμος.ειναι δειγμα και ουτε δωρεαν Θα ανεβάσω μόλις πάω σπίτι. 20 minutes ago, Mene said: Ρουτερ? Αναλυτικά στοιχεία συγχρονισμου? Μηπως και στο support έδωσες την ίδια ποσότητα πληροφορίας, δηλαδή καθόλου? Το support μόνο τι χρώμα εσώρουχα φοράω δεν με ρώτησαν. Για να μου πουν ότι η γραμμή έχει πρόβλημα επειδή είναι παλιά κλπ και πρέπει να κάνω μετάβαση σε ότι οπτική… 1
poulinos Δημοσ. Κυριακή στις 09:47 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:47 μμ 1 minute ago, VaggD said: Θα ανεβάσω μόλις πάω σπίτι. Το support μόνο τι χρώμα εσώρουχα φοράω δεν με ρώτησαν. Για να μου πουν ότι η γραμμή έχει πρόβλημα επειδή είναι παλιά κλπ και πρέπει να κάνω μετάβαση σε ότι οπτική… αν μπορεις να βαλεις οπτικη πηγαινε δαγκωτο που λενε.μην το σκεφτεσαι καν. για απειρους λογους. γελαω με αυτο που ειπες.μου θυμισες μια φορα το παρακατω. σε alpha bank ειχα ειδοποιησεις καποτε στο viber.μια μερα σταματαει.παιρνω τηλεφωνο να ρωτησω μηπως εχει γινει κατι ή φταιω εγω.αφου με ρωταει τα παντα μα τα παντα μου λεει ναι ειναι γενικο το θεμα.πηγα να του πω εισαι μαλακ..ς αλλα ενταξει.πες απο την αρχη οτι ειναι γενικο να γλυτωσουμε και οι 2 μας. 2
VaggD Δημοσ. Κυριακή στις 09:56 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 09:56 μμ 2 minutes ago, poulinos said: αν μπορεις να βαλεις οπτικη πηγαινε δαγκωτο που λενε.μην το σκεφτεσαι καν. για απειρους λογους. γελαω με αυτο που ειπες.μου θυμισες μια φορα το παρακατω. σε alpha bank ειχα ειδοποιησεις καποτε στο viber.μια μερα σταματαει.παιρνω τηλεφωνο να ρωτησω μηπως εχει γινει κατι ή φταιω εγω.αφου με ρωταει τα παντα μα τα παντα μου λεει ναι ειναι γενικο το θεμα.πηγα να του πω εισαι μαλακ..ς αλλα ενταξει.πες απο την αρχη οτι ειναι γενικο να γλυτωσουμε και οι 2 μας. Μα εκεί την πάτησα, του απαντάω ότι όχι μόνο έχω κάνει αίτηση αλλά ο ΟΤΕ έχει ήδη τελειώσει με την εγκατάσταση στο κτήριο και περιμένω εσάς… Μου απάντησαν εφόσον υπάρχει αίτηση για οπτική δεν μπορούμε να στείλουν τεχνικό για αποκατάσταση βλάβης σε βρόγχο που θα σταματήσει να χρησιμοποιείται και ότι θα επισπεύσουν την εγκατάσταση οπτικής εντός της οικίας μου. Έχουν περάσει σχεδόν 3 εβδομάδες και μάλλον θα έρθουν Τρίτη, και αυτό μετά απο καθημερινό πρήξιμο.
poulinos Δημοσ. Κυριακή στις 09:57 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:57 μμ 1 minute ago, VaggD said: Μα εκεί την πάτησα, του απαντάω ότι όχι μόνο έχω κάνει αίτηση αλλά ο ΟΤΕ έχει ήδη τελειώσει με την εγκατάσταση στο κτήριο και περιμένω εσάς… Μου απάντησαν εφόσον υπάρχει αίτηση για οπτική δεν μπορούμε να στείλουν τεχνικό για αποκατάσταση βλάβης σε βρόγχο που θα σταματήσει να χρησιμοποιείται και ότι θα επισπεύσουν την εγκατάσταση οπτικής εντός της οικίας μου. Έχουν περάσει σχεδόν 3 εβδομάδες και μάλλον θα έρθουν Τρίτη, και αυτό μετά απο καθημερινό πρήξιμο. βλακεια αυτο που σου ειπαν διοτι εσυ μπορει να ηθελες την γραμμη για δουλεια.βεβαια θα μπορουσες να ζητησεις free data σε κινητο.μακαρι να ερθει τριτη και να βαλεις οπτικη και να βρεις την ηρεμια σου
VaggD Δημοσ. Κυριακή στις 10:00 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 10:00 μμ 3 minutes ago, poulinos said: βλακεια αυτο που σου ειπαν διοτι εσυ μπορει να ηθελες την γραμμη για δουλεια.βεβαια θα μπορουσες να ζητησεις free data σε κινητο.μακαρι να ερθει τριτη και να βαλεις οπτικη και να βρεις την ηρεμια σου Έκανα καταγγελία για από την στιγμή που αρνήθηκαν να δώσουν λύση. Free data μόνο σε κινητό nova μου είπαν εγώ έχω Vodafone. Σε ευχαριστώ 🙏.
poulinos Δημοσ. Κυριακή στις 10:05 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:05 μμ 3 minutes ago, VaggD said: Έκανα καταγγελία για από την στιγμή που αρνήθηκαν να δώσουν λύση. Free data μόνο σε κινητό nova μου είπαν εγώ έχω Vodafone. Σε ευχαριστώ 🙏. εισαι σε adsl κιολας τωρα ουτε καν vdsl.ναι σε αλλο παροχο δεν μπορουν να σου δωσουν data δυστυχως, εισαι σε μισο mbit. κοινως δεν εχεις internet 1
VaggD Δημοσ. Κυριακή στις 10:09 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 10:09 μμ 2 minutes ago, poulinos said: εισαι σε adsl κιολας τωρα ουτε καν vdsl.ναι σε αλλο παροχο δεν μπορουν να σου δωσουν data δυστυχως, εισαι σε μισο mbit. κοινως δεν εχεις internet Το γνωρίζω.. ούτε τηλέφωνο έχω! Παρακαλώ να επανέλθει το αλλόκοτο πρόβλημα που τουλάχιστον με χρήση vpn είχα πρόσβαση παντού και ας ήταν κουτσουρεμένη η ταχύτητα.
poulinos Δημοσ. Κυριακή στις 10:16 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:16 μμ δεν ξερω γιατι με vpn επαιζε αλλα γενικα ναι ειναι διαλυμενη η γραμμη. 6 minutes ago, VaggD said: Το γνωρίζω.. ούτε τηλέφωνο έχω! Παρακαλώ να επανέλθει το αλλόκοτο πρόβλημα που τουλάχιστον με χρήση vpn είχα πρόσβαση παντού και ας ήταν κουτσουρεμένη η ταχύτητα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα