LgndJm Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Καλησπέρα, εδώ και ένα μισή περίπου χρόνο (μισό χρόνο από όταν έβαλα οπτική ίνα) αντιμετωπίζω ένα συνεχόμενο lag spike σε παιχνίδια. Ενώ μπορεί να έχω ένα σταθερό ping περίπου 60ms ανά 5 με 10 δευρολεπτα πηδαει στο 200αρι για 1-2 seconds και ξανα επανέρχεται στα φυσιολογικά του για λίγο μέχρι να επαναληφθεί ο κύκλος. Το πρόβλημα φεύγει αν κάνω restart το router mesh repeater σύστημα. Ύστερα το πρόβλημα ξανα εμφανίζεται τυχαία είτε σε μερικές ώρες ή μέρες. Έχω 200 άρα με το Cosmote speedport plus και 2 speed home wifi απο μια κρεβατοκάμαρα τα οποία δίνουν ethernet πρόσβαση στον υπολογιστή. Ξέρει κανείς πως μπορώ να αντιμετωπίσω αυτό το πρόβλημα?
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου ριξε καλωδιο για αρχη για να δεις αν φταιει το mesh σου. ή βγαλε το mesh και παιξε με wifi απο το speedport.μια μια δοκιμες για να δεις τι φταιει. On 01/02/2025 at 03:28, LgndJm said: Καλησπέρα, εδώ και ένα μισή περίπου χρόνο (μισό χρόνο από όταν έβαλα οπτική ίνα) αντιμετωπίζω ένα συνεχόμενο lag spike σε παιχνίδια. Ενώ μπορεί να έχω ένα σταθερό ping περίπου 60ms ανά 5 με 10 δευρολεπτα πηδαει στο 200αρι για 1-2 seconds και ξανα επανέρχεται στα φυσιολογικά του για λίγο μέχρι να επαναληφθεί ο κύκλος. Το πρόβλημα φεύγει αν κάνω restart το router mesh repeater σύστημα. Ύστερα το πρόβλημα ξανα εμφανίζεται τυχαία είτε σε μερικές ώρες ή μέρες. Έχω 200 άρα με το Cosmote speedport plus και 2 speed home wifi απο μια κρεβατοκάμαρα τα οποία δίνουν ethernet πρόσβαση στον υπολογιστή. Ξέρει κανείς πως μπορώ να αντιμετωπίσω αυτό το πρόβλημα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα