Προς το περιεχόμενο

Lower voice volume app

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Έψαξα αρκετά και επειδή δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι σχετικό αν μπορούσατε να με βοηθήσετε θα ήταν σωτήριο.

Έχω αγοράσει ένα ακουστικό ψείρα με τον κλασικό πομπό στο λαιμό ένα είδος υπάρχει από όσο έχω ψάξει. Λειτουργία μια χαρά μέχρι που έφτασα στο εξής βασικό πρόβλημα. Ακόμα και στο τελείως low στην ένταση ακούγεται στον έξω χώρο υπερβολικά πολύ. Σκέφτηκα μην μπορώντας να βρω άλλη λύση αν υπάρχει κάποιο application ώστε να μπορώ να χαμηλώσω και άλλο την ένταση της φωνής. Ότι έχετε να προτείνετε ευπρόσδεκτο.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

• Haha 1
Δημοσ.

Αυτό έχει να κάνει με την ποιότητα κατασκευής των ακουστικών. Δύσκολο να απαντήσει κάποιος χωρίς την πολύ βασική πληροφορία του μοντέλου.

Δημοσ.

Badboy ένα είναι το μοντέλο που γενικά υπάρχει δεν υπάρχουν πολλές επιλογές απλά κουμπώνει με ψείρα μέσα στο αυτί ή ψείρα ακουστικό. 

Technostate δυστυχώς ναι και όσο κάποιος σφυρίζει τα σύμφωνα τόσο πιο πολύ ακούγεται. Εμένα πχ με ακούνε τρία άτομα απέξω στο ίδιο άτομο η κοπέλα μου από την άλλη ακούγεται και εκείνη αλλά πολύ λιγότερο(ναι μάλλον σφυραω τα σύμφωνα🥲🥲

Για αυτό και ρωτάω μήπως υπάρχει κάποιο app αν γνωρίζει κάποιος που να μπορώ να πειράξω ένταση προς τα κάτω όμως(low volume)

Δημοσ.

Κάτι δεν καταλαβαίνω, ένα μοντέλο ακουστικών μόνο σίγουρα δεν υπάρχει. Μπορείς να γράψεις ποια ακουστικά πήρες ή αν δε γνωρίζεις να τα βγάλεις μια φωτογραφία;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...