Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
46 minutes ago, Karanikolis said:

Ούτε εγώ το ξέρω 100%, νομίζω όμως ότι είχε ξανά αναφερθεί κάτι παρόμοιο εδώ στο φόρουμ περί νόμου που τους καλύπτει.. 

Η αλήθεια είναι ότι έτσι που γίνεται μαζικά δεν κοιτάνε να κάνουν σωστή δουλειά, κοιτάνε να πεταξουνε τα μποξ όπως να ναι απλά για να προχωράει το έργο όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.. 

Καλά άμα περίμενα ποτέ θα το μετακινήσουν ή θα το βάλουν σωστά…κλάφτα…!
Στην δική μου περίπτωση αυτός που τρύπησε πρέπει να είχε πιει 2-3 μπυρες και οι τρύπες ήταν όπου να ναι.. από την μια μεριά το μποξ κρεμόταν! Χωρίς πολλές λεπτομέρειες, το μετακίνησα μόνος μου με σωστές αποστάσεις στις τρύπες και αλφαδιασμένο… 😅👌

δυστυχως δεν εχεις αδικο.πλεον επειδη ουτε τεχνικοι υπαρχουν πολλοι (συν τρελη δουλεια) αλλα ουτε και πολλοι εμπειροι τεχνικοι, βλεπεις ολα αυτα που βλεπεις. τα ατομα σε αυτες τις εταιρειες αλλαζουν ανα τριμηνο που λεει ο λογος .οχι οτι γενικα στους παροχους δεν αλλαζουν γρηγορα πλεον.

και σε ενα αλλο θεμα καποιος ρωταγε για boxaki οτε που το εβαλαν χυμα στην προσοψη και ειπε θα μιλησει με οτε για να γινει αλλαγη.και ενας αλλος που του περασαν καλωδιο ρευματος νομιζω και πλεον δεν κλεινει η τεντα του.και αυτος θα ζητησει αλλαγη. οσοι ζητησαν αλλαγη παντως δεν τους το αρνήθηκαν.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, poulinos είπε

και σε ενα αλλο θεμα καποιος ρωταγε για boxaki οτε που το εβαλαν χυμα στην προσοψη και ειπε θα μιλησει με οτε για να γινει αλλαγη.και ενας αλλος που του περασαν καλωδιο ρευματος νομιζω και πλεον δεν κλεινει η τεντα του.και αυτος θα ζητησει αλλαγη. οσοι ζητησαν αλλαγη παντως δεν τους το αρνήθηκαν.

Σίγουρα άμα έχουν κάνει πατάτα δεν μπρορούν να αρνηθούν, το θέμα είναι πόσο γρήγορα το κάνουν.

φίλος βέβαια έμπλεξε στο περιστέρι, έχει αγοράσει οικόπεδο, όταν βάζανε τις καμπίνες της ΔΕΗ την βάλανε έξω απο το οικόπεδο του που σε λίγο καιρό θα χτίσει. για καλή του τύχη την βάλανε στην ακρη. όμως λέει οτι τον ενοχλεί γιατί του κόβει από την πιλοτή. και τρέχει από τον οκτώβρη με τα σχέδια που έχει πληρώσει ήδη και δεν βρίσκει κανέναν.... κάποια στιγμή βρήκε έναν εργολάβο, του εξήγησε την κατάσταση, του είπε θα το μεταφέρω αλλά ακόμη τίποτε.... :P 

Δημοσ.
24 minutes ago, Karanikolis said:

Σίγουρα άμα έχουν κάνει πατάτα δεν μπρορούν να αρνηθούν, το θέμα είναι πόσο γρήγορα το κάνουν.

φίλος βέβαια έμπλεξε στο περιστέρι, έχει αγοράσει οικόπεδο, όταν βάζανε τις καμπίνες της ΔΕΗ την βάλανε έξω απο το οικόπεδο του που σε λίγο καιρό θα χτίσει. για καλή του τύχη την βάλανε στην ακρη. όμως λέει οτι τον ενοχλεί γιατί του κόβει από την πιλοτή. και τρέχει από τον οκτώβρη με τα σχέδια που έχει πληρώσει ήδη και δεν βρίσκει κανέναν.... κάποια στιγμή βρήκε έναν εργολάβο, του εξήγησε την κατάσταση, του είπε θα το μεταφέρω αλλά ακόμη τίποτε.... :P 

ισχυει οτι καποια πραγματα αργουν.

ειχα πετυχει περιπτωση που καποιος εφτιαχνε πολυκατοικια και ειχε βαλει σαν συρμα γυρω γυρω απο την καμπινα και ζητουσε να μεταφερθει παλι γιατι θα υπηρχε θεμα με την προσβαση στην πιλοτη.δεν ξερω τι εγινε τελικα.απλα ετυχε να δω το Case.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...