nikolaos13 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Υπερσύνδεσμος: A1/A3 Course & Examination - UAS Remote Pilot Open Category - [UAS-OPEN-A1+A3] Καλές πτήσεις! 11 4 3
akaloith Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) ποιες ειναι οι απαντησεις των τεστ; 🧐 Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου από akaloith 2
akaloith Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Panoskoopa είπε Use chat gpt παει η αριστεια μου Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου από akaloith 1
x69pr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Δηλαδή αν περάσουμε το τεστ το πιστοποιητικό που μας χορηγείται είναι αρκετό για νομιμη χρήση drone αυτής της κατηγορίας; Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου από x69pr
Mhlogiatros Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) de l'Aviation Civile of Luxembourg ΝΤΕΝ έχουμε στο χωριό μου Nα 'ρθει κανας μπάτσος της αγροφυλακής να ζητάει χαρτιά δύσκολο Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου από Mhlogiatros
disruptedmind94 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, x69pr είπε Δηλαδή αν περάσουμε το τεστ το πιστοποιητικό που μας χορηγείται είναι αρκετό για νομιμη χρήση drone αυτής της κατηγορίας; Αν δεν κάνω λάθος είναι για 3 μήνες όμως η χρήση του.
dreaming123 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, disruptedmind94 είπε Αν δεν κάνω λάθος είναι για 3 μήνες όμως η χρήση του. 5 χρόνια έχει ισχύ. 3 μήνες έχει ισχύ να ολοκληρώσεις τη διαδικασία για να πάρεις το δίπλωμα. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου από dreaming123 1
disruptedmind94 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 1 λεπτό πριν, dreaming123 είπε 5 χρόνια έχει ισχύ. Ευχαριστώ , δεν ήξερα.
atrias Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Στις 31/1/2025 στις 8:33 ΜΜ, SoullessRider είπε πάτα ξανά το αρχικό link μετά το registration και το login 33 λεπτά πριν, blueangel3 είπε Κάτι για A2 έχετε να προτείνετε ; το ίδιο site έχει free online course και για A2 , αλλά η εξέταση είναι δια ζώσης στο Λουξεμβούργο
Kosnis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Ευχαριστω nikolaos13, εχω φτασει στο 60% και συνεχιζω..
vagos789 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Βλεπω διαφορα Α2 σε ελληνικα sites (πληρωματικα),δεν ξερω τι αξιοπιστια και τι νοημα εχουν το καθενα απο αυτα. Αυτο του Λουξεμβουργου το πηρα μεσα σε δυο ωρες,αν καποιος θελει να αριστευσει (που δεν εχει καμια σημασια,ουτε φαινεται καπου ) θα πρεπει να αφιερωσει σαφως περισσοτερο χρονο.
papako35 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Παιδιά και εγώ πήρα α1 και α3 μέσω τσατ τζι πι Ντι. Α2 προσπάθησα να το πάρω. Εφτασα ως ένα σημείο αλλά μετά λέει πρέπει να πας Λουξεμβούργο να παρακολουθείς ή να δώσεις εξετασεις από κοντά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα