Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Όσο υπάρχει επιδοτήση θα υπάρχουν και πωλήσεις όταν σταματήσουν τις επιδοτήσεις τότε παπαλα!

Δεν υπάρχουν παντού επιδοτήσεις έτσι κι αλλιώς. Μια χαρά αγοράζει ο κόσμος, μη κοιτάς εδώ στην ψωροκώσταινα. 
Όταν είσαι σε περίοδο όμως που τρέχουν γιατί να μην επωφεληθείς όταν βλέπεις τα προγράμματα και ανοιγοκλείνουν διαρκώς; Περιμένεις απλά την ευκαιρία! Δεν είναι ένδειξη η επιδότηση για το αν θέλει κάποιος ev....

Επεξ/σία από pentraks
Δημοσ.

Mαλιστα το διαβάσαμε και αυτό . Δύσκολα τα πραματα για τους εμπόρους η Ευρώπη ακολουθεί το αμερικα απλα με κανα χρόνο καθυστέρηση 

Δημοσ.
33 minutes ago, pentraks said:

Δεν υπάρχουν παντού επιδοτήσεις έτσι κι αλλιώς. Μια χαρά αγοράζει ο κόσμος, μη κοιτάς εδώ στην ψωροκώσταινα. 
Όταν είσαι σε περίοδο όμως που τρέχουν γιατί να μην επωφεληθείς όταν βλέπεις τα προγράμματα και ανοιγοκλείνουν διαρκώς; Περιμένεις απλά την ευκαιρία! Δεν είναι ένδειξη η επιδότηση για το αν θέλει κάποιος ev....

Όταν μειώθηκαν στη Γερμανία έπεσαν η πωλήσεις. Διαβάστε λίγο βοηθάει 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dinos1973 είπε

Όσο υπάρχει επιδοτήση θα υπάρχουν και πωλήσεις όταν σταματήσουν τις επιδοτήσεις τότε παπαλα!

Αρα καλα κανουν και εχουν επιδοτησεις και καλα θα κανουν να τις συνεχισουν.

Δημοσ.
2 hours ago, pentraks said:

Mην γράφετε ανακρίβειες
H Hertz δεν εγκατέλειψε τα EV και ειδικά τα tesla.  Απλα μείωσε τον ρυθμό εξηλεκτρισμού της για να έχει λιγότερη χασούρα απο την μη ζήτηση (αναφέρθηκαν οι λόγοι) και υψηλοτέρα κόστη επισκευής αφού... κανείς δε προσέχει τα νοικιάρικα.
Δεν ήταν μόνο τα tesla που άλλαξε τα deal αλλά κι άλλα....

https://www.reuters.com/business/autos-transportation/hertz-sell-about-20000-evs-us-fleet-2024-01-11/

και στην τελική, γιατί μας ενδιαφέρει τι κάνει μια εταιρεία ενοικίασης αυτοκίνητων που έχει άλλο σκοπό χρήσης των οχημάτων?

PS αυτές οι ειδήσεις  παίζουν καιρό τώρα με διαφορετικά νούμερα και τίτλους, οτι ξεπουλάει πχ 8.500€ τα m3. ακόμα ψάχνουμε τα link να αγοράσουμε κι εμείς κανένα ευκαιρία. Αλλά ότι λέει musk, tesla και spaceX δίνει κλικ και κάποιοι βγάζουν μεροκάματο στην άγνοια άλλων. 

PS2. τώρα για την πτώση κερδών αναμένατε στο ακουστικό σας, τώρα που βγήκε το juniper ήδη σπάσανε τα ρεκόρ οι προ παραγγελίες, αλλά ας περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα για ασφαλή συμπεράσματα.

Ποια είναι η ανακρίβεια; Που λέει στο άρθρο που παρεθεσες τους λόγους της μη ζήτησης, που οδήγησαν στο να "μειώνει το ρυθμο εξηλεκτρισμού της" (corporate speak, ξεπούλημα των Τέσλα το λένε στα χωριά)?

Δε θα πω καν για το reddit, όπου έγινε χαμός και δεκάδες κόσμος λέει αυτό ακριβώς που είπα (και αισθάνθηκα κι εγώ). Σε άρθρο του Forbes ιδού μια από τις συμβουλές για να αυξηθεί η ζήτηση ενοικιαζόμενων Τέσλα:

"Work with Tesla and car OEMs to provide videos and other help just for renters with different experience level." Ρε δεν πάνε να δούνε αν έρχομαι, που θα περάσω τηλεκπαίδευση πριν νοικιάσω αμάξι επειδή ο άλλος δεν θέλει να έχει χερούλια στις πόρτες; Ας λούζονται τις επιλογές τους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, pentraks είπε

Ποιο budget 70k με 100K Μιλάς? για ποιες αξιοπρεπείς εκδόσεις? μόνο χρώμα διαλέγεις! Με 35k έχεις γρηγορότερο απο το 95% των οχημάτων που κυκλοφορούν εκεί έξω, ασφαλέστερο όσο δε φαντάζεσαι, οικονομικό και χωρίς να είναι Luxury, είναι ποιοτικά εφάμιλλο με όχημα 2πλασιας τιμής. Τριγμοί και λοιπά όμορφα των κατασκευών προ ετών ΔΕΝ υπάρχουν πια.
Ένα m3 κοστίζει με την επιδότηση λιγότερο απο ένα Toyota corolla hybrid με full extra και μεταξύ τους ως οχήματα το χάος. Ακόμα και χωρίς επιδότηση έχεις βγάλει τα 5k διαφορά που έχουν σε ενάμιση χρόνο απο καύσιμα/βόλτες για.... service και τέλη.

Επεξ/σία από betkarh
Δημοσ.
7 ώρες πριν, pentraks είπε

άσε τους χρήστες να ξέρουν καλυτέρα απο εσένα που απλα "το βλέπεις"...  

Έχει πλακα πάντως, αν απομονώσεις έναν θερμικό κινητήρα που η φασαρία του σκεπάζει σχεδόν όλους τους τριγμούς θα κατανοήσεις πόσο κουδουνίστρες είναι όλα τα υπόλοιπα.... τα ζούμε χρόνια τώρα.

Έχεις δει οδηγό BMW? οδηγό φτιαγμένου σαξοραλου μήπως?

1. απο που προκύπτει αυτό? Επίσης αδιάφορο αν τελειώνει το πετρέλαιο η όχι. Αν κάποιοι θέλουν να δίνουν 3000€ ετησίως για βενζίνη ενώ θα μπορούσαν να δίνουν 600€ επιλογή τους και πρόβλημά τους.   
Τα υπόλοιπα ασχολίαστα

Με συγχωρείς, μου λες να μην έχω άποψη; Ο υποψήφιος αγοραστής τι κρίνει δηλαδή; Η πρώτη επαφή στις εκθέσεις αυτοκινήτων τι είναι; Το test drive;

Εάν ακούς τους τριγμούς σε ένα αυτοκίνητο με θερμικό κινητήρα σκέψου τι γίνεται στο ηλεκτρικό που δεν έχει τίποτα!

Δεν είπα κάπου ότι όσοι οδηγούν TESLA είναι κάγκουρες, είπα πως νομίζουν πως οδηγούν κάτι premium. Νομίζω ήμουν απόλυτα ξεκάθαρος.

Επειδή δεν κατάλαβες ούτε στο ελάχιστο την αναφορά μου στην εξόρυξη του πετρελαίου ενώ έφερα και παραδείγματα πως η αγορά δεν δείχνει πως ο θερμικός τελειώνει, δεν θα σου εξηγήσω παραπάνω επειδή πάλι δεν θα καταλάβεις.

Από που προκύπτουν τα 3000€ σε καύσιμα και 600€ σε ρεύμα;

Εσύ που έχεις ηλεκτρικό και ξέρεις σε αντίθεση με εμένα που απλά τα βλέπω γιατί δεν μας αναφέρεις πόσο ρεύμα καις, πόσο χρόνο ξοδεύεις  και πόσα προβλήματα ΘΑ σου βγάλει το αυτοκίνητο επειδή κάποια στιγμή θα βγάλει η μπαταρία και τότε το κόστος συντήρησης θα ανέβει πολύ.

Αλήθεια τι μεταχειρισμένο ανταλλακτικό θα μπορέσεις να βάλεις; Διότι εγώ μπορώ να σου αναλύσω το κόστος των καυσίμων του αυτοκινήτου μου, τη συντήρηση και τι θα μου κόστιζε το οποιοδήποτε πιθανό πρόβλημα.

Εσύ μπορείς να μας πεις τι κοστίζει εκτός από το ρεύμα που καις, το υγρό τζαμιών για το παρμπρίζ, ένα φίλτρο καμπίνας, υαλοκαθαριστήρες και τα λάστιχα;

Γιατί κι εγώ εάν πάρω ένα αυτοκίνητο με θερμικό κινητήρα καινούργιο θα έχω εγγύηση. Μετά όμως; Ανάλογα με το αμάξι πληρώνεις και για ανταλλακτικά. Συνεργεία υπάρχουν τόσο στις αντιπροσωπείες, τα εξουσιοδοτημένα και αυτά στην κάθε γειτονιά. Μπορείς να πάρεις μεταχειρισμένα, μπορείς ΟΕΜ, μπορείς πολλά και να μάθεις πολλά για πόσο θα σου κοστίσει κάτι.

Ένα TESLA που το κάνεις σέρβις στη Βόρεια Ελλάδα; Σε ρωτάω γιατί ο άλλος για έναν ήχο στον μπροστά τροχό έπρεπε να πάει το TESLA SERVICE στην Αθήνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...