Geralt_Haute_Bellegarde Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Ε καλά ούτως ή άλλος σπασμένα τα παίζουμε 😆
flogerakos Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 5 ώρες πριν, 6xXx6 είπε Υπήρχε τέτοιο πράγμα δε μου το ‘χει βγάλει ποτέ… α με συγχωρείτε ήτανε torrent Και γνήσια 2 παιχνίδια της Sony που έχω (Days Gone και Uncharted) ποτέ δε μου ζητήθηκε κάτι. 4 ώρες πριν, klai9991 είπε Που παιζει στα 40? Εγω χθες στα 70 το εβλεπα.. https://www.allkeyshop.com/blog/buy-marvels-spider-man-2-cd-key-compare-prices/
DimosMcLaren Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Με τέτοια κίνητρα θα εκτοξεύσει τις νέες εγγραφές στο PSN Plus !!!
xaerialtwistx Δημοσ. πριν από 7 λεπτά Δημοσ. πριν από 7 λεπτά (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, cpc464 είπε Μα δεν είναι μόνο η κάρτα το πρόβλημα, με mail και προσωπικά δεδομένα τι κάνεις;. Καλο ειναι να εχουμε ενα επαγγελματικο email και 3-4 ακομα για διαφορετικες χρησεις οπως πχ τις gaming υπηρεσιες, τα eshops κτλ, και να μην τα μπλεκουμε μεταξυ τους, αλλα υπαρχουν και τα email alias, η proton πχ σου δινει απειρα με 5 ευρώ το μήνα (το οποιο αποτελει ουσιαστικά έξτρα του password manager της αλλά μπορεις να αγνοησεις τον password manager εντελως) Επεξ/σία πριν από 6 λεπτά από xaerialtwistx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα