roula Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας ! Το πρόβλημα που έχουμε πολλοί νομίζω είναι το εξής : άπειρες φωτογραφίες αποθηκευμένες σε φακέλους και υποφακελους σε pc , laptop, εξωτερικους σκληρούς , κινητά...κλπ κλπ με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να τις βλέπουμε ανά πάσα στιγμή όπως κάναμε παλιά εμείς οι μεγαλύτεροι με τα άλμπουμ! Ήταν προσβάσιμα ανά πάσα στιγμή ! Μια λύση λοιπόν είναι η ψηφιακή κορνίζα ...να βλέπουν τα πιτσιρίκια τους γονείς και τους παππούδες στα νιάτα τους και οι μεγαλύτεροι τα εγγόνια όταν δεν τα έχουν κοντά ! Με μια πρώτη ματιά ...δεν βρίσκω ψηφιακές κορνίζες σε γνωστά καταστήματα ηλεκτρονικών... Μάλλον σπανίζουν πλέον ! Άλλη λύση θα ήταν ένα τάμπλετ στημένο σε ράφι για προβολή μόνο και όχι για άλλη χρήση ; Τι θα προτείνατε εσείς ; Κάποιο μοντέλο ψηφιακής κορνίζας ; Κάτι άλλο ; Ευχαριστώ! Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου από roula 1
CONAN_ Δημοσ. Κυριακή στις 02:47 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:47 μμ Εχω κάνει την λύση του τάμπλετ που προτείνεις, φόρτωσα φωτός και παιζουν slideshow. Επίσης έχω στήσει και ένα ξεπερασμένο laptop 10 ιντσών και κάνει την ίδια δουλειά.
Dr_73 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Παλιό λαπτοπ , που είναι τσάμπα, είναι καλή λύση .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα