Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, ειχα/εχω μια cosmote απλη PSTN τηλεφωνικη συνδεση για παααρα πολλα χρονια στο ονομα αποβιωσαντος παππου, και τελικα το εβαλα στο ονομα μου, κανοντας μεταβιβαση, νεο συμβολαιο και ενεργοποιοντας ταυτοχρονα και μια VDSL. Η ερωτηση μου ειναι, επειδη δυσκολευομαι αρκετα οικονομικα τελευταια, και πληρωνομαι το τελευταιο πενθημερο του μηνα, υπαρχει περιπτωση η εταιρια να αποφασισει να με διακοψει απο πελατη γιατι πληρωνω επανειλλημενα τους τελευταιους λογαριασμους 1-2 μερες πριν την προσωρινη παυση της συνδεσης ? Για παραδειγμα, μου ηρθε ο τελευταιος λογαριασμος με ληξη στις 11/02. Αρα, στις 26/02 θα πραγματοποιηθει προσωρινη διακοπη. Και εγω μπορω να πληρωσω στις 24/02 (ασχετως αν υπαρχει τοκος υπερημεριας). Ποτέ δεν εχω πληρωσει μετα απο διακοπη γιατι ποτε δεν εγινε διακοπη, παντα πληρωνα πριν καν ληξει ο λογαριασμος, αλλα δυσκολευομαι τελευταια. Γνωριζει καποιος αν θα εχω κυρωσεις ή πχ αν θα μου ερθει καποια προειδοποιηση ... ? Ευχαριστω.

Δημοσ.

Η προσωρινή διακοπή συνήθως γίνεται 15 μέρες μετά την λήξη του 2ου λογαριασμού. Η επανασύνδεση έχει κόστος 5€ που μπαίνει στον αμέσως επόμενο μετά την εξόφληση.

Καλύτερα να πληρώνεις online ώστε να γίνεται άμεσα η ενημέρωση εξόφλησης καθώς και η όποια επανασύνδεση.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, jkoukos είπε

Η προσωρινή διακοπή συνήθως γίνεται 15 μέρες μετά την λήξη του 2ου λογαριασμού. Η επανασύνδεση έχει κόστος 5€ που μπαίνει στον αμέσως επόμενο μετά την εξόφληση.

Καλύτερα να πληρώνεις online ώστε να γίνεται άμεσα η ενημέρωση εξόφλησης καθώς και η όποια επανασύνδεση.

Ναι...γνωριζω και για το διαστημα των 15 ημερων μετα τη ληξη οπως και για το κοστος επανασυνδεσης, αλλα ποτε δεν εφτασα ως εκει ουτε προκειται (ελπιζω).

Η προσωρινη διακοπη γινεται ακριβως την 15η μερα (και οχι εως 15 μερες) γιατι ετυχε σε συγγενικο προσωπο. Ξυπνησε που λεμε την 15η ημερα μετα την ληξη και βρηκε φραγη στην συνδεση του. Το ερωτημα μου ειναι ξεκαθαρα αν η εταιρια εχει αντιληφθει οτι απο τη στιγμη που εγινε μεταβιβαση, ολες σχεδον οι πληρωμες γινονται 1-2 μερες πριν τη φραγη, με αποτελεσμα να μου πουν, "μαζεψτε τα μπογαλακια σας γιατι δεν σας θελουμε πλεον για πελατη λογω επαναλαμβανομενης αφερεγγυότητας", ασχετως που ποτε δεν εφτασε σε σημειο να γινει διακοπη και επανασυδεση. Στην τελικη αυτοι θα βγουν χαμενοι, γιατι δεν εχουν μονοπωλιο, ξερουν οτι θα παω σε αλλον ανταγωνιστη τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...