foivous Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Χαίρετε Θέλω να αλλάξω την μπαταρία στο αυτοκίνητο μου Έχω Μπαταρια Bosch , προηγούμενο μοντέλο Μου είπαν όπου πήγα ότι οι μπαταρίες Bosch έχουν από κατασκευής φθαρμενους πόλους Εάν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει Το μοντέλο που γράφω στον τίτλο είναι αυτό που θέλω να βάλω Ευχαριστώ Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου από foivous
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Τι πάει να πει φθαρμένους πόλους;Σου είπαν να αγοράσεις κάτι άλλο; 1 ώρα πριν, foivous είπε Χαίρετε Θέλω να αλλάξω την μπαταρία στο αυτοκίνητο μου Έχω Μπαταρια Bosch , προηγούμενο μοντέλο Μου είπαν όπου πήγα ότι οι μπαταρίες Bosch έχουν από κατασκευής φθαρμενους πόλους Εάν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει Το μοντέλο που γράφω στον τίτλο είναι αυτό που θέλω να βάλω Ευχαριστώ
foivous Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Τι πάει να πει φθαρμένους πόλους;Σου είπαν να αγοράσεις κάτι άλλο; Οι πόλοι της συγκεκριμένης μπαταριας φαίνονται σαν σε χρήση , σε όλα τα μαγαζιά που πήγα , κάποιος που να έχει το ίδιο πρόβλημα
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, foivous είπε Οι πόλοι της συγκεκριμένης μπαταριας φαίνονται σαν σε χρήση , σε όλα τα μαγαζιά που πήγα , κάποιος που να έχει το ίδιο πρόβλημα Αγόρασα μπαταρία bosch πριν ενάμησι χρόνο.Εβγαλα τα καπάκια και ήταν καινούργιοι απο μέσα. Οταν λες σαν σε χρήση δηλαδή είχε σημάδια απο ακροδέκτες κλπ;Φοβάσαι ότι είναι μεταχειρισμένη;Αλλά όλα τα καταστήματα σου πουλάνε μεταχειρισμένη ; Μηπως την είχαν φορτίσει πριν ;
foivous Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω τι παίζει Όπου πήγα οι πόλοι ήταν σαν αυτούς στην φωτογραφία Σε ποιο μαγαζί πήγες , ποια έβαλες και πόσο κόστισε? Ετσι ειναι οι πολοι Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου από foivous
papoys1 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου παρε μια Κορεάτικη θα έλεγα εγώ όπως κάνουν οι περισσότεροι.Λένε πως οι Κορεάτικες είναι λίγο καλίτερες από τις Κινλεζικες. Και ρε φίλε έχουμε θέμα για αυτοκίνητα τι το έβαλες εδώ.😁
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, foivous είπε Δεν ξέρω τι παίζει Όπου πήγα οι πόλοι ήταν σαν αυτούς στην φωτογραφία Σε ποιο μαγαζί πήγες , ποια έβαλες και πόσο κόστισε? Ετσι ειναι οι πολοι Εγώ έβαλα την s5 a11 και οι πόλοι είναι όπως στην απο κάτω φωτό https://batterygroup.co.uk/batteries-by-type/agm-batteries/10850/bosch-car-battery-s5a11-start-stop-12v-80ah-800a-type-115 Εδιτ αυτή είναι η δικιά μου,βρήκα φωτό.Την έκαναν παραγγελία γιατί δεν υπήρχε ετοιμοπαράδοτη στην Τρίπολη.
foivous Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 8 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Εγώ έβαλα την s5 a11 και οι πόλοι είναι όπως στην απο κάτω φωτό https://batterygroup.co.uk/batteries-by-type/agm-batteries/10850/bosch-car-battery-s5a11-start-stop-12v-80ah-800a-type-115 Εδιτ αυτή είναι η δικιά μου,βρήκα φωτό.Την έκαναν παραγγελία γιατί δεν υπήρχε ετοιμοπαράδοτη στην Τρίπολη. Δεν μπορώ να καταλάβω έτσι , ήταν γυαλισμένοι όπως πρέπει η είχαν ραβδώσεις σαν από χρήση? Εάν έχει βάλει κάποιος αυτή που ανέβασα να μου πει
meletis_m Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δες αντίστοιχη σε Exide ή Banner . Kαι βάλε και γράσο στους πόλους της
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα