ByAnyMeansNecessary Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Έχω ενεργή μια αγγελία ζήτησης ενός gaming CPU Στις αρχές της εβδομάδας δέχτηκα μήνυμα προσφοράς από τον χρήστη AnalogueGR , ο οποίος λογαριασμός είχε δημιουργηθεί μόλις μια μέρα νωρίτερα (!) Παραβλέποντας το παραπάνω γεγονός που είναι σημαντικό, συμφωνήσαμε στην τιμή αλλά η συμφωνία χάλασε επειδή επέμενε να του κάνω τραπεζική κατάθεση ενώ εγώ αντιπρότεινα αντικαταβολή προσφερόμενος να αναλάβω τα όποια έξοδα προκύπτουν. Εν τέλει, ο λογαριασμός του συγκεκριμένου χρήστη απενεργοποιήθηκε εχθές. Δεν γνωρίζω τον λόγο. Επειδή όμως είχε προλάβει να αναρτήσει μια αγγελία πώλησης κάρτας γραφικών σε αρκετά ελκυστική τιμή, έκρινα σκόπιμο να ανοίξω το συγκεκριμένο νήμα και να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας θέλωντας να προστατέψω άλλους χρήστες από τέτοιες καταστάσεις. Οποιαδήποτε συμβουλή ή γνώμη ευπρόσδεκτη 🙂 Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου από ByAnyMeansNecessary 1
Dinos1973 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Το εχουμε γραψει και το ξαναγραφουμε! συναλαγες μονο κατοπην συναντησης και χερι με χερι..... 1
gbras Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 29 minutes ago, ByAnyMeansNecessary said: Έχω ενεργή μια αγγελία ζήτησης ενός gaming CPU Στις αρχές της εβδομάδας δέχτηκα μήνυμα προσφοράς από τον χρήστη AnalogueGR , ο οποίος λογαριασμός είχε δημιουργηθεί μόλις μια μέρα νωρίτερα (!) Παραβλέποντας το παραπάνω γεγονός που είναι σημαντικό, συμφωνήσαμε στην τιμή αλλά η συμφωνία χάλασε επειδή επέμενε να του κάνω τραπεζική κατάθεση ενώ εγώ αντιπρότεινα αντικαταβολή προσφερόμενος να αναλάβω τα όποια έξοδα προκύπτουν. Εν τέλει, ο λογαριασμός του συγκεκριμένου χρήστη απενεργοποιήθηκε εχθές. Δεν γνωρίζω τον λόγο. Επειδή όμως είχε προλάβει να αναρτήσει μια αγγελία πώλησης κάρτας γραφικών σε αρκετά ελκυστική τιμή, έκρινα σκόπιμο να ανοίξω το συγκεκριμένο νήμα και να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας θέλωντας να προστατέψω άλλους χρήστες από τέτοιες καταστάσεις. Οποιαδήποτε συμβουλή ή γνώμη ευπρόσδεκτη 🙂 Σοβαρα τωρα; Συνηθιζεις να δινεις ετσι λεφτα σε οποιον τα ζητησει χωρις να εχει προυποθεσεις; H θεωρεις οτι εισαι εξασφαλισμενος με την αντικαταβολη; Φθηνα την γλιτωσες.
Therempant Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 40 λεπτά πριν, ByAnyMeansNecessary είπε Έχω ενεργή μια αγγελία ζήτησης ενός gaming CPU Στις αρχές της εβδομάδας δέχτηκα μήνυμα προσφοράς από τον χρήστη AnalogueGR , ο οποίος λογαριασμός είχε δημιουργηθεί μόλις μια μέρα νωρίτερα (!) Παραβλέποντας το παραπάνω γεγονός που είναι σημαντικό, συμφωνήσαμε στην τιμή αλλά η συμφωνία χάλασε επειδή επέμενε να του κάνω τραπεζική κατάθεση ενώ εγώ αντιπρότεινα αντικαταβολή προσφερόμενος να αναλάβω τα όποια έξοδα προκύπτουν. Εν τέλει, ο λογαριασμός του συγκεκριμένου χρήστη απενεργοποιήθηκε εχθές. Δεν γνωρίζω τον λόγο. Επειδή όμως είχε προλάβει να αναρτήσει μια αγγελία πώλησης κάρτας γραφικών σε αρκετά ελκυστική τιμή, έκρινα σκόπιμο να ανοίξω το συγκεκριμένο νήμα και να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας θέλωντας να προστατέψω άλλους χρήστες από τέτοιες καταστάσεις. Οποιαδήποτε συμβουλή ή γνώμη ευπρόσδεκτη 🙂 Ούτε η αντικαταβολή σε προστατεύει κάπου.
dtk-386 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Με αντικαταβολή θα έπαιρνες ένα άδειο πακετάκι και αντε απέδειξε μετά ότι δεν είσαι ελέφαντας. Μόνο με συνάντηση σε κεντρικό σημείο. Αν είναι σε άλλη πόλη προσπερνάτε. ΟΧΙ τραπεζική κατάθεση ΟΧΙ αντικαταβολή. ΥΓ. ποτέ δεν κατάλαβα την τρελή αγάπη του έλληνα στην αντικαταβολή. 1
Tsino Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δηλαδή αν θέλεις να πάρεις έναν επεξεργαστή ή μια κάρτα γραφικών, τι κάνεις?? Και χέρι με χέρι να είναι δεν σε εξασφαλίζει τίποτα ότι είναι λειτουργική. Το μεταχειρισμένο είναι ρίσκο...
ByAnyMeansNecessary Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, Tsino είπε Δηλαδή αν θέλεις να πάρεις έναν επεξεργαστή ή μια κάρτα γραφικών, τι κάνεις?? Και χέρι με χέρι να είναι δεν σε εξασφαλίζει τίποτα ότι είναι λειτουργική. Το μεταχειρισμένο είναι ρίσκο... Αυτό ακριβώς. Επίσης η αντικαταβολή δεν σε προστατεύει αλλά αποθαρρύνει με κάποιο τρόπο τον scammer, γιατί πρέπει να πάει σε ένα κατάστημα courier να δηλώσει στοιχεία, τιμή κτλπ και να παραδώσει κάτι ακόμα και αν αυτό είναι ένα άδειο κουτί. 1
dtk-386 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Εννοείται ότι με μεταχειρισμένο δεν ασχολείσαι. Πριν 25 χρόνια το δούλευα πολύ αλλά ήταν αθώα χρόνια. Τώρα μόνο scammers συναντάς οπότε δεν αξίζει να ασχοληθείς. Υπομονή και παίρνεις το σωστό το τσίλικο το καινούριο. Αλλο πράγμα το καινούριο. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου από dtk-386 1
phanispal Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 14 λεπτά πριν, Tsino είπε Δηλαδή αν θέλεις να πάρεις έναν επεξεργαστή ή μια κάρτα γραφικών, τι κάνεις?? Και χέρι με χέρι να είναι δεν σε εξασφαλίζει τίποτα ότι είναι λειτουργική. Το μεταχειρισμένο είναι ρίσκο... Επιλέγεις πωλητή με αρκετές (και σχεδόν αποκλειστικά θετικές) αξιολογήσεις ή έστω να είναι χρόνια στο forum με ενεργή παρουσία. Δυστυχώς για κάποιον τίμιο που είναι νέος χρήστης, αλλά χρειάζεται υπομονή.
ougxar Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Επισης με αυτα τα λεφτα που ζητας δεν θα βρεις τους συγκεκριμενους επεξεργαστες με τιποτα,κανενας δεν θα τους δωσει σε αυτη τη τιμη με την αποδοση/τμη που εχουν Δες για αγορα απο aliexpress με εμπιστο seller και με την εφαρμογη κουπονιου
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Super Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Για τέτοιες περιπτώσεις/απορίες παρακαλούμε email στο [email protected] 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις