Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο τα πολυ ευχρηστα πραγματα που εχω 'ανακαλυψει' εδω και αρκετα χρονια. Αγγλικος ορος vacuum storage/zip/compression bags.

Ογκωδη παπλωματα/μαξιλαρια/μπουφαν, με πολυ 'αερα' εντος τους (φουσκωτα), καταλαμβανουν κλασμα του ογκου που θα επιαναν υπο φυσιολογικες συνθηκες.

Ανοιγω αυτο το νημα για να πειτε τη δικη σας εμπειρια με αυτες τις σακουλες.

Θελω να ρωτησω, απο που αγοραζετε, αν σας βγαινουν καλες, αν εχετε πεσει σε χαλασμενες (να γεμιζουν αερα και να πιανουν ογκο μετα απο λιγο καιρο), αν εχετε καποια tips για τη συμπιεση κλπ.

Δυστυχως, ενω εχω πολλες τετοιες σε χρηση με επιτυχια, αλλες καθε λιγο μου γεμιζουν αερα και ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω, αν ειναι ελαττωματικες εξαρχης ή αν εγω κανω κατι λαθος. Εσεις εχετε πεσει σε ελαττωματικες που μετα απο λιγο επαιρναν αερα;

Περιμενω τις αποψεις σας

Δημοσ.

Όσες και να έχουμε δοκιμάσει ακόμα και ολοκαίνουργιες μετά από λίγο καιρό βάζουν αέρα και ξαναφουσκώνουν. Επίσης μπορεί να κάνουν κάποια μικρή τρύπα πολύ εύκολα οπότε απλά τις χρησιμοποιούμε σαν κανονικές σακούλες αποθήκευσης. Καμία από όσες δοκιμάσαμε δεν κράτησε την συμπίεση μέχρι να βγει από την ντουλάπα/πατάρι.

Δημοσ.

Εγώ ήθελα να βρω σακούλες να κλείνουν αεροστεγώς. Αλλά επειδή έμαθα πως το ρούχο πρέπει να "αναπνέει" και να μην βρίσκεται κλεισμένο για μεγάλο διάστημα σε τέτοιο περιβάλλον, δεν προχώρησα παραπάνω. Δεν ξέρω κιόλας αν ήταν αξιόπιστη αυτή η πληροφορία αλλά δεν θέλω να ρισκάρω να χαλάσουν τα ρούχα πχ με κάποια φθορά. 

Δημοσ.

Κάθε χρόνο στην αλλαγή καλοκαιρινά χειμωνιάτικα με τέτοιες σακούλες την βγάζουμε.

Στο 90% τον περιπτώσεων δε βάζουν αέρα και κρατάνε και για την επόμενη σεζόν.

Ποιό συνήθες να βάλουν αέρα είναι αυτές κάτω από το κρεβάτι που ταλαιπωριούνται από την συνεχή αλλαγή βάρους.

Δεν ξέρω μάρκες κλπ, τις ψωνίζει η γυναίκα.

Νομίζω έχει πάρει και από Jumbo και από skroutz.

Δημοσ.

Τις είχε βγάλει πριν κάποιο καιρό το λιντλ και τις πήραμε να τις δοκιμάσουμε. Ότι καλύτερο αγοράσαμε! 

Τις έχουμε κάποιους μήνες και δεν έχουν πάρει αέρα, ελπίζω να συνεχίσουν έτσι. Τώρα, ναι, στις 10, ξέρω γω, βρήκαμε 2 ελαττωματικές. Είχαν κάπου κάποια τρυπιτσα και δεν έφευγε ο αέρας.

Αλλά, γενικά, αξίζουν πάρα πολύ! Φορμακια του μωρού, παπλώματα, κουβέρτες μπήκαν μέσα και εξοικονομήσαμε πολύ χώρο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι πολύ πρακτικές. Εγώ έχω πάρει από lidl που βγήκαν πολύ καλές με 1-2 μόνο να μπάζουν και από jysk αλλά εκεί το ποσοστό αποτυχίας είναι πολύ υψηλό. Σχεδόν 1/3 μπάζουν αέρα. Πάντως οι επιτυχημένες κρατάνε άνετα πολλούς μήνες. Θέλει προσοχή στο κλείσιμο. Όχι μόνο με το ειδικό πλαστικό αλλά και πίση με το χέρι.

Επεξ/σία από kax54638
Δημοσ.

Παντως, εχω καταλαβει, οτι η ποιοτητα παιζει αναλογα την παρτιδα, σχεδον ανεξαρτητα απο που θα αγορασεις. Και οταν λεω 'ποιοτητα', εννοω αυτο που εννοουμε ολοι,να μην βαλει αερα μετα απο λιγες μερες.

Εχω παρει και απο jumbo κι απο shein, ειναι σακουλες που δεν εβαλαν αερα επι χρονια, και αλλες που στη βδομαδα βλεπεις εχουν βαλει αερα και αποκτουν παραπανω ογκο.
Μανουρα να την ξεφοσκωνω ξανα και ξανα, μεχρι να καταληξω οτι ειναι οντως ελαττωματικη κι οτι δεν εχει να κανει με το κλεισιμο που τους εκανα.

Οταν φυσικα, κρατουν τη στεγανοτητα τους, ειναι τρομερα εξυπηρετικες. Αλλα τωρα τελευταια εχω πεσει σε κακες παρτιδες και ειναι μια μικρη απογοητευση. Και λεφτα πετας, και δουλεια δεν κανεις, και δεν ξερεις απο που να αγορασεις και αν θα κανουν δουλεια.

Δημοσ.

Aπο jumbo αγοράζαμε αλλά τα τελευταία 2 χρόνια φέρνουν μάπα ποιότητα... βρωμάνε σαν πετρέλαιο.

Δηλαδή αν αποθήκευσεις τα ρούχα 1 χρόνο, θα θέλουν όλα πλύσιμο.

Δεν ήξερα ότι βγάζουν και τα lidl, θα έχω το νου μου. Αν έχετε να προτείνετε και από αλλού με καλή ποιότητα, πείτε μας.

• Like 1
Δημοσ.

Εμείς παίρνουμε από vicko. Έχουν διαφορά μεγέθη και από 10 σακούλες μια βαζει αέρα, συνεπώς καλουτσικα ποιότητα.

• Like 2
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Δηλαδή αν αποθήκευσεις τα ρούχα 1 χρόνο, θα θέλουν όλα πλύσιμο.

Πέτυχες γυναίκα που δεν τα πλένει ξανά μετά από μήνες αποθήκευσης;

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...