gallikan Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) καλημέρα! Είπα να ανοίξω αυτό το θέμα μιας και είμαι σίγουρος ότι πολλοί θα έχουν την ανησυχία ενός Home server. Για να μην τα πολυλογώ Σε περιορισμένο badget και τι υπάρχει από Hardware: HP elitedesk 800 G5 mini i5-9500t/32GB Ram/256 NVMe SSD /Windows 11 Pr. Icy Box 2 disk USB 3docking station. Οι απαιτήσεις: Το μηχάνημα αυτή την στιγμή λειτουργεί πίσω απο μια TV που δεν είναι smart για ταινίες youtube κτλ. Έχω βάλει επάνω plex server. Τι άλλο χρειάζομαι. 1. Να στήσω ενα fileserver σε raid 1 με το icy box που θα είναι προσβάσιμο τοσο στο LAN απο ολα τα μηχανήματα όσο και απο τον έξω κοσμο. Να μπορώ δηλ με ασφάλεια να δω τα αρχεία μου και να δουλέψω πάνω σε αυτά. 2. Home PBX. έχω ήδη πάρει ένα SIP PSTN gateway (αλλά η Vodafone μου έδωσε το Sip Acc. για να κάνω το sip trunk) 3. Να στήσω ένα Pi-Hole για να μπλοκάρω τις διαφημίσεις στο LAN. 4. Home assistant Το raid 1 αυτή την στιγμή το κάνω με windows 11 storage spaces Έστησα το Docker desktop και μέσα σε αυτό επιτυχώς το Pi-hole αλλά όχι το Nextcloud και απέτυχα παταγωδώς να στήσω κάποιο PBX Υπάρχει τρόπος να συνδυαστούν όλα αύτα σε 1 μηχάνημα;; μπορεί να γίνει στα Windows 11 η θα πρέπει να πάω σε μια λύση Proxmox? Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από gallikan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα