Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, tsimisdel είπε

Εκτός από το Nord, μπορείς να τσεκαρεις και το OnePlus 12R . 

Έχω αλλεργία στις καμπύλες 😋

Μια ερωτηση τώρα που έχει να κάνει κ με την δουλειά μου:

Τι μπορούμε να κάνουμε για να μην μας νεκρωνουν οι εφαρμογές στο παρασκήνιο?

Ένα παράδειγμα,  δουλεύω μια εφαρμογή και μετά την πετάω παρασκήνιο για να ανοίξω μια άλλη. Μετά από κάποια ώρα θέλω να επαναφέρω στο προσκήνιο την προηγούμενη που δούλευα αλλά συνήθως (όχι πάντα) όταν την ανεβάσω μπροστά ξανακάνει επανεκκίνηση , δλδ πια δεν είναι ενεργή. Να σημειώσω οτι δεν είχε διαγραφεί ποτέ απ το παρασκήνιο βρισκόταν εκεί όλη την ωρα αλλά όταν την ξαναχρειαζομαι ανοίγει απ την αρχή.

Ειναι θέμα μήπως της εκάστοτε εφαρμογής, κάποιας ρύθμισης, φταίει το λογισμικό, επεξεργαστής?

Επεξ/σία από Skin79
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Skin79 είπε

Έχω αλλεργία στις καμπύλες 😋

Μια ερωτηση τώρα που έχει να κάνει κ με την δουλειά μου:

Τι μπορούμε να κάνουμε για να μην μας νεκρωνουν οι εφαρμογές στο παρασκήνιο?

Ένα παράδειγμα,  δουλεύω μια εφαρμογή και μετά την πετάω παρασκήνιο για να ανοίξω μια άλλη. Μετά από κάποια ώρα θέλω να επαναφέρω στο προσκήνιο την προηγούμενη που δούλευα αλλά συνήθως (όχι πάντα) όταν την ανεβάσω μπροστά ξανακάνει επανεκκίνηση , δλδ πια δεν είναι ενεργή. Να σημειώσω οτι δεν είχε διαγραφεί ποτέ απ το παρασκήνιο βρισκόταν εκεί όλη την ωρα αλλά όταν την ξαναχρειαζομαι ανοίγει απ την αρχή.

Ειναι θέμα μήπως της εκάστοτε εφαρμογής, κάποιας ρύθμισης, φταίει το λογισμικό, επεξεργαστής?

Λογισμικό, κλασικά το MIUI/HyperOS είναι από τα χειρότερα σε αυτό. Μπορείς να δοκιμάσεις κάποιες οδηγίες σχετικά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...