vounisios Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Παιδια καλησπερα...Θελω να ρωτησω το εξης,αν αυτο ειναι σωστο & ετσι πρεπει να γινεται: Βαζοντας πριν καποιες μερες τα WIN 11αρια, οταν κλικαρω κατω στη μπαρα τον Chrome για να ανοιξει, βλεπω οτι γινεται διπλος. Τον εχω απεγκαταστησει αλλα αυτο τιποτα...Για να μην κανω ασκοπες κινησεις, ετσι πρεπει να γινεται ? Εχω εν το μεταξυ & τους αλλους 2 browsers,δηλαδη τον Μοζιλλα & τον Edge, αλλα χρησιμοποιω μονο τον Chrome...Τη βοηθεια σας.ευχαριστω πολυ!
sakisgri Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, vounisios είπε Παιδια καλησπερα...Θελω να ρωτησω το εξης,αν αυτο ειναι σωστο & ετσι πρεπει να γινεται: Βαζοντας πριν καποιες μερες τα WIN 11αρια, οταν κλικαρω κατω στη μπαρα τον Chrome για να ανοιξει, βλεπω οτι γινεται διπλος. Τον εχω απεγκαταστησει αλλα αυτο τιποτα...Για να μην κανω ασκοπες κινησεις, ετσι πρεπει να γινεται ? Εχω εν το μεταξυ & τους αλλους 2 browsers,δηλαδη τον Μοζιλλα & τον Edge, αλλα χρησιμοποιω μονο τον Chrome...Τη βοηθεια σας.ευχαριστω πολυ! Άνοιξε ένα παράθυρο με το chrome και κανε δεξί click πάνω στο άλλο εικονίδιο που δεν έχει ανοιχτό παράθυρο (π.χ, το αριστερό που βλέπω στην φώτο που ανέβασες) και πάτα "Ξεκαρφίτσωμα από τη γραμμή...." Αν δεν δουλέψει, κανε αυτό Κανε copy paste αυτό στο run. %AppData%\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch\User Pinned\ImplicitAppShortcuts Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου από sakisgri
verylife78 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου ετσι οπως το βλεπω δεν ειναι διπλο. ειναι η συντομευση στην γραμμη εργασιων. αν ανοιξεις edge or firefox θα δεις που διπλα θα εχεις το ιδιο εικονιδιο. καντο και πες μας τι εγινε
vounisios Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Παντως το εκανα και με τους 2 τροπους,αλλα,δεν εγινε τιποτα...Τωρα φιλε verylife78,εχεις δικιο...Ανοιγω edge & firefox και υπαρχει το ιδιο εικονιδιο.Οποτε να μην συνεχισω αλλο...Σας ευχαριστω πολυ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα