Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Volga είπε

Μπες στα Options. Βγάλε τα βοηθήματα όλα που σου έχει ως default για να στο κανει διαχειρίσιμο για τις μάζες και θα δεις που κολλάει το simulation.

https://www.iracing.com/

Αυτό είναι simulator. Που θα χρειαστείς κάποιες χιλιάδες γύρων μόνο και μόνο για να τερματίζεις έναν αγώνα, τελευταίος! 

Το FH είναι arcade/fun με ολίγην (αλλά πολύ λίγη) από sim.

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

α! πάντως γνωστός μου που το έχει μου έλεγε πριν δίμηνο ότι θέλει το επόμενο για τα fps στο monitor δεν ήξερα μέχρι τότε ότι στο 4 έχουν κολλήσει τόσο χαμηλά...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, apostolis81 είπε

Σε λιγο καιρο αν και η Sony τα δωσει ολα στο PC σε πιο σύντομο διαστημα, δεν θα υπαρχει σοβαρος λογος να παρει καποιος Xbox ή Playstation, παιρνει PC και τα έχει όλα και απο τις δυο κονσολες.

Η κονσόλα πάντα έχει την ευκολία ότι την βάζεις και παίζει και είσαι στη τηλεόραση σου. Το PC θέλει κάποια δουλειά που πολλοί βαριουνται ή δεν θέλουν να μάθουν..

Επίσης υπάρχει και το σημαντικά χαμηλό αρχικό κόστος κτήσης

Η Ms αν θέλει να κάνει μαγκιά ας ανοίξει το cloud  σε smart τηλεοράσεις, η δική μου πχ σε άλλες χώρες έχει εφαρμογή για cloud, παίρνεις ένα χειριστήριο και παίζεις με μηδέν κόστος πλην της συνδρομής

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
4 ώρες πριν, toxoths73 είπε

Με κάλυψες, και πάνω που θα ρωτούσα αν θα παίζει στην AMIGA.  

αν είχες amiga στη κατοχή σου θα το ρώταγες σίγουρα , 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, logistoulis είπε

Η κονσόλα πάντα έχει την ευκολία ότι την βάζεις και παίζει και είσαι στη τηλεόραση σου. Το PC θέλει κάποια δουλειά που πολλοί βαριουνται ή δεν θέλουν να μάθουν..

Επίσης υπάρχει και το σημαντικά χαμηλό αρχικό κόστος κτήσης

Η Ms αν θέλει να κάνει μαγκιά ας ανοίξει το cloud  σε smart τηλεοράσεις, η δική μου πχ σε άλλες χώρες έχει εφαρμογή για cloud, παίρνεις ένα χειριστήριο και παίζεις με μηδέν κόστος πλην της συνδρομής

Δεν διαφωνω απλα πλεον δεν χρειαζεται πολλα λεφτα για PC με 6600ΧΤ ή RTX3060 έχεις ενα οικονομικο PC με επιδοσεις αντιστοιχα των κονσολων. Κονσολα έχω εδω και αρκετα χρονια αλλα εαν συνεχισουν αυτες τις πολιτικες θα ξαναγυρίσω στο PC.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...