Volga Δημοσ. Παρασκευή στις 02:08 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:08 μμ 1 ώρα πριν, oldnew είπε Αμα λοιπον σε λιγο καιρό μπορείς να παίξεις το 90% των παιχνιδιών σε android, εσυ θα πληρώσεις να αγοράσεις το επόμενο xbox? Εγώ πάντως οχι. Μετα θα δούμε για πόσο θα υπάρχει ακομα xbox. Μα δεν την νοιάζει η "συσκευή" αυτό εννοώ. Την νοιάζει να υπάρχει μια υπηρεσία, τώρα την λέει xbox αύριο μπορεί να την λέει Αντώνη, που μέσω αυτής θα έχεις πρόσβαση στα παιχνίδια. Πχ νοιάζει τη valve αν θα αγοράσεις steamdeck? Μπες από windows μπες από ότι γίνεται απλώς αγόρασε από το steam store 1
UncleKim Δημοσ. Παρασκευή στις 02:15 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:15 μμ Προσπαθώ να βρώ ένα αρνητικό σε αυτή την είδηση και δεν μπορώ... Αυτό που πριν από κάποια χρόνια ήταν σενάριο επιστημονικής φαντασίας, τώρα απλά είναι Παρασκευή. Ελπίζω να έρθουν και τίτλοι του PS στο xbox. Επίσης, θέλω να δώ την τιμή του, ή αν θα είναι "δωρεάν" με τα πακέτα συνδρομής του PS. Στο μέλλον, θα διαλέγουμε συνδρομή, και όχι κονσόλα, και θα παίζουμε παντού. Λίγο υπομονή να φτιάξει η τεχνολόγια το "Play Anywhere" και απλά θα θέλουμε ένα κοντρολάκι μπροστά στην TV παντού στον κόσμο. 2
kgkaudi Δημοσ. Παρασκευή στις 02:22 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:22 μμ 6 minutes ago, UncleKim said: Προσπαθώ να βρώ ένα αρνητικό σε αυτή την είδηση και δεν μπορώ... Αυτό που πριν από κάποια χρόνια ήταν σενάριο επιστημονικής φαντασίας, τώρα απλά είναι Παρασκευή. Ελπίζω να έρθουν και τίτλοι του PS στο xbox. Επίσης, θέλω να δώ την τιμή του, ή αν θα είναι "δωρεάν" με τα πακέτα συνδρομής του PS. Στο μέλλον, θα διαλέγουμε συνδρομή, και όχι κονσόλα, και θα παίζουμε παντού. Λίγο υπομονή να φτιάξει η τεχνολόγια το "Play Anywhere" και απλά θα θέλουμε ένα κοντρολάκι μπροστά στην TV παντού στον κόσμο. Νομίζω με αυτά που είπε ο Nishino, σίγουρα θα δούμε day one PC, ίσως σιγά σιγά θα δούμε παλιά παιχνίδια στο Xbox, γιατί το Death Stranding μια περίοδο ήταν νο2 σε πωλήσεις. Θα δείξει.
Tilemaxx Δημοσ. Παρασκευή στις 03:33 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:33 μμ 14 ώρες πριν, kgkaudi είπε Καμιά σχέση. Ο Mattrick βούλιαξε το Xbox από κάθε άποψη, τώρα με εξαίρεση το hardware, πάνε τάπα. Νο1 εκδότης, συν φέτος αναμένεται να βγάλουν τουλάχιστον 5 παιχνίδια νέα. Δεν λέω ότι είναι Peter Moore, αλλά ο Mattrick ήταν αλλού είδος καρκίνος, εφάμιλλος του Jim Cryan Τάπα δεν το λες, όταν σε κάθε τετράμηνο αναφέρουν πτώση σε revenue software-hardware, με βαλτωμένο το Gamepass στον ίδιο αριθμό πελατών.
SaFiS Δημοσ. Παρασκευή στις 03:41 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:41 μμ 15 hours ago, Makis38 said: Συμπτωματικά αυτή την εβδομάδα το ξεκίνησα με τον μικρόν σε xbox. Μέτριο και αχταρμάς μενού. Καμμία σχέση με το Gran Tursimo όπου πραγματικά είχα λιώσει πριν από δεκαετία περίπου... Το Forza Horizon είναι Arcade Racing παιχνίδι. Το να το συγκρίνεις με GT είναι άτοπο. Ο αντίπαλος του GT είναι το Forza Motorsport που στην τελευταία του έκδοση είναι μια παταγώδης αποτυχία... 1
oldnew Δημοσ. Παρασκευή στις 03:41 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:41 μμ 1 hour ago, Volga said: Μα δεν την νοιάζει η "συσκευή" αυτό εννοώ. Την νοιάζει να υπάρχει μια υπηρεσία, τώρα την λέει xbox αύριο μπορεί να την λέει Αντώνη, που μέσω αυτής θα έχεις πρόσβαση στα παιχνίδια. Πχ νοιάζει τη valve αν θα αγοράσεις steamdeck? Μπες από windows μπες από ότι γίνεται απλώς αγόρασε από το steam store Μα αμα δεν την ένοιαζε, δε θα έφτιαχνε xbox. Αμα ήθελε να γινει steam2 θα γινόταν εξαρχής. Βασικά δε θα έφτιαχνε καν xbox. Αμα τώρα αποφάσει να γίνει, θα τελειώσει το xbox τοτε. Δε γίνονται και τα 2 μαζι, και να αγοράζει ο κοσμος xbox και να πουλάει σε ολες τις πλατφόρμες τα παιχνίδια τής. Ξανα γυρνάμε στο σενάριο οτι θα τερματίσει το xbox, γιατί κανείς δε θα αγοράζει αφού θα παίζει τα παιχνίδια του xbox χωρίς το xbox. Ε αυτό εγω προβλέπω οτι δε θα συμβεί γιατι ΘΕΛΕΙ να υπάρχει το xbox.
kgkaudi Δημοσ. Παρασκευή στις 03:42 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:42 μμ 7 minutes ago, Tilemaxx said: Τάπα δεν το λες, όταν σε κάθε τετράμηνο αναφέρουν πτώση σε revenue software-hardware, με βαλτωμένο το Gamepass στον ίδιο αριθμό πελατών. Βαλτωμένο, καθόλου, ίσα ίσα, φέτος είχε ρεκόρ σε ανάπτυξη. https://www.gamesindustry.biz/xbox-q2-hardware-sales-down-29-as-game-pass-experiences-record-growth Ειδικά αν συνυπολογίσει κανείς πως πάνε οι άλλοι, το λες κατόρθωμα. Και ειδικά αν υπολογίσει κανείς ότι ξεπέρασε την Tencent, που πριν 2 χρόνια θα το λέγαμε και θα γέλαγαν και στο Βανουάτου. https://www.theshortcut.com/p/microsoft-became-the-no1-publisher-in-the-world-last-month-as-new-strategy-pays-off
Volga Δημοσ. Παρασκευή στις 03:48 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:48 μμ 3 λεπτά πριν, oldnew είπε Μα αμα δεν την ένοιαζε, δε θα έφτιαχνε xbox. Αμα ήθελε να γινει steam2 θα γινόταν εξαρχής. Βασικά δε θα έφτιαχνε καν xbox. Αμα τώρα αποφάσει να γίνει, θα τελειώσει το xbox τοτε. Δε γίνονται και τα 2 μαζι, και να αγοράζει ο κοσμος xbox και να πουλάει σε ολες τις πλατφόρμες τα παιχνίδια τής. Ξανα γυρνάμε στο σενάριο οτι θα τερματίσει το xbox, γιατί κανείς δε θα αγοράζει αφού θα παίζει τα παιχνίδια του xbox χωρίς το xbox. Ε αυτό εγω προβλέπω οτι δε θα συμβεί γιατι ΘΕΛΕΙ να υπάρχει το xbox. Τα πάντα θέλει.Μιλάμε για τη μεγαλύτερη σε αξία εταιρία στη γη. Που για να αγοράσει το Crash Bandicoot και το Call of Duty... πριν λιγότερο από ένα χρόνο έδωσε σε μετρητά περισσότερα δολάρια από οτι η Γερμανία σε στρατιωτικό εξοπλισμό.
oldnew Δημοσ. Παρασκευή στις 03:54 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:54 μμ (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, Volga said: Τα πάντα θέλει.Μιλάμε για τη μεγαλύτερη σε αξία εταιρία στη γη. Που για να αγοράσει το Crash Bandicoot και το Call of Duty... πριν λιγότερο από ένα χρόνο έδωσε σε μετρητά περισσότερα δολάρια από οτι η Γερμανία σε στρατιωτικό εξοπλισμό. Εσυ μίλας για γενική αλλαγή στρατηγικής. Steam ηταν ηδη. Πούλαγε games για pc, ε τωρα θα πούλαγε και για playstation, android κλπ. Δεν υπήρχε καμία ανάγκη να φτιάξει xbox αμα ειναι να κάνει αυτο που λες. Πλήρωσε εταιρίες χ5 (τις εξαγόρασε ή περίπου) για να στηρίξει το xbox, να φτιάχνουν παιχνίδια μονο γι αυτό. Επεξ/σία Παρασκευή στις 03:55 μμ από oldnew
Volga Δημοσ. Παρασκευή στις 04:00 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:00 μμ 3 λεπτά πριν, oldnew είπε Εσυ μίλας για γενική αλλαγή στρατηγικής. Steam ηταν ηδη. Πούλαγε games για pc, ε τωρα θα πούλαγε και για playstation, android κλπ. Δεν υπήρχε καμία ανάγκη να φτιάξει xbox αμα ειναι να κάνει αυτο που λες. Πλήρωσε εταιρίες χ5 (τις εξαγόρασε ή περίπου) για να στηρίξει το xbox, να φτιάχνουν παιχνίδια μονο γι αυτό. Μα την αλλαγή στρατηγικής την βλέπεις γενικά. Πάει για κάτι Global. Το XBOX σα μηχάνημα θα συνεχίσει να υπάρχει και θα είναι και ΥΠΕΡPremium στις μελλοντικές υλοποιήσεις. Απλώς δεν θα είναι το main selling point της η συσκευή
spinemm Δημοσ. Παρασκευή στις 06:23 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:23 μμ (επεξεργασμένο) 18 hours ago, polaki said: Αλλά γιατί; Πρωτα πρωτα γιατι μπορω!! (πλακα κανω μην παρεξηγηθω), σοβαρα ομως τωρα, γιατι θελω να το εχω σε οποιαδηποτε κονσολα μου καθως θεωρω οτι οι "σωστοι" developers που μας δινουν παιχνιδαρες χωρις να μας τα κανουν "τσουρεκια" με τις καθυστερησεις ή περιμενοντας αλλα και αλλα να βλεπουμε μετα την κυκλοφορια, πρεπει, να "ανταμειβονται"....πολυ απλα!!! 3 hours ago, SaFiS said: Το Forza Horizon είναι Arcade Racing παιχνίδι. Το να το συγκρίνεις με GT είναι άτοπο. Ο αντίπαλος του GT είναι το Forza Motorsport που στην τελευταία του έκδοση είναι μια παταγώδης αποτυχία... Δεν θα διαφωνησω στο "αποτυχια" ομως και τo GT μεχρι και το 4 ηταν παιχνιδαρα...δυστυχως απο το 5 και μετα στριβεις λες και εισαι σε ραγιες, δε νοιωθεις αισθηση εαν οδηγεις σε χιονι ή χωμα καθως και στα δυο απλα πατιναρεις, στη δε ασφαλτο απλα "τρεναρεις"....(και εγω αντιμετωπισα και αντιμετωπιζω προβληματα σε οτι αφορα το FORZA Motorsport και στο laptop και στο ALLY ομως στο Χ ολα ρολοϊ...) Εν τω μεταξυ εχω την εντυπωση οτι σχεδον ολοι μπερδευεται τη "σειρα" FORZA HORIZON με τη "σειρα" FORZA Motorsport .... Επεξ/σία Παρασκευή στις 06:48 μμ από spinemm 1
Makis38 Δημοσ. Παρασκευή στις 06:55 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:55 μμ 3 hours ago, SaFiS said: Το Forza Horizon είναι Arcade Racing παιχνίδι. Το να το συγκρίνεις με GT είναι άτοπο. Ο αντίπαλος του GT είναι το Forza Motorsport που στην τελευταία του έκδοση είναι μια παταγώδης αποτυχία... Έχεις δίκιο. Γέρασα και έχω μείνει πίσω. Είδα τώρα το motorsport. Installation in progress. Thanks. 😁
polaki Δημοσ. Παρασκευή στις 07:41 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:41 μμ 1 hour ago, spinemm said: Πρωτα πρωτα γιατι μπορω!! (πλακα κανω μην παρεξηγηθω), σοβαρα ομως τωρα, γιατι θελω να το εχω σε οποιαδηποτε κονσολα μου καθως θεωρω οτι οι "σωστοι" developers που μας δινουν παιχνιδαρες χωρις να μας τα κανουν "τσουρεκια" με τις καθυστερησεις ή περιμενοντας αλλα και αλλα να βλεπουμε μετα την κυκλοφορια, πρεπει, να "ανταμειβονται"....πολυ απλα!!! Συμφωνώ σε αυτό, και εγώ κατά καιρούς έχω αγοράσει ξανά και ξανά παιχνιδάρες που παλιά έλιωνα όπως πχ όλα τα Civilization (έχω να παίξω απ'το 4, αλλά τα έχω πάρει όλα τα επόμενα + τα expansions τους!). Νόμιζα ότι σε βολεύει περισσότερο το gamepad του PS5.. γιατί θεωρώ το αντίστοιχο του χbox το καλύτερο ever! 1
Volga Δημοσ. Παρασκευή στις 07:42 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:42 μμ 9 ώρες πριν, skritikos είπε Arcade είναι, 100%. Που κολλάει με simulation; Δεν γίνεται να είσαι ολίγη από simulation. Ή βάζεις πολλά $ σε αυτό το section ή όχι. Μπες στα Options. Βγάλε τα βοηθήματα όλα που σου έχει ως default για να στο κανει διαχειρίσιμο για τις μάζες και θα δεις που κολλάει το simulation.
toxoths73 Δημοσ. Παρασκευή στις 07:51 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:51 μμ 16 ώρες πριν, Jmanol000 είπε γιατί να παίξει ? και πολύ το έχουν κρατήσει το 4ρι για το hardware του , Με κάλυψες, και πάνω που θα ρωτούσα αν θα παίζει στην AMIGA.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα