atypicalcoder Δημοσ. Παρασκευή στις 07:04 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:04 πμ (επεξεργασμένο) Καλά μιλάμε θα τους πάρει τα σόβρακα η Microsoft. Οι επιλογές που κάνει είναι για πολύ ψαγμένους και εξηγώ. Όλα τα λεφτά στις κονσόλες είναι στα παιχνίδια και όχι στο hardware. Με την "είσοδο" της Microsoft στο playerbase του playstation κερδίζει ένα τεράστιο Playerbase και θα βγάλει πολλά δις και θα δώσει μερικά κοκαλάκια το fee που κρατάει η Sony. Πλέον το μέλλον είναι το cloud gaming και όχι το hardware. Στο cloud η Sony είναι ανύπαρκτη. Μέχρι τότε η Microsoft μπαίνει και στο playerbase της Sony. Πραγματικά πολύ καλή επιχειρηματική στρατηγική. Όσο για τα exclusive αυτά είναι μικρό ποσοστό και όσο πάει θα κουράσουν. Όσοι έχουν παίξει τα προηγούμενα GOW πχ δεν θα έχουν την ίδια "καΐλα" για το επόμενο. Άρα χωρίς νέα exclusives τα υπάρχοντα θα χάσουν την αξία του. Όσο για το Forza Horizon, τι να λέμε τώρα? παιχνίδι έπος. Τόσα Youtube videos δεν βλέπεις ούτε για Need For Speed. Grand Turismo? τι είναι αυτό? Επεξ/σία Παρασκευή στις 07:10 πμ από atypicalcoder 6 1 5
panagi0tisgr Δημοσ. Παρασκευή στις 07:26 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:26 πμ τουλάχιστον η MS προσπαθεί! προσωπικα δεν νομίζω ότι χάνει κάτι. Άλλωστε ο στόχος της δεν ειναι τα παιχνίδια . βγάζει περισσότερα από υποδομές cloud και τεχνολογία . Και φαντασου και διαφίμηση κάθε φορά που ξεκινάει το παιχνιδι να σου σκάει το XBOX μπροστα. χεχε
oldnew Δημοσ. Παρασκευή στις 07:37 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:37 πμ 31 minutes ago, atypicalcoder said: . Όλα τα λεφτά στις κονσόλες είναι στα παιχνίδια και όχι στο hardware. Ε αμα ειναι ετσι ας το καταργήσει το xbox να πουλάει games.. Προφανώς και δεν ισχύει.
Volga Δημοσ. Παρασκευή στις 07:38 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:38 πμ Παιδιά, όποιος έχει PS5. Το παίρνει με κλειστά μάτια. Δεν έχω λόγια για το παιχνίδι. Είναι τόσο όσο Arcade, είναι τόσο οσο Simulation, αλλά είναι χωρίς οριο η διασκέδαση. Δεν έχω ασχοληθεί τόσο πολύ με racing games οσο αυτό. Και έχουν περάσει από τα χέρια μου όλα τα γνωστά, από το Atari 2600 εως σήμερα. Δεν βρίσκω ούτε ένα ψεγάδι. 2 1
oldnew Δημοσ. Παρασκευή στις 07:39 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:39 πμ 31 minutes ago, atypicalcoder said: . Όλα τα λεφτά στις κονσόλες είναι στα παιχνίδια και όχι στο hardware. Ε αμα ειναι ετσι ας το καταργήσει το xbox να πουλάει games.. Προφανώς και δεν ισχύει. 33 minutes ago, atypicalcoder said: Πλέον το μέλλον είναι το cloud gaming και όχι το hardware. Το παρόν είναι στο hardware. Ουτε 0.1% δεν παίζει στο cloud. Στο μέλλον θα δούμε. 1
Volga Δημοσ. Παρασκευή στις 07:42 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:42 πμ 1 λεπτό πριν, oldnew είπε Ε αμα ειναι ετσι ας το καταργήσει το xbox να πουλάει games.. Προφανώς και δεν ισχύει. Θέλει να κρατήσει το Store και μέσω αυτού να κανεις τις αγορές. Και το Store αυτό να μπει πάντου. Απλώς ακόμη η Sony και η nintendo έχουν ένα κομπλεξάκι. Αλλα μετά τα δικαστήρια για τα εναλλακτικά Store που τρέχει τώρα στην Αμερική... θα δεις το XBOX Store και στο PS και στο Switch και στα iMac και στα Android. Πχ εγώ έχω XBOX φυσικά και δεν θα με χάλαγε να πουλάει μονο games απλώς στην όποια κονσόλα διαλέξω, να μπορώ να κρατήσω όσα έχω αγοράσει. 1
apostolis81 Δημοσ. Παρασκευή στις 07:48 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:48 πμ Σε λιγο καιρο αν και η Sony τα δωσει ολα στο PC σε πιο σύντομο διαστημα, δεν θα υπαρχει σοβαρος λογος να παρει καποιος Xbox ή Playstation, παιρνει PC και τα έχει όλα και απο τις δυο κονσολες. 1
music_lover Δημοσ. Παρασκευή στις 08:48 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:48 πμ Κάποτε διαβάζαμε "το μέλλον είναι στο game pass", τώρα διαβάζουμε "το μέλλον είναι στο cloud gaming", μετά ίσως διαβάσουμε "το μέλλον είναι στο publishing", πιο μετά "το μέλλον είναι στο software", ε σαν την Πυθία ένα πράμα στον 21ο αιώνα καταντήσαμε, φτάνει με την μελλοντολογία, παίξτε απλά ότι σας αρέσει και αφήστε τις προβλέψεις για κανένα πρακτορείο ΠΡΟΠΟ.
kgkaudi Δημοσ. Παρασκευή στις 09:25 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:25 πμ 1 hour ago, apostolis81 said: Σε λιγο καιρο αν και η Sony τα δωσει ολα στο PC σε πιο σύντομο διαστημα, δεν θα υπαρχει σοβαρος λογος να παρει καποιος Xbox ή Playstation, παιρνει PC και τα έχει όλα και απο τις δυο κονσολες. Ακριβώς. Η κονσόλα είναι μόνο για την ευκολία πλέον και για να παίζεις στο σαλόνι. Και εκεί σταματάνε τα συν. Εδώ ο νέος CEO του PlayStation είπε αυτό εδώ. https://www.gamesradar.com/platforms/ps5/playstation-boss-says-good-old-fashioned-consoles-like-ps5-are-their-priority-but-as-pc-gaming-grows-sony-also-wants-to-reach-players-elsewhere/ Μάλλον θα εντίνουν τα παιχνίδια σε άλλες πλατφόρμες και σίγουρο day and date στο PC. 37 minutes ago, music_lover said: Κάποτε διαβάζαμε "το μέλλον είναι στο game pass", τώρα διαβάζουμε "το μέλλον είναι στο cloud gaming", μετά ίσως διαβάσουμε "το μέλλον είναι στο publishing", πιο μετά "το μέλλον είναι στο software", ε σαν την Πυθία ένα πράμα στον 21ο αιώνα καταντήσαμε, φτάνει με την μελλοντολογία, παίξτε απλά ότι σας αρέσει και αφήστε τις προβλέψεις για κανένα πρακτορείο ΠΡΟΠΟ. Πειθίες και μόνο παπάτζα, αλλά Νο1 εκδότης. Πάνω και από Tencent, που μέχρι πριν 2 χρόνια το άκουγες σαν ανέκδοτο. https://www.theshortcut.com/p/microsoft-became-the-no1-publisher-in-the-world-last-month-as-new-strategy-pays-off 1
skritikos Δημοσ. Παρασκευή στις 10:37 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:37 πμ 2 ώρες πριν, Volga είπε Παιδιά, όποιος έχει PS5. Το παίρνει με κλειστά μάτια. Δεν έχω λόγια για το παιχνίδι. Είναι τόσο όσο Arcade, είναι τόσο οσο Simulation, αλλά είναι χωρίς οριο η διασκέδαση. Δεν έχω ασχοληθεί τόσο πολύ με racing games οσο αυτό. Και έχουν περάσει από τα χέρια μου όλα τα γνωστά, από το Atari 2600 εως σήμερα. Δεν βρίσκω ούτε ένα ψεγάδι. Arcade είναι, 100%. Που κολλάει με simulation; Δεν γίνεται να είσαι ολίγη από simulation. Ή βάζεις πολλά $ σε αυτό το section ή όχι.
oldnew Δημοσ. Παρασκευή στις 11:24 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:24 πμ (επεξεργασμένο) 3 hours ago, Volga said: Θέλει να κρατήσει το Store και μέσω αυτού να κανεις τις αγορές. Και το Store αυτό να μπει πάντου. Απλώς ακόμη η Sony και η nintendo έχουν ένα κομπλεξάκι. Αλλα μετά τα δικαστήρια για τα εναλλακτικά Store που τρέχει τώρα στην Αμερική... θα δεις το XBOX Store και στο PS και στο Switch και στα iMac και στα Android. Πχ εγώ έχω XBOX φυσικά και δεν θα με χάλαγε να πουλάει μονο games απλώς στην όποια κονσόλα διαλέξω, να μπορώ να κρατήσω όσα έχω αγοράσει. Ναι μονο που δεν γίνονται ολα μαζι. Το store, μαζί με τις συνδρομές, και τις αγορές, υπάρχει επειδή κάποιοι (πολλοί) αγοράζουν το xbox. Κατσε να παίζεις ολα τα παιχνίδια χωρίς αυτό και θα δούμε για ποσο θα υπάρχει xbox store και συνδρομές. Οι εταιρείες κατα καιρούς λενε οτι κοτσάνα τους κατέβει, πχ να παίζεις παντού, τέρμα οι αποκλειστικοτητες, και μολις βγάλουν την κονσόλα xbox νουεμερο y και πουλήσει αντί για 30 εκ, 5 βλέπεις να βάζουν την όπισθεν. Δεν είναι τοσο απλα τα πράγματα. Το xbox για την microsoft ειναι σημαντικότατο προϊόν και θα το υποστηρίξει μέχρι θάνατου. Αν αποφασίσει να το κατάργησει αλλάζει το θέμα αλλα για την ωρα δεν παίζει αυτο. Απλα θα δίνει ΚΑΠΟΙΑ ΛΙΓΑ games που πρώτα είχε αποκλειστικοτητα. Τα περισσότερα θα τα κρατήσει αποκλειστικοτητα όμως για να σε αναγκάζει να παίρνεις το xbox. Ενα forza horizon και 5 αλλα δεν κάνουν τη διαφορά. Υπάρχει μια συνχυση: Ότι πουλάνε κατα καιρούς κονσόλες με χασούρα με σκοπό να τα βγάλουν απ τα παιχνίδια, δε σημαίνει οτι δεν τους ενδιαφέρει το hardware. Γιατι αν δεν πουλήσουν hardware δε θα πουλήσουν και παιχνίδια. Επεξ/σία Παρασκευή στις 11:30 πμ από oldnew
diofar Δημοσ. Παρασκευή στις 12:05 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:05 μμ 12 ώρες πριν, Miatakias είπε Και τώρα Sony σειρά σου να φέρεις το GT7 στους υπολογιστές και γιατί όχι και στο Xbox ούτως η άλλος το Forza Motorsport απατο έχει πάει και είναι και στο pass Το Forza Motorsport ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ δυστυχώς, ενώ είχε υποσχεθεί τόσα πολλά... Και στο PC ειδικά έχει σοβαρότατο bug με τα γραφικά που ακόμα δεν λύσαν. 1
Volga Δημοσ. Παρασκευή στις 12:12 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:12 μμ (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, oldnew είπε Ναι μονο που δεν γίνονται ολα μαζι. Το store, μαζί με τις συνδρομές, και τις αγορές, υπάρχει επειδή κάποιοι (πολλοί) αγοράζουν το xbox. Κατσε να παίζεις ολα τα παιχνίδια χωρίς αυτό και θα δούμε για ποσο θα υπάρχει xbox store και συνδρομές. Οι εταιρείες κατα καιρούς λενε οτι κοτσάνα τους κατέβει, πχ να παίζεις παντού, τέρμα οι αποκλειστικοτητες, και μολις βγάλουν την κονσόλα xbox νουεμερο y και πουλήσει αντί για 30 εκ, 5 βλέπεις να βάζουν την όπισθεν. Δεν είναι τοσο απλα τα πράγματα. Το xbox για την microsoft ειναι σημαντικότατο προϊόν και θα το υποστηρίξει μέχρι θάνατου. Αν αποφασίσει να το κατάργησει αλλάζει το θέμα αλλα για την ωρα δεν παίζει αυτο. Απλα θα δίνει ΚΑΠΟΙΑ ΛΙΓΑ games που πρώτα είχε αποκλειστικοτητα. Τα περισσότερα θα τα κρατήσει αποκλειστικοτητα όμως για να σε αναγκάζει να παίρνεις το xbox. Ενα forza horizon και 5 αλλα δεν κάνουν τη διαφορά. Υπάρχει μια συνχυση: Ότι πουλάνε κατα καιρούς κονσόλες με χασούρα με σκοπό να τα βγάλουν απ τα παιχνίδια, δε σημαίνει οτι δεν τους ενδιαφέρει το hardware. Γιατι αν δεν πουλήσουν hardware δε θα πουλήσουν και παιχνίδια. ΤΟ Xbox store(Δηλαδή Microsoft Store) αυτή τη στιγμή είναι σε XBOX κονσόλες, σε PC, σε μερικούς μήνες σε Android και σε iOS. Τι εννοείς να μην υπάρχει; Είναι κυριολεκτικά το Windows Store με τις εφαρμογές του. Μετά το Google App Store, το μεγαλύτερο store παγκοσμίως. Πάει τρένο. Εδώ είσαι και εδώ είμαι. Θύμίσου μολις βγει το Playstation 6 που θα στην πρώτη εγκατάσταση θα σου αναφέρει ποια store θες να εγκαταστήσεις στην κονσόλα... Επεξ/σία Παρασκευή στις 12:15 μμ από Volga 1
oldnew Δημοσ. Παρασκευή στις 12:36 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:36 μμ (επεξεργασμένο) 28 minutes ago, Volga said: ΤΟ Xbox store(Δηλαδή Microsoft Store) αυτή τη στιγμή είναι σε XBOX κονσόλες, σε PC, σε μερικούς μήνες σε Android και σε iOS. Τι εννοείς να μην υπάρχει; Είναι κυριολεκτικά το Windows Store με τις εφαρμογές του. Μετά το Google App Store, το μεγαλύτερο store παγκοσμίως. Πάει τρένο. Εδώ είσαι και εδώ είμαι. Θύμίσου μολις βγει το Playstation 6 που θα στην πρώτη εγκατάσταση θα σου αναφέρει ποια store θες να εγκαταστήσεις στην κονσόλα... Αμα λοιπον σε λιγο καιρό μπορείς να παίξεις το 90% των παιχνιδιών σε android, εσυ θα πληρώσεις να αγοράσεις το επόμενο xbox? Εγώ πάντως οχι. Μετα θα δούμε για πόσο θα υπάρχει ακομα xbox. Και κρατάω την πρόβλεψη σου οτι στο playstation θα έχει επιλογή εγκατάστασης xbox store. Κράτα και εσυ τη δικιά μου οτι δε θα συμβεί ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. Μπορεί να το δεις αλλα δε θα έχει τα σημαντικότερα παιχνίδια του xbox. Ίσως τίποτα παλαια και 5-6 σημαντικά τελευταία. Θα δούμε ποιος απ τους 2 θα αποδειχθεί σωστός. Αυτο που προβλέπεις θα γίνει μόνο αν αποφασίσει να κόψει το xbox. Επεξ/σία Παρασκευή στις 12:41 μμ από oldnew
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα