Προς το περιεχόμενο

Μεταφορα του email

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από vounisios,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα φιλοι μου....χτες η κορη μου  εφτιαξε ενα email για την μαμα της στον δικο μου Υπολογιστη...με ονομα & κωδικο....Επειδη η συζυγος μου δεν τα καταφερνει σ αυτα-εχει αγνοια εντελως-θελω να της το περασω και να λειτουργει στον δικο της Υπολογιστη....Δεν ξερω τον τροπο....ειναι με καταληξη  @gmail.com.

Ειναι ετσι:  onoma @ gmail.com

εννοειται, εχουμε και τον κωδικο....Την βοηθεια σας θελω ωστε να το εγκαταστησω & να λειτουργει....Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vounisios είπε

Καλησπερα φιλοι μου....χτες η κορη μου  εφτιαξε ενα email για την μαμα της στον δικο μου Υπολογιστη...με ονομα & κωδικο....Επειδη η συζυγος μου δεν τα καταφερνει σ αυτα-εχει αγνοια εντελως-θελω να της το περασω και να λειτουργει στον δικο της Υπολογιστη....Δεν ξερω τον τροπο....ειναι με καταληξη  @gmail.com.

Ειναι ετσι:onoma @ gmail.com

εννοειται, εχουμε και τον κωδικο....Την βοηθεια σας θελω ωστε να το εγκαταστησω & να λειτουργει....Ευχαριστω πολυ!

Τι εννοείς να το εγκαταστήσεις σε υπολογιστή? Σαν google account σε σελίδες της google εννοεις ή σαν microsoft account στα windows?

Δημοσ.

Η απλη λυση ειναι να ανοιγει εναν browser(αυτον που κανει περιηγηση σε ιστοσελιδες) και να μπαινει στο gmail να τα βλεπει.Δεν θα εχει ειδοποιησεις.Η συνθετη λυση να εχει mail εφαρμογη.

• Like 1
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, koutsis είπε

Τι εννοείς να το εγκαταστήσεις σε υπολογιστή? Σαν google account σε σελίδες της google εννοεις ή σαν microsoft account στα windows?

Σαν google account σε σελίδες της google....

• Moderators
Δημοσ.

Παρεμπιπτοντως @vounisios εκανα edit στο πρωτο ποστ και στην παραθεση του, γιατι ειχες αφησει το original email της γυναικας και θα την ταραζαν στα σπαμ πριν καν ακομα ξεκινησει να το χρησιμοποιει 😛 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, stormrain είπε

Παρεμπιπτοντως @vounisios εκανα edit στο πρωτο ποστ και στην παραθεση του, γιατι ειχες αφησει το original email της γυναικας και θα την ταραζαν στα σπαμ πριν ακομα καν ξεκινησει να το χρησιμοποιει 😛 

Σ ευχαριστω παρα πολυ.!!!!

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, vounisios είπε

Σαν google account σε σελίδες της google....

Μπαίνεις με τον browser των Windows στη σελίδα της Google και κανείς login.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...