Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, korakios είπε

πρέπει να κάτσω να μάθω τα chipset , φφφφ....

αλλά με μπερδέψατε τώρα , αν μπορεί κάποιος να μου πει τι κερδίζω με το Β550 , πχ διαφορά

https://www.e-shop.gr/mitriki-asrock-b550m-hdv-retail-p-PER.529108 (αν και αποφεύγω asrock)

με

https://www.e-shop.gr/mitriki-gigabyte-a520m-s2h-am4-retail-p-PER.527532 (γράφει λανθασμένα Β550, Α520 είναι)

θα το εκτιμούσα , εννοείται ευχαριστώ όσους συμμετέχουν μέχρι στιγμής

ΥΓ. Ναι θα αλλάξω τροφοδοτικό 😛 💸

Αυτά: 

Screenshot_20250131_180245_Chrome.jpg.bf4c1b045d065e43f020c122cbd879e0.jpg

- Το pcie 4.0 vs 3.0 όπως σου είπα το ξεχνάς, δεν έχει καμμια πρακτικη διαφορά

- αριθμό sata και usb, αμφιβάλω αν το νοιάζει κανέναν. 

- το βασικό είναι το overclocking, οχι για το ocerclocking καθ' αυτό, αλλά για την έννοια που δίνουν στις μητρικες, όπως είπαν και οι υπόλοιποι πιο πάνω: 

Δηλαδή σου λένε, αυτες οι μητρικες είναι για υπολογιστές γραφείου, όχι για να βαλει ο άλλος δυνατα cpu και gpu για gaming τέρατα. Οπότε δεν δίνουν καθόλου προσοχή στα κυκλώματα τροφοδοσίας, mosfet, VRM, ψύκτρες κλπ. 

Βρες μια μητρική που να έχει καλά τέτοια, άσχετα με το τι τσιπσετ λέει, αλλά βέβαια μην περιμένεις από μητρικές στον πάτο της αλυσίδας να έχουν καλά τέτοια, αφού προορίζονται για το γραφείο. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τροφοδοτικό , μνήμες ddr4 στα 3200 είμαι κομπλέ (edit αξίζει να ανέβω σε αυτές στα 3600 ?? edit2 διάβασα σχόλια στο skroutz οτι είναι δύσκολες σε AM4 και θέλουν σκάλισμα)  , κοιτάω για μτχ cpu / και φθηνή motherboard με ψύκτρα στα VRM

Ο 5600 παραδόξως ανέβηκε σε τιμή , απο 90 στα 120 , έβγαλε η AMD τις φρέσκες  "T" και "F" σειρές και περίμενα οτι θα πέσει η "παλιά" σειρά , αλλά μπα ....😛

Εκεί που κολλάω είναι στην κάρτα γραφικών . Μήπως να γειώσω την 7800xt , να πάρω προσωρινά μια μτχ 6600xt περιμένοντας τη νέα σειρά της AMD και μετά είτε να πάω στη νέα ή σε 7800xt που θα πέσει η τιμή της (υποθέτω) και να σπρώξω την 6600xt ?

Ξέρω , χρειάζεται κάποιος να διαβάσει τον καφέ , αλλά έχω σκαλώσει 🤪

Επεξ/σία από korakios
ram
Δημοσ.
3 ώρες πριν, korakios είπε

Για τροφοδοτικό , μνήμες ddr4 στα 3200 είμαι κομπλέ (edit αξίζει να ανέβω σε αυτές στα 3600 ?? edit2 διάβασα σχόλια στο skroutz οτι είναι δύσκολες σε AM4 και θέλουν σκάλισμα)

Αδιάφορη εώς μηδενική διαφορά απο τα 3200/c16 → 3600/c18,

Ο 5600 παραδόξως ανέβηκε σε τιμή , απο 90 στα 120 , έβγαλε η AMD τις φρέσκες  "T" και "F" σειρές και περίμενα οτι θα πέσει η "παλιά" σειρά , αλλά μπα ....😛

Οι τιμές κάνουν διακυμάνσεις. Η τιμή του 5600 - 5600x ήταν στα επίπεδα των 120€ και δυστυχώς ξαναγύρισε εκεί. Αν δεις γράφημα τιμής θα δεις οτι έπαιζε εκεί για κανά δίμηνο. Μεταχειρισμένο στο 80αρι και με υπόλοιπο εγγύησης, ας πούμε τρώγεται, πιο κάτω φαντάζομαι δε θα τον βρεις. Μην πάρεις κάτι λιγότερο εφόσον στοχεύεις σε τέτοιες gpu.  Ίσως αξίζει να δεις τον 5600 tray με aftermarket ψύκτρα, τουλάχιστον θα λες οτι θα έχεις λίγο καλύτερες θερμοκρασίες στα 130€. Δυστυχώς οι tray, φέρουν εγγύηση καταστήματος αγοράς και όχι amd όπου σε box δίνει 3έτη.

Εκεί που κολλάω είναι στην κάρτα γραφικών . Μήπως να γειώσω την 7800xt , να πάρω προσωρινά μια μτχ 6600xt περιμένοντας τη νέα σειρά της AMD και μετά είτε να πάω στη νέα ή σε 7800xt που θα πέσει η τιμή της (υποθέτω) και να σπρώξω την 6600xt ?

Ποιος μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει με τις κάρτες γραφικών; Είναι μια εντελώς ασταθής αγορά τα τελευταία χρόνια. Με τα τεχνολογικά νέα και την ανάμιξη ai ανάθεμα αν μπορεί κανείς...

• Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, korakios είπε

Ξέρω , χρειάζεται κάποιος να διαβάσει τον καφέ , αλλά έχω σκαλώσει 🤪

Αυτή είναι μια καλή σκεψη! Βέβαια έχει το ρίσκο της μετχ κάρτας. Όμως αν έχει εγγύηση είναι λιγότερο ρίσκο. 

Θεωρητικα δεν θα χάσεις πολλά λεφτά στην 6600, (την απλή μαλλον εννοείς ε?, όχι την ΧΤ) γιατί τόσο χαμηλής κατηγορίας κάρτες δεν θα βγουν τώρα. Οπότε και σε 1-2 μήνες που θα θες να την ξαναπουλησεις, θεωρητικά θα βρεις αγοραστικό κοινό (που θα θέλουν φτηνό gaming) σε παρόμοια τιμή. 

Ενώ οι 9070 και 9070ΧΤ θα βγουν σε 1-2 μήνες ακριβώς πανω στην κατηγορία της 7800ΧΤ. 

(ΥΓ  Bεβαια η 6600 είχε 190Ε πριν 1-2 μήνες και τωρα εχει 230Ε. Εκεί, με το πως θα πανε οι τιμές για το ίδιο μοντέλο κάρτας στη διαρκεια του χρονου, δεν βγάζεις άκρη...)

Δημοσ.

Κακό το σχόλιο μου αλλά μερικές φορές δυσκολεύομαι να καταλάβω πως κάποιοι πάνε σε τόσο φθηνά συστήματα, ειδικά όταν δεν μιλάμε για πιτσιρικάδες που μαζεύουν χαρτζιλικάκι αλλά για κάποιον με εμπειρία να στείνει 100αδες συστήματα παλιά.

Και κοιτάς να σώσεις κανά 10αρικάκι από το τροφοδοτικό και 20αρακι από τη μητρική. Θα έπρεπε να ξέρεις τι σημαίνει αυτό. Αφού μπορείς να έχεις ακόμη και την υπομονή να περιμένεις την νεα γενιά AMD, εγώ θα έλεγα περίμενέ την και μάζεψε και ένα 50αρικό παραπάνω όσο περιμένεις να πάρεις μητρική και τροφοδοτικό της προκοπής

Ή ακόμη μπορείς και να σώσεις κάτι παραπάνω (πχ 150) και να στήσεις ένα σύστημα σχετικά φθηνό σε ΑΜ4 με 5700Χ3D το οποίο και θα σου κρατήσει χρόνια και δεν θα θέλει αναβάθμιση σε 12 μήνες και δεν θα έχει 20% πιθανότητα να εκραγεί το καλοκαίρι. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Babis_allos είπε

Ή ακόμη μπορείς και να σώσεις κάτι παραπάνω (πχ 150)

Δε μπορώ 😛

Και κοιτάς να σώσεις κανά 10αρικάκι από το τροφοδοτικό και 20αρακι από τη μητρική. Θα έπρεπε να ξέρεις τι σημαίνει αυτό.

φασούλι-φασούλι γεμίζει το σακούλι 😆

Αφού μπορείς να έχεις ακόμη και την υπομονή να περιμένεις την νεα γενιά AMD

δεν έχω καν κάρτα τώρα

και μάζεψε και ένα 50αρικό παραπάνω όσο περιμένεις να πάρεις μητρική και τροφοδοτικό της προκοπής

γιατί το τροφοδοτικό που πήρα δεν είναι τίμιο ?

Μητρική με φάγατε και ενέδωσα 😛 ,πήρα (edit) τη φθηνότερη με ψύχτρα στα vrm (και μόλις είδα τσίμπησε 10€) , αν και ποτέ δεν ήμουν φαν της asrock

14 ώρες πριν, nickol-us είπε

Αδιάφορη εώς μηδενική διαφορά απο τα 3200/c16 → 3600/c18,

👍 πήρα στα 3200

9 ώρες πριν, sattack είπε

Αυτή είναι μια καλή σκεψη! Βέβαια έχει το ρίσκο της μετχ κάρτας. Όμως αν έχει εγγύηση είναι λιγότερο ρίσκο. 

Θεωρητικα δεν θα χάσεις πολλά λεφτά στην 6600, (την απλή μαλλον εννοείς ε?, όχι την ΧΤ) γιατί τόσο χαμηλής κατηγορίας κάρτες δεν θα βγουν τώρα.

την ΧΤ σκεφτόμουν αλλά οι τιμές μτχ είναι πολύ χάλια . Μήπως να ρισκάρω να πάρω την ARC A750 καινούρια ? Βέβαια και αυτή τσίμπησε ...230€

Οπότε και σε 1-2 μήνες που θα θες να την ξαναπουλησεις, θεωρητικά θα βρεις αγοραστικό κοινό (που θα θέλουν φτηνό gaming) σε παρόμοια τιμή. 

βέβαια δεν ξέρω η μεταπωλητική αξία της ποια θα είναι . Δλδ αν επιστρέψει η τιμής της , παίζει να χάσω και 100ρικο

Το μόνο θετικό είναι οτι δεν καίγομαι ,έχω χρόνο για μτχ ,  αλλά οκ , μην πάω και Πάσχα

Ενώ οι 9070 και 9070ΧΤ θα βγουν σε 1-2 μήνες ακριβώς πανω στην κατηγορία της 7800ΧΤ. 

το θέμα είναι σε τι τιμή . Θα είναι στα 500€ ? (ρητορική ερώτηση , που να ξέρουμε)

Επεξ/σία από korakios
link motherboard
Δημοσ.
1 ώρα πριν, korakios είπε

την ΧΤ σκεφτόμουν αλλά οι τιμές μτχ είναι πολύ χάλια . Μήπως να ρισκάρω να πάρω την ARC A750 καινούρια ? Βέβαια και αυτή τσίμπησε ...230€

βέβαια δεν ξέρω η μεταπωλητική αξία της ποια θα είναι . Δλδ αν επιστρέψει η τιμής της , παίζει να χάσω και 100ρικο

Το μόνο θετικό είναι οτι δεν καίγομαι ,έχω χρόνο για μτχ ,  αλλά οκ , μην πάω και Πάσχα

το θέμα είναι σε τι τιμή . Θα είναι στα 500€ ? (ρητορική ερώτηση , που να ξέρουμε)

η 6600XT καινούργια έχει παράλογη τιμή και για αυτό και μεταχειρισμενη έχει επίσης παράλογη τιμή. Kαι γι αυτό δεν την αγοράζει κανείς και δεν ασχολείται κανείς μαζί της. Μόνο την απλή 6600 συμφέρει να πάρεις , γιατί εχει λογική τιμή και γι αυτό και όλοι μόνο αυτήν θελουν και μετά θα την πουλήσεις πολύ εύκολα. 

• Like 1
Δημοσ.

Από τροφοδοτικά να προτιμάς κατασκευαστές και όχι φασόν. Θα συμφωνήσω μακριά από το bequiet στην αρχή , όπως λένε και τα παιδιά . Η seasonic δεν είναι αυτή που ήταν παλιά , πολλά κομμάτια είναι φασόν. Αλλά δεν παύει να έχει τον έλεγχο των φασονατζήδων. Σε τροφοδοτικό θα κοιτούσα κάτι σε FSP και σίγουρα πάνω από 750 .

Τα κουτιά μην τα υποτιμάς , έχουν σημασία για την απαγωγή της θερμότητας , διάταξη , καλώδια κλπ , οπότε μην πας σε κάτι σούπερ φτηνό. Η koling είναι στη μέση περίπου  . 

Από πλατφόρμες δεν θα πήγαινα πλέον σε intel.

Κάρτα γραφικών , μια 3050 στα 8gb είναι ό,τι φτηνότερο μπορείς να βρεις καινούργιο  με πολλές όμως υποχωρήσεις , αλλά η 6600 είναι μονόδρομος , ακόμη και σήμερα. 

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, korakios είπε

Δε μπορώ 😛

φασούλι-φασούλι γεμίζει το σακούλι 😆

δεν έχω καν κάρτα τώρα

γιατί το τροφοδοτικό που πήρα δεν είναι τίμιο ?

Μητρική με φάγατε και ενέδωσα 😛 ,πήρα τη φθηνότερη με ψύχτρα στα vrm (και μόλις είδα τσίμπησε 10€) , αν και ποτέ δεν ήμουν φαν της asrock

👍 πήρα στα 3200

Αφου πηρες Β450 μητρικη και χανεις το pcie4 πηγαινε εδω σε επεξεργαστη:https://shopflix.gr/p/SF-12015605/epeksergastis-amd-ryzen-5-5500-36ghz-6-pyrinon-gia-socket-am4-se-koyti-me-psyktra-11990127

Δεν προκειται να δεις αξιοσημιωτες διαφορες με τον 5600 αν πας για 2Κ μονιτορ και καποια απο τις καρτες που ανεφερες.

Μην περιμενεις καν για 9070-ΧΤ,θα ερθουν κοντα στο χιλιαρικο στις αρχες με τις τιμες να ομαλοποιουνται κοντα στα 8-9 κατοσταρικα μετα απο λιγους μηνες.

• Like 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, evkar είπε

Η seasonic δεν είναι αυτή που ήταν παλιά , πολλά κομμάτια είναι φασόν. Αλλά δεν παύει να έχει τον έλεγχο των φασονατζήδων.

άρα καλά θυμόμουν

Στις 31/1/2025 στις 6:44 ΜΜ, korakios είπε

Επειδή έχω χρόνια να ασχοληθώ , παλιά ήταν κορυφή αλλά άλλαξαν σειρά (κατώτερη) ή το μπερδεύω με κάτι άλλο ?

52 λεπτά πριν, evkar είπε

Από πλατφόρμες δεν θα πήγαινα πλέον σε intel.

ο 12400F κομπλέ ήταν , έτσι και αλλιώς δε με ενδιαφέρει μελλοντική αναβάθμιση μιας και θα είναι ασύμφορη σε οποιαδήποτε παλιά πλατφόρμα . Απλά σα σύνολο μου έβγαινε φθηνότερα το ΑΜ4 , βέβαια τώρα την πάτησα με την αύξηση των ryzen

47 λεπτά πριν, LouCi4er είπε

Αφου πηρες Β450 μητρικη και χανεις το pcie4 πηγαινε εδω σε επεξεργαστη:https://shopflix.gr/p/SF-12015605/epeksergastis-amd-ryzen-5-5500-36ghz-6-pyrinon-gia-socket-am4-se-koyti-me-psyktra-11990127

Δεν προκειται να δεις αξιοσημιωτες διαφορες με τον 5600 αν πας για 2Κ μονιτορ και καποια απο τις καρτες που ανεφερες.

έχει μικρότερη cache (16 vs 32) , εκεί κόλλησα και δεν πήρα εξαρχής τον 5600G που έχει και αυτός 16mb cache και δε μου ήταν άχρηστη η gpu για κανα vm με passthru ( την πάτησα που δεν αγόρασα κάποιες μέρες πριν )

49 λεπτά πριν, LouCi4er είπε

Μην περιμενεις καν για 9070-ΧΤ,θα ερθουν κοντα στο χιλιαρικο στις αρχες με τις τιμες να ομαλοποιουνται κοντα στα 8-9 κατοσταρικα μετα απο λιγους μηνες.

Υπερβολή νομίζω το 1000ρικο , στις αρχές (ανάλογα και τη διαθεσιμότητα) το κόβω για MSRP επί 1,24 συν ~100€ , αλλά σκέφτομαι οτι μάλλον η 7800XT δε θα πέσει κάτω απο 500€ . Παίζει και να αυξηθεί 😛

Άσχετα με το αν θα πέσει η 7800ΧΤ , με χαλά να δώσω 500€ και να σέρνεται με RT , απο την άλλη δε δίνω τα λεφτά που ζητά η πράσινη για την 4070 / 4070ti

1 ώρα πριν, evkar είπε

η 6600 είναι μονόδρομος , ακόμη και σήμερα. 

1 ώρα πριν, sattack είπε

Μόνο την απλή 6600 συμφέρει να πάρεις , γιατί εχει λογική τιμή και γι αυτό και όλοι μόνο αυτήν θελουν και μετά θα την πουλήσεις πολύ εύκολα. 

άρα ξεχνάω την Α750 φαντάζομαι , ε ? Έλεγα και για την Β580 αλλά φτάνει στην Ελλάδα την 7600ΧΤ

Επομένως για να μη σας ζαλίζω , το πλάνο είναι :

Αν βρω μια μτχ 6600 σε νορμάλ τιμή την τσιμπάω προσωρινά και παίζω ελαφρά παιχνιδάκια . Ήμουν με ps4 παλιά επομένως έχω μπόλικες επιλογές να καλύψω

Αλλιώς το (τελευταίο) δίλημμα είναι (αν δε βρω μτχ)

7600ΧΤ προσωρινά (350€)  ή κατευθείαν 7800ΧΤ (500€) , αξίζουν τα +150€ ?

Προσωπικά δεν κυνηγάω υψηλά FPS , δλδ πρώτα προτιμώ να έχω καλή ποιότητα πρώτα και δεν παίζω call of duty και παρεμφερή ...

Δημοσ.

Κοιτα κανενα βιντεακι στο youtube να δεις τι διαφορες εχουν οι 5600 και 5500,ακομα και ο 3600 ειναι πολυ κοντα τους.Σε καμια περιπτωση δεν αξιζει ο 5600 στα 125€.Αλλωστε αν πας για 2Κ μονιτορ οπως ειπες,εκει οι διαφορες ειναι αμελητεες.Δεν ξερω τι παιχνιδια παιζεις αλλα σκεψου οτι εχω την 7900 και παιζω το Stalker 2 σε 2Κ και σε native βγαζει ~50fps.Δλδ μιλαμε για ~700€ καρτα και βγαζει πολυ λιγα,βαζοντας fsr 3..1 παιζεις σαν ανθρωπος απο αποψη frames.Οποτε σκεψου με την 7800ΧΤ τι ψαρια θα πιανεις,καλα με την 6600 δεν μπαινω καν στον κοπο να το σκεφτω.Επισης την 7900 την ειχα αρκετους μηνες με εναν 3600,την πηγαινε παντου και παντα 99%.Εβγαζε ενα 10-15% λιγοτερα frames απο συστηματα με πολυ πιο δυνατους επεξεργαστες αλλα σαν εμπειρια ηταν κομπλε.Τωρα εχω καποιους μηνες που πηρα 5700X3D αλλα ο 3600 ηταν παλικαρι,πολυ κοντα του βρισκεται ο 5500.Εχει ανακοινωθει MSRP για την 9070?

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, LouCi4er είπε

Σε καμια περιπτωση δεν αξιζει ο 5600 στα 125€

συμφωνώ 100% , έχω την πολυτέλεια να αναμένω λίγο επομένως χτυπάω ότι βρω σε καλή τιμή

6 λεπτά πριν, LouCi4er είπε

Εχει ανακοινωθει MSRP για την 9070?

έχουμε δρόμο ακόμα , τέλη Φλεβάρη θα κάνει η AMD ανακοίνωση στα media για το πότε θα γίνει η παρουσίαση το Μάρτιο ....

Δημοσ.

Αν είναι να πάρει τον 5500 στα 85-90, καλύτερα να βρει μεταχείρο τον 3600 στο 50ρικο αφού θέλει να εξοικονομήσει και χρήματα...

5600≠5500

Η cache σίγουρα παίζει διαφορά και σε αρκετά games. Tο 10-15% μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις να είναι από αδιάφορο (150→170 fps) εώς η διαφορά απο playable→unplayable. Μην ξεχνάτε οτι εκτός από τα fps (average), ανεβοκατεβαίνουν και μαζί τους τα low (1% κλπ)...

Αγόρασες μητρική με pcie gen3 όπου με λίγη υπομονή ή +10€ θα ήσουν υπέρκομπλε. Ειδικά σε ορισμένες από  τις κάρτες τις amd το pcie4 μπορεί να παίξει ρόλο  στις επιδόσεις, καθώς για να κρατήσουν το κόστος κατασκευής χαμηλά, χρησιμοποιούν μόνο x8 εκμεταλλευόμενοι το bandwidth του gen4.

Πολύ ξεψείρισμα βλέπω στο build και προβλέπω τη φτήνια να τρώει τον παρά...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, nickol-us είπε

. Ειδικά σε ορισμένες από  τις κάρτες τις amd το pcie4 μπορεί να παίξει ρόλο  στις επιδόσεις, καθώς για να κρατήσουν το κόστος κατασκευής χαμηλά, χρησιμοποιούν μόνο x8 εκμεταλλευόμενοι το bandwidth του gen4.

Το δοκίμασαν αυτό με την 6600 που είναι 8x και δεν έχει καμία διαφορά μεταξύ pcie 4.0 και 3.0 😃

Ειναι και αυτό ένας από τους λόγους που λέω να μην παρασυρομαστε από τα μάρκετινγκ των pcie 3.0 , 4.0 , 5.0 

Screenshot_20241231_125346_Chrome.jpg.2d3b34b03e485c9aafb6d169451816a7.jpg

Επεξ/σία από sattack
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Αγόρασες μητρική με pcie gen3 όπου με λίγη υπομονή ή +10€ θα ήσουν υπέρκομπλε. Ειδικά σε ορισμένες από  τις κάρτες τις amd το pcie4 μπορεί να παίξει ρόλο  στις επιδόσεις, καθώς για να κρατήσουν το κόστος κατασκευής χαμηλά, χρησιμοποιούν μόνο x8 εκμεταλλευόμενοι το bandwidth του gen4.

αφού 2% επίπτωση έχει στην 4090 , λες δλδ σε κατώτερη gpu να έχει μεγαλύτερη διαφορά ? Αν είναι κάνω δώρο και 5fps αντί 105 να πέσω στα 100, θα το υποστώ  😂

24 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Πολύ ξεψείρισμα βλέπω στο build και προβλέπω τη φτήνια να τρώει τον παρά...

budget gaming σύστημα λέει ο τίτλος 😛

επίσης όσο αφορά τα vrm (είχα κοιτάξει για το 1700 chipset) και για AM4 δεν παίζουν κανένα ρόλο στα 6πύρηνα με 65watt tdp . Μόνο σε compiling/rendering κτλ τρώνε throttling  , σε gaming αδιάφορο αρκεί να παίζει ψύξη που να φυσά προς τη mb (όπως η "μαμά" ψύκτρες) και να αερίζεται σωστά το κουτί . Απλά πέταξα στα σκουπίδια ένα 20ευρω ,ειδικά αν δεν παίξει κανα OC , τουλάχιστον θα είναι κράχτης σε αγγελία όταν το πουλήσω "με ψύκτρα στα VRM"  😆

Πάω σε λαμαρινά ή μαραγκό τώρα να μου κάνει προσφορά για κουτί στα 10€ , μιας και των παπουτσιών δε χωρά το σύστημα ,ίσως το καρφώσω στον τοίχο για οικονομία και design  🤣

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...