Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σοβαρό πρόβλημα που "πάγωσε" πολλά έξυπνα ρολόγια της Garmin αντιμετώπισε η εταιρεία, προσφέροντας τελικά λύση στους χρήστες.

Σημαντικό τεχνικό πρόβλημα που επηρέασε πλήθος έξυπνων ρολογιών της Garmin, προκαλώντας το "πάγωμά" τους στην οθόνη εκκίνησης ή εμφανίζοντας ένα μπλε τρίγωνο κατά τη φόρτωση δραστηριοτήτων GPS, αντιμετωπίστηκε επιτυχώς από την εταιρεία.

Σύμφωνα με το TechRadar, η Garmin παραδέχτηκε άμεσα το πρόβλημα και πρότεινε αρχικά στους χρήστες να κάνουν επανεκκίνηση των συσκευών τους. Ωστόσο, η λύση αυτή αποδείχθηκε αναποτελεσματική για τους περισσότερους χρήστες, αναγκάζοντάς τους να περιμένουν μια πιο ολοκληρωμένη λύση.

Η εταιρεία ανακοίνωσε πως έχει "επιλύσει το υποκείμενο πρόβλημα που προκαλούσε το κόλλημα ορισμένων συσκευών στην οθόνη εκκίνησης ή στο μπλε τρίγωνο". Για τους χρήστες των οποίων οι συσκευές παραμένουν μη αποκρίσιμες, η Garmin παρέχει πλέον μια πιο αξιόπιστη λύση. Η νέα διαδικασία επιδιόρθωσης απαιτεί τη χρήση υπολογιστή (Windows ή Mac) και την εφαρμογή Garmin Express. Οι οδηγίες διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο της συσκευής, και οι χρήστες καλούνται να επισκεφθούν τη σελίδα υποστήριξης της εταιρείας για λεπτομερείς οδηγίες.

image.png.42893935783f9336a1d1a007716ff56d.png

Η Garmin εμφανίζει επίσης σχετική προειδοποίηση στην εφαρμογή Garmin Connect, ενημερώνοντας τους χρήστες για την επίλυση του προβλήματος και παραπέμποντάς τους στη σελίδα υποστήριξης για περαιτέρω οδηγίες.

Σε περίπτωση που η προτεινόμενη λύση δεν αποδώσει, η εταιρεία συνιστά στους χρήστες να επικοινωνήσουν με την εξυπηρέτηση πελατών. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η Garmin έχει προχωρήσει στην αντικατάσταση των προβληματικών συσκευών, αν και η επιλεξιμότητα ποικίλλει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό είναι το δεύτερο σημαντικό πρόβλημα λογισμικού που αντιμετωπίζουν τα ρολόγια της Garmin τους τελευταίους μήνες. Στα τέλη Νοεμβρίου, χρήστες ανέφεραν προβλήματα με τις watch faces που οδηγούσαν σε πολλαπλές επανεκκινήσεις των συσκευών κατά τη διάρκεια της ημέρας.

View full article

Δημοσ.

Ξέρει κανείς σε ποια ρολόγια εμφανίστηκε το πρόβλημα; Ένα εξαμηνο που έχω το instinct 2 δεν έχει εμφανίσει το παραμικρό κόλλημα.

Δημοσ.

in garmin we trust.

2 etrex

1 forerunnner

and a happy user

13 minutes ago, TasMan said:

Ξέρει κανείς σε ποια ρολόγια εμφανίστηκε το πρόβλημα; Ένα εξαμηνο που έχω το instinct 2 δεν έχει εμφανίσει το παραμικρό κόλλημα.

forerunner 55 και δεν ειδα προβλημα.βεβαια ειναι πολυ απλο μοντελο

• Like 2
Δημοσ.

Υπήρχε περίπτωση να παρουσιαστεί σε οποιοδήποτε Garmin με GPS, όταν γίνει έναρξη δραστηριότητας που το χρειάζεται. 2 fixes που μπορούσε να εφάρμόσει ο καθένας εμφανίστηκαν μετά από μερικές ώρες, το πρόβλημα μάλλον έχει λυθεί από εχθές. Το 965 μου δεν το εμφάνισε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πρόβλημα παρουσιάστηκε κυρίως σε όσους είχαν εγκαταστήσει beta έκδοση firmware στις συσκεύες τους. Σε συσκευές με το firmware έκδοση 21.22 δεν παρουσιάστηκε το πρόβλημα.

Επεξ/σία από wizzy
Δημοσ.

στα fenix 5 με το Backlight  always on 5% when HR is on που εμφανιστηκε σε πολους μετα απο αναβαθμιση στο 20-25 δεν το εφτιαξε ποτε.

απλα αντικατεστησε μονο οσα ηταν σε εγγυηση.το επαθα και ετσι ειναι ακομα.λενε οτι φτιαχνει με downgrade σε firmware 19< αλλα δεν το βρισκεις πουθενα.

https://forums.garmin.com/outdoor-recreation/outdoor-recreation-archive/f/fenix-5-series/229998/backlight-is-always-on-5-when-hr-is-on

Δημοσ.
18 ώρες πριν, TasMan είπε

Στο Forerunner 255 που έχω εμφανίστηκε ακριβώς έτσι με boot loop.

18 ώρες πριν, Voodooman είπε

Υπήρχε περίπτωση να παρουσιαστεί σε οποιοδήποτε Garmin με GPS, όταν γίνει έναρξη δραστηριότητας που το χρειάζεται. 2 fixes που μπορούσε να εφάρμόσει ο καθένας εμφανίστηκαν μετά από μερικές ώρες, το πρόβλημα μάλλον έχει λυθεί από εχθές. Το 965 μου δεν το εμφάνισε.

Ακριβώς. Μόλις πήγα να ξεκινήσω δραστηριότητα και πήγε να λοκάρει GPS, μπήκε σε boot loop.

17 ώρες πριν, wizzy είπε

Το πρόβλημα παρουσιάστηκε κυρίως σε όσους είχαν εγκαταστήσει beta έκδοση firmware στις συσκεύες τους. Σε συσκευές με το firmware έκδοση 21.22 δεν παρουσιάστηκε το πρόβλημα.

Δεν συμφωνώ. Στο δικό μου Forerunner 255 εμφανίστηκε όπως το αναφέρει η Garmin, χωρίς να χω βάλει beta firmware.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...