Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανέπτυξε λογισμικό υποστήριξης του iphone η microsoft και όχι η apple ενώ 10 χρόνια πριν γινόταν το ανάποδο !!! ^^ 
Προφανώς για να κερδίσει market share μακρυά από macbooks 😂
Αυτή είναι η καινοτομία που θέλουμε. διαφημίσεις, πρήξιμο και spyware παντού ( γιατί σιγά μην φύγουν το 90% των χρηστών windows που είναι αυτό που λένε "καταναλωτές" ) και αγγάλιασμα του iphone για να αφαιρέσουν το πλεονέκτημα που έχει το ecosystem της apple. 
Πάλι μας πάει μπροστά με απίστευτους ρυθμούς αυτή η εταιρία. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, MetroStar είπε

Όποτε θέλει η Apple κάνει μια μικρή αλλαγή και το αχρηστεύει το feature της Microsoft.

Η Apple καλό είναι να καταλάβει ότι το macOS αντιπροσωπεύει κάνα 15% της πίτας (και αυτό αμερικάνικη αγορά κυρίως) και ότι τα Windows κυριαρχούν. Έχω ένα m1 και κάθεται στην άκρη, hardware άριστο, αλλά το λειτουργικό μου ξενίζει εμένα προσωπικά. Οπότε, γιατί να μην συνεργαστεί επιτέλους με κάτι άλλο; 

Δημοσ.

Στη χώρα μας πάντως προς το παρόν από τα 11 δεν υπάρχει η δυνατότητα κσι επειδή έχουμε MacBook με το πρόσφατο λογισμικό δυστυχώς παρότι υπάρχει η εφαρμογή αναφέρει ότι η λειτουργία δεν είναι διαθέσιμη στη χώρα μας για mirroring 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Roman_1989 είπε

Φτιάξανε το phone link που δεν λειτουργεί ούτε σε αναβαθμισμένα windows με i9 Samsung Galaxy s24 και τώρα πάνε στο iPhone 

Μια χαρά λειτουργεί σε μένα με A52s εδώ και καιρό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Γιατί θέλει κλειστό οικοσύστημα. Διαφωνώ με αυτό βέβαια.

Αυτό με το κλειστό οικοσύστημα είναι καραμέλα των χρηστών/fanboys. Η ίδια έχει δείξει τα τελευταία χρόνια ότι "ανοίγεται". Για αυτό έχει ανοίξει υπηρεσίες τις. Γιατί αν ήθελε κλειστό οικοσύστημα που λέτε θα έχανε τεράστιο ποσοστό πιθανών πελατών. Σιγά μην αγοράσει ο άλλος MAC μόνο και μόνο για να μοιράζεται αρχεία πχ με το κινητό (λες και είναι κάτι που το κάνουμε 24/7).

Επεξ/σία από atypicalcoder

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...