Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας.

Το τελευταίο διάστημα έχω επικοινωνήσει με τουλάχιστον 10 τράπεζες για επαγγελματικό λογαριασμό. Κάποιες είχαν άμεση ανταπόκριση αλλά μηνιαία χρέωση (αυτό το να με χρεώνουν για να κρατούν τα χρήματα μου όταν είμαι επαγγελματίας αλλά όχι ιδιώτης, με ξεπερνάει). Άλλες δεν είχαν μηνιαία χρέωση αλλά είχαν κακή εξυπηρέτηση.

Ξεχώρισα την Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας για 2 βασικούς λόγους:
1. η ανταπόκριση σε όλα τα e-mail που έχω στείλει είναι αν όχι αυθημερόν, το αργότερο εντός 24 ωρών. Σε 2 περιπτώσεις, επικοινώνησε ο ίδιος ο διευθυντής του κεντρικού καταστήματος για ζήτημα που θα μπορούσε κάλλιστα να μην το είχε διαχειριστεί ο ίδιος.

2. Δεν υφίσταται μηνιαία χρέωση για την διατήρηση του.
Τα μόνα έξοδα ή χρεώσεις/προμήθειες για το άνοιγμα του είναι η εφάπαξ αγορά - όχι ετήσια - μίας μερίδας.
Χαλάλι. Εάν είναι να έχω αυτήν την άμεση εξυπηρέτηση, ας είναι.

Δεν έχουν ΑΤΜ στην Αττική αλλά η ανάληψη μετρητών από ΑΤΜ της Attica Bank ή άλλων Συνεταιριστικών Τραπεζών δεν χρεώνεται με προμήθεια, και τα διαθέσιμα ΑΤΜ στην Αττική είναι περισσότερα από όσα αρχικά νομιζα.

Επίσης, ενδιαφέρον φαίνεται να έχει και το πρόγραμμα τους "Εταιρικές Προθεσμιακές Καταθέσεις".
https://www.bankofkarditsa.com

Θεωρώ ότι αποτελεί μία εξαιρετική εναλλακτική λύση προς εξέταση για όσους ανθρώπους μπούχτισαν με τις 4 συστημικές και τις πρακτικές τους. 

ΥΓ. το άνοιγμα του λογαριασμού δεν απαιτεί φυσική παρουσία και μετάβαση στην Καρδίτσα.

Επεξ/σία από witty
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...