Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά στην παρέα.

Έχω ως τώρα λύσεις UPS της APC για home/office χρήση, της σειράς Back-UPS, όπου μπορώ να βλέπω μέσω του PowerChute Personal Edition τη στιγμιαία τάση εισόδου.

Αναζητώ αν υπάρχουν λύσεις, όχι επαγγελματικές και σε τρελές τιμές, που να μπορεί κανείς να καταγράφει γράφημα της τάσης εισόδου, ώστε να κρατάει ιστορικότητα.

Έχει τυχόν κανείς υπόψιν του τέτοια λύση ή πρέπει να καταφύγουμε σε ξεχωριστό καταγραφικό τάσης;

Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας.

Δημοσ.

Καλησπέρες, δεν νομίζω να βρεις αυτό που ψάχνεις, είναι πολύ ακριβό για να το εφαρμόσει κάποιος για home/office use. 

Κοίτα για καταγραφικό.

• Thanks 1
Δημοσ.

Πόσα VA χρειάζεσαι ? Είναι πολύ ακριβό κάτι σε καινούριο όπως ειπώθηκε. Μόνο κάτι σε μεταχειρισμένο APC της σειράς Smart με μια management card και μετά κάνεις ότι θέλεις..

Μου είχε βγει 90ε το smt750 με την κάρτα ap9630 και χοντρικά άλλα 40ε για 2 μπαταρίες csb 7ah που χρειάζεται  

• Thanks 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, mpror είπε

Πόσα VA χρειάζεσαι ? Είναι πολύ ακριβό κάτι σε καινούριο όπως ειπώθηκε. Μόνο κάτι σε μεταχειρισμένο APC της σειράς Smart με μια management card και μετά κάνεις ότι θέλεις..

Μου είχε βγει 90ε το smt750 με την κάρτα ap9630 και χοντρικά άλλα 40ε για 2 μπαταρίες csb 7ah που χρειάζεται  

Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις, με 1000VA είμαι εντάξει με αυτά που έχω φορτωμένα πάνω.

Για να δω τη σειρά Smart. Ευχαριστώ πολύ.

20 λεπτά πριν, J0hn82 είπε

Από το CP900EPFCLCD της CyberPower:

image.jpeg

Το βλέπω γύρω στα 200 ευρώ στο skroutz. Είναι εντός εύρους τιμής που μπορώ. Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση.

Σαν κατασκευαστής τί λέει; Δεν έχω ολοκληρωμένη εικόνα.

Το γράφημα πόσο πίσω πάει σε ιστορικότητα;

Δημοσ.

Τουλάχιστον αυτή η σειρά καθαρού ημιτόνου είναι κάτι παραπάνω από τίμια, καμία σχέση με τις φτηνές κινεζικές σαβούρες που κυκλοφορούν.

Το γράφημα είναι από το HomeAssistant και δεν υπάρχει κάποιο όριο, εξαρτάται από το χώρο που έχεις στον δίσκο…

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...