SabotazNic Δημοσ. Τετάρτη στις 09:12 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:12 μμ 12 λεπτά πριν, Euromaster είπε Φοραω Nike παντα σε 43 νουμερο και αυτα που μου ηρθαν σημερα οιντως ειναι στενα στο κουτουμπιε, ελπιζω να ανοιξουν λιγο και να μπορω να τα φορεσω αλλιως πανε τα 76€.. Υπαρχει παντα η επιλογη της επιστροφης 2
Phoenix7 Δημοσ. Πέμπτη στις 01:48 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 01:48 μμ 16 ώρες πριν, Euromaster είπε Φοραω Nike παντα σε 43 νουμερο και αυτα που μου ηρθαν σημερα οιντως ειναι στενα στο κουτουμπιε, ελπιζω να ανοιξουν λιγο και να μπορω να τα φορεσω αλλιως πανε τα 76€.. Μπορείς να τα επιστρέψεις γιατί να κρατήσεις κάτι άμα δεν σε κάνει;
Tilemaxx Δημοσ. Πέμπτη στις 04:11 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:11 μμ Από κοντά πάντως είναι πολύ πιο όμορφα απ ότι φαίνονται στο σάιτ 4 2
Doubt Δημοσ. Πέμπτη στις 07:43 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:43 μμ Μου θυμίζει το "αν είχε ρουλεμάν θα ήτανε πατίνι" 1 2
TheStranger80 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Ισως η μονη προσφορα που θα χτυπαγα απο nike τα τελευταια 3 χρονια
Phoenix7 Δημοσ. πριν από 15 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 15 ώρες (επεξεργασμένο) Και το λευκό βγαίνει στις 68.60 λίρες (από 98.37 λίρες) https://www.asos.com/nike/nike-air-max-dn-trainers-in-light-grey/prd/206702634 Επεξ/σία πριν από 15 ώρες από Phoenix7 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα