Προς το περιεχόμενο

Nike Air Max DN trainers in khaki @ Asos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, simon27 είπε

Tip: Αν γυρίσετε το ASOS σε λίρες αγγλίας βγαίνουν πιο φθηνά όλα. Στο συγκεκριμένο πάει 73.38£ (87.72€) χωρίς το κουπόνι και 55.33£ (66.15€) με το κουπόνι. Πληρώνεις και με revolut και όλα πένα.

το βάζω στην περιγραφή

• Like 1
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Nike Air Max DN trainers in khaki @ Asos - 76.50€ (update 66.15€ με μετατροπή από £)
Δημοσ.
1 minute ago, Euromaster said:

ωραιος. κατσε για να μαθαινουμε, αυτο το κολ[ο με τις λιρες πιανει σε ολες τις αγορες εκτος Ελλαδος?

Δεν νομίζω να δουλεύει σε όλες τις αγορές (ebay κτλπ). Δεν ξέρω 100% γιατί δουλεύει έτσι στο ASOS (έχω κάποιες υποψίες) αλλά το κάνω χρόνια στο συγκεκριμένο.

• Like 1
Δημοσ.

χαχα με βαζεις σε σκεψεις τωρα να ακυρωσω την παραγγελια και να την ξανακανω με τον τροπο που λες. -10€ ειναι οντως προσφορα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tiniakos είπε

Πάρτε asics novablast 5 και δε θα αγοράσετε ξανά κανένα άλλο παπούτσι. 

160 ευρώ για παπούτσι δεν θα έδινα ούτε στον γάμο μου, πόσο μάλλον για αθλητικό...

• Confused 1
  • Haha 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, simon27 είπε

Tip: Αν γυρίσετε το ASOS σε λίρες αγγλίας βγαίνουν πιο φθηνά όλα. Στο συγκεκριμένο πάει 73.38£ (87.72€) χωρίς το κουπόνι και 55.33£ (66.15€) με το κουπόνι. Πληρώνεις και με revolut και όλα πένα.

Ευχαριστούμε για το tip! Παρήγγειλα με αυτόν τον τρόπο, όλα καλά! 

3 ώρες πριν, Predatorkill είπε

Ο σχεδιαστης του παπουτσιου μολις το σχεδιασε, πηγε σπιτι του το βραδυ και σκεφτηκε: «ΠΩΠΩ ρε μαλακες τι παπουτσαρα σχεδιασα σημερα»;

3 ώρες πριν, Phoenix7 είπε

Εντάξει επειδή δεν αρέσει σε μένα και σε σένα δεν σημαίνει δεν πουλάνε, άμα ήταν έτσι θα έβγαζαν ένα σχέδιο μόνο που και ΠΑΛΙ σε κάποιον δεν θα άρεσε, υποκειμενικό είναι αυτό

Όχι δεν έχει

3 ώρες πριν, morfeas-dsl- είπε

Σαν βάτραχος να παντρεύτηκε κροκόδειλο είναι!

Για περπάτημα ή γυμναστήριο τι σχέση έχει το σχεδιο και το χρώμα; Και γενικά τι κολλήματα είναι αυτά που έχουμε; Προφανώς αυτά τα παπούτσια δεν τα βάζεις με σμοκιν και παπιγιόν..

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Predatorkill είπε

Ο σχεδιαστης του παπουτσιου μολις το σχεδιασε, πηγε σπιτι του το βραδυ και σκεφτηκε: «ΠΩΠΩ ρε μαλακες τι παπουτσαρα σχεδιασα σημερα»;

• Haha 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Zus είπε

160 ευρώ για παπούτσι δεν θα έδινα ούτε στον γάμο μου, πόσο μάλλον για αθλητικό...

Τα 160 ευρώ για παπούτσι γάμου δε φτάνουν ούτε για τη σόλα να ξέρεις. 

• Like 2
  • Thanks 1
  • Haha 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Euromaster είπε

περα απο την πλακα το εχετε φορεσει? ειναι ανετο-ξεκουραστο για πολλες ωρες ορθοστασιας?

τα λευκα παντως η Nike τα εχει 101€ Ελλαδα

Για ορθοστασια προτιμω ultraboost 1.0 μακραν οτι καλυτερο. nike air max που ειχα παλιοτερα με κουραζε.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tiniakos είπε

Τα 160 ευρώ για παπούτσι γάμου δε φτάνουν ούτε για τη σόλα να ξέρεις. 

Στα λόγια μου έρχεσαι λοιπόν 😁

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...