Προς το περιεχόμενο

Nike Air Max DN trainers in khaki @ Asos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Euromaster είπε

Φοραω Nike  παντα σε 43 νουμερο και αυτα που μου ηρθαν σημερα οιντως ειναι στενα στο κουτουμπιε, ελπιζω να ανοιξουν λιγο και να μπορω να τα φορεσω αλλιως πανε τα 76€..

Υπαρχει παντα η επιλογη της επιστροφης

• Like 2
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Euromaster είπε

Φοραω Nike  παντα σε 43 νουμερο και αυτα που μου ηρθαν σημερα οιντως ειναι στενα στο κουτουμπιε, ελπιζω να ανοιξουν λιγο και να μπορω να τα φορεσω αλλιως πανε τα 76€..

Μπορείς να τα επιστρέψεις γιατί να κρατήσεις κάτι άμα δεν σε κάνει;

Δημοσ.
Στις 5/2/2025 στις 4:58 ΜΜ, SabotazNic είπε

Εγώ εν τω μεταξύ πήγα τα δοκίμασα στο Cosmos. Στο 46 που είναι και το νούμερο μου, κάπως γλιστρούσε από πίσω η κάλτσα στη φτέρνα. Και τα έσφιξα κάνα 2 φορές. 

Αντιμετώπισες εσύ, ή άλλος το ίδιο θέμα? 

Όχι. Φοράω 47.5 σε όλα τα μοντέλα της Nike.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Phoenix7 είπε

όλα σε στοκ τα βλέπω

Screenshot_2.png.de8304dbf244b61815b1d1808b530a8f.png

Μονο το ασπρο και το πορτοκαλι ειχαν νουμερα και σε καλες τιμες, αλλα και παλι, σαν την τιμη των χακι οχι.

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Μπήκα σήμερα πρωί πρωί με την αυγούλα και είχε βγει μόλις 1 ζευγάρι στο 46. Που και που κάντε έναν έλεγχο διαθεσιμότητας στο νούμερο σας. Που ξέρετε μπορεί να υπάρχει ακύρωση / αλλαγή. Πόσες μέρες αλήθεια έκανε να φτάσει για Αθήνα; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, thanos78 είπε

Καλημέρα σε όλους. Μπήκα σήμερα πρωί πρωί με την αυγούλα και είχε βγει μόλις 1 ζευγάρι στο 46. Που και που κάντε έναν έλεγχο διαθεσιμότητας στο νούμερο σας. Που ξέρετε μπορεί να υπάρχει ακύρωση / αλλαγή. Πόσες μέρες αλήθεια έκανε να φτάσει για Αθήνα; 

Μια εβδομάδα 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 10/2/2025 στις 7:21 ΜΜ, dopermann είπε

Καλησπερα αν καποιος πηρε 44.5 45 και δεν τα θελει ας στειλει πμ δεν το προλαβα ευχαριστω...

Υπάρχει άμεσα διαθέσιμο σε 45αρι αυτή την στιγμή πάντως στο site

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...