SabotazNic Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 12 λεπτά πριν, Euromaster είπε Φοραω Nike παντα σε 43 νουμερο και αυτα που μου ηρθαν σημερα οιντως ειναι στενα στο κουτουμπιε, ελπιζω να ανοιξουν λιγο και να μπορω να τα φορεσω αλλιως πανε τα 76€.. Υπαρχει παντα η επιλογη της επιστροφης 2
Phoenix7 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 16 ώρες πριν, Euromaster είπε Φοραω Nike παντα σε 43 νουμερο και αυτα που μου ηρθαν σημερα οιντως ειναι στενα στο κουτουμπιε, ελπιζω να ανοιξουν λιγο και να μπορω να τα φορεσω αλλιως πανε τα 76€.. Μπορείς να τα επιστρέψεις γιατί να κρατήσεις κάτι άμα δεν σε κάνει;
Tilemaxx Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Από κοντά πάντως είναι πολύ πιο όμορφα απ ότι φαίνονται στο σάιτ 5 2
Doubt Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Μου θυμίζει το "αν είχε ρουλεμάν θα ήτανε πατίνι" 1 1 4
TheStranger80 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Ισως η μονη προσφορα που θα χτυπαγα απο nike τα τελευταια 3 χρονια
Phoenix7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Και το λευκό βγαίνει στις 68.60 λίρες (από 98.37 λίρες) https://www.asos.com/nike/nike-air-max-dn-trainers-in-light-grey/prd/206702634 Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου από Phoenix7 2
TheStranger80 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Στις 7/2/2025 στις 7:59 ΜΜ, Phoenix7 είπε Και το λευκό βγαίνει στις 68.60 λίρες (από 98.37 λίρες) https://www.asos.com/nike/nike-air-max-dn-trainers-in-light-grey/prd/206702634 Νουμερα δεν εχουν γενικα, απο 44 και ανω τιποτα.
Mhlogiatros Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Τι νούμερο έχει ελέφαντα ; Tι γκουμουτσα είναι αυτή καθόλου για καγκουρες
Phoenix7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 12 ώρες πριν, TheStranger80 είπε Νουμερα δεν εχουν γενικα, απο 44 και ανω τιποτα. όλα σε στοκ τα βλέπω
dopermann Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Καλησπερα αν καποιος πηρε 44.5 45 και δεν τα θελει ας στειλει πμ δεν το προλαβα ευχαριστω...
Tilemaxx Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Στις 5/2/2025 στις 4:58 ΜΜ, SabotazNic είπε Εγώ εν τω μεταξύ πήγα τα δοκίμασα στο Cosmos. Στο 46 που είναι και το νούμερο μου, κάπως γλιστρούσε από πίσω η κάλτσα στη φτέρνα. Και τα έσφιξα κάνα 2 φορές. Αντιμετώπισες εσύ, ή άλλος το ίδιο θέμα? Όχι. Φοράω 47.5 σε όλα τα μοντέλα της Nike.
TheStranger80 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 14 ώρες πριν, Phoenix7 είπε όλα σε στοκ τα βλέπω Μονο το ασπρο και το πορτοκαλι ειχαν νουμερα και σε καλες τιμες, αλλα και παλι, σαν την τιμη των χακι οχι.
thanos78 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Καλημέρα σε όλους. Μπήκα σήμερα πρωί πρωί με την αυγούλα και είχε βγει μόλις 1 ζευγάρι στο 46. Που και που κάντε έναν έλεγχο διαθεσιμότητας στο νούμερο σας. Που ξέρετε μπορεί να υπάρχει ακύρωση / αλλαγή. Πόσες μέρες αλήθεια έκανε να φτάσει για Αθήνα;
Tilemaxx Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, thanos78 είπε Καλημέρα σε όλους. Μπήκα σήμερα πρωί πρωί με την αυγούλα και είχε βγει μόλις 1 ζευγάρι στο 46. Που και που κάντε έναν έλεγχο διαθεσιμότητας στο νούμερο σας. Που ξέρετε μπορεί να υπάρχει ακύρωση / αλλαγή. Πόσες μέρες αλήθεια έκανε να φτάσει για Αθήνα; Μια εβδομάδα 1
Phoenix7 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Στις 10/2/2025 στις 7:21 ΜΜ, dopermann είπε Καλησπερα αν καποιος πηρε 44.5 45 και δεν τα θελει ας στειλει πμ δεν το προλαβα ευχαριστω... Υπάρχει άμεσα διαθέσιμο σε 45αρι αυτή την στιγμή πάντως στο site
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα