Euromaster Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, NOODLE είπε Για ορθοστασια προτιμω ultraboost 1.0 μακραν οτι καλυτερο. nike air max που ειχα παλιοτερα με κουραζε. πλακα κανεις για τα air max? φοραω τα leather που δυστυχως δεν βγαινουν πια. 4 χρονια καθε μερα στη δουλεια, υπερβολικος ειμαι βεβαια μιας που εχουν σκιστει εδω και ενα χρονο και η σολα τα εχει ψιλοπαιξει, αλλα στο ποδι μου παπουτσι πανω παο 1 χρονο δεν εβγαζε με την δουλεια που κανω.. Και δεν μπορω να βρω δερματινα αθλητικα ανετα και με αντοχη πια..
andreas1gr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 5 ώρες πριν, Zus είπε 160 ευρώ για παπούτσι δεν θα έδινα ούτε στον γάμο μου, πόσο μάλλον για αθλητικό... Σιγά μην έδινα 160€ για παπουτσια ηια τον γάμο μου... Δηλαδή να δώσω 160€ για να αυτοκαταστραφώ...; 2
NOODLE Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Euromaster είπε πλακα κανεις για τα air max? φοραω τα leather που δυστυχως δεν βγαινουν πια. 4 χρονια καθε μερα στη δουλεια, υπερβολικος ειμαι βεβαια μιας που εχουν σκιστει εδω και ενα χρονο και η σολα τα εχει ψιλοπαιξει, αλλα στο ποδι μου παπουτσι πανω παο 1 χρονο δεν εβγαζε με την δουλεια που κανω.. Και δεν μπορω να βρω δερματινα αθλητικα ανετα και με αντοχη πια.. Δεν μιλάω για τα κλασικά που έχουν την αεροσολα στη φτερά μιλάω για αυτά που είναι όλο το πέλμα αεροσολα Αυτά που αναφέρεις εσύ ήταν ΤΕΛΕΙΑ Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου από NOODLE 1
SabotazNic Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 4 λεπτά πριν, Phoenix7 είπε Το GOASOS δουλεύει ξανά Ειναι μονο για νεα μελη, σωστα?
souzerman2001 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Στις 30/1/2025 στις 12:29 ΜΜ, simon27 είπε Tip: Αν γυρίσετε το ASOS σε λίρες αγγλίας βγαίνουν πιο φθηνά όλα. Στο συγκεκριμένο πάει 73.38£ (87.72€) χωρίς το κουπόνι και 55.33£ (66.15€) με το κουπόνι. Πληρώνεις και με revolut και όλα πένα. Δε μπορώ να βρω πως γυρίζει σε λίρες Αγγλίας.
apostolis1384 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 47 λεπτά πριν, souzerman2001 είπε Δε μπορώ να βρω πως γυρίζει σε λίρες Αγγλίας. Πατάς τις 3 γραμμές πάνω αριστερά, μετά app settings και εκεί που έχει ευρώ το κάνεις λίρες.
Phoenix7 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Έξτρα τιπ, με quidco έχει και επιστροφή 4.8% (περίπου 3€), σε νέα Accounts, και με νέα account πρόσκληση τσμπάς και το έξτρα 15€, όποιος θέλει βοήθεια ας μου στείλει μήνυμα
VRaCh Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Ήρθαν τα δικά μου 42 νούμερο, μια χαρά από εμφάνιση και +5 πόντους δώρο στο ύψος 😃 αλλά μου είναι ένα τι στενά. Να τα γυρίσω δεν θέλω αλλά αν είναι κανείς που πήρε 42,5 και του είναι λίγο φαρδιά και θέλει ανταλλαγή ας στείλει π.μ. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου από VRaCh
FiKiFiKi Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 27 λεπτά πριν, gogkroj είπε το assos εχει τελωνειο? Όχι 1
SabotazNic Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Στις 4/2/2025 στις 3:13 ΜΜ, VRaCh είπε Ήρθαν τα δικά μου 42 νούμερο, μια χαρά από εμφάνιση και +5 πόντους δώρο στο ύψος 😃 αλλά μου είναι ένα τι στενά. Να τα γυρίσω δεν θέλω αλλά αν είναι κανείς που πήρε 42,5 και του είναι λίγο φαρδιά και θέλει ανταλλαγή ας στείλει π.μ. Εγώ εν τω μεταξύ πήγα τα δοκίμασα στο Cosmos. Στο 46 που είναι και το νούμερο μου, κάπως γλιστρούσε από πίσω η κάλτσα στη φτέρνα. Και τα έσφιξα κάνα 2 φορές. Αντιμετώπισες εσύ, ή άλλος το ίδιο θέμα?
VRaCh Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 3 hours ago, SabotazNic said: Εγώ εν τω μεταξύ πήγα τα δοκίμασα στο Cosmos. Στο 46 που είναι και το νούμερο μου, κάπως γλιστρούσε από πίσω η κάλτσα στη φτέρνα. Και τα έσφιξα κάνα 2 φορές. Αντιμετώπισες εσύ, ή άλλος το ίδιο θέμα? Τα φοράω προς το παρών σπίτι να ανοίξουν το λίγο που θέλω, δεν διαπίστωσα κάποιο θέμα. 2 hours ago, thanos78 said: Πάνω από 42 δεν υπάρχουν νούμερα... Αν υπήρχαν θα το είχα ήδη γυρίσει και επαναπαραγγείλει.
Euromaster Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Φοραω Nike παντα σε 43 νουμερο και αυτα που μου ηρθαν σημερα οιντως ειναι στενα στο κουτουμπιε, ελπιζω να ανοιξουν λιγο και να μπορω να τα φορεσω αλλιως πανε τα 76€..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα