giannis2050 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου καλημερα . εχω ενα θεμα με το αντιγραφο ασφαλειας της google . εχω ενα huawei mate 20 pro το οποιο ειναι προς επισκευη ,ωστοσο εχω κρατησει αντιγραφο ασφαλειας στο google drive. κανω επαναφορα εργοστασιακων σε ενα xiaomi redmi note 12s ,βαζω το gmail ..κανενα αντιγραφο ασφαλειας μου γραφει.. τσεκαρω στο drive ,φαινετε κανονικα οτι υπαρχει... τι μπορει να φταιει,δεν το εχω ξαναπαθει και θα χασω ολα τα δεδομενα παρολο που κρατησα αντιγραφο. τα φωτα σας, ευχαριστω.
stark Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 17 minutes ago, giannis2050 said: καλημερα . εχω ενα θεμα με το αντιγραφο ασφαλειας της google . εχω ενα huawei mate 20 pro το οποιο ειναι προς επισκευη ,ωστοσο εχω κρατησει αντιγραφο ασφαλειας στο google drive. κανω επαναφορα εργοστασιακων σε ενα xiaomi redmi note 12s ,βαζω το gmail ..κανενα αντιγραφο ασφαλειας μου γραφει.. τσεκαρω στο drive ,φαινετε κανονικα οτι υπαρχει... τι μπορει να φταιει,δεν το εχω ξαναπαθει και θα χασω ολα τα δεδομενα παρολο που κρατησα αντιγραφο. τα φωτα σας, ευχαριστω. Αν πας εδώ, τι σου βγάζει; https://drive.google.com/drive/u/0/backups
giannis2050 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 11 λεπτά πριν, stark είπε Αν πας εδώ, τι σου βγάζει; https://drive.google.com/drive/u/0/backups
stark Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 1 minute ago, giannis2050 said: Αν κάνεις διπλό κλικ εκεί ;
giannis2050 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, stark είπε Αν κάνεις διπλό κλικ εκεί ;
stark Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Just now, giannis2050 said: Μια χαρά μου φαίνεται το google backup σου. Κάτι άλλο πρέπει να παίζει. Υπάρχει ένας τρόπος να κάνεις restore το google backup αφού πρώτα έχεις κάνει skip στο σχετικό ερώτημα του κινητού και έχεις μπει στο Android. https://play.google.com/store/apps/details?id=de.szalkowski.activitylauncher Υπάρχει μια επιλογή (process) σε αυτό το app που αν θυμάμαι σωστά έχει τον τίτλο "android setup" ή κάπως έτσι.
giannis2050 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου θα το ψαξω και θα επιστρεψω ,ευχαριστω 39 λεπτά πριν, stark είπε Μια χαρά μου φαίνεται το google backup σου. Κάτι άλλο πρέπει να παίζει. Υπάρχει ένας τρόπος να κάνεις restore το google backup αφού πρώτα έχεις κάνει skip στο σχετικό ερώτημα του κινητού και έχεις μπει στο Android. https://play.google.com/store/apps/details?id=de.szalkowski.activitylauncher Υπάρχει μια επιλογή (process) σε αυτό το app που αν θυμάμαι σωστά έχει τον τίτλο "android setup" ή κάπως έτσι. μηπως δεν λεγεται android setup?δεν βγαζει κατι στην αναζητηση.. θα μπορουσες να με κατατοπησεις λιγο περισοτερο?διαβαζω διαφορα εκει μεσα αλλα δεν καταλαβαινω και πολλα.. ειναι μεσα στην επιλογη gmail πχ αυτο που ψαχνω εκει μεσα?
stark Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 44 minutes ago, giannis2050 said: θα το ψαξω και θα επιστρεψω ,ευχαριστω μηπως δεν λεγεται android setup?δεν βγαζει κατι στην αναζητηση.. θα μπορουσες να με κατατοπησεις λιγο περισοτερο?διαβαζω διαφορα εκει μεσα αλλα δεν καταλαβαινω και πολλα.. Πάει καιρός που το είχα κάνει σε συσκευή φίλου. Σκρολάρεις και βρίσκεις αρχικά το "Android Setup". Υπάρχει κανονικά σαν κατηγορία. Μολις πατήσεις εκεί, θα σου βγάλει από κάτω διάφορα processes. Δοκίμασέ τα ένα - ένα. Κάποιο από αυτά θα εκκινήσει το restore backup. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου από stark
giannis2050 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου καπου βρηκα αυτο..και γραφει οτι δεν ολοκληρωθηκε,,μαλλον την εχω πατησει τωρα..σωζεται η κατασταση καπως ?μεσω της εφαρμογης που μου ειπες?
stark Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Ναι, αν δεν ολοκληρώθηκε το backup που είχες ξεκινήσει να παιρνεις μάλλον δύσκολα τα πράγματα.
giannis2050 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου αν και εχω ενα ακομη παλιο αντιγραφο ασφαλειας ,,αχρηστο στην προκειμενη,,,δεν μου το κανει αυτο ..τα δοκιμασα ολα τα υπομενου του android setup edit: βρηκα ενα και γραφει "εργαλειο επαναφορας δεδομενων" και σε πεταει οπως και στην αρχικη επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων,στην επιλογη να επιλεξεις πιο αντιγραφο θα κανεις επαναφορα.. αυτο εννοουσες να φανταστω,, τεσπα., υπαρχει καποιος που να γνωριζει καποιον τροπο να μπορεις να παρεις συγκεκριμενα πραματα απο ενα αντιγραφο ..πχ μνμτα, ιστορικο κλησεων.. (αν και δεν πιστευω οτι γινετε ,αλλα μπορει κατι να μου διαφευγει)
giannis2050 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου επισης κατι τελευταιο ,εχω αποθηκευσει σε μορφη csv τα sms μεσω hisuite ...υπαρχει τροπος να τα κανω restore μεσω αλλης εφαρμογης ?μιας και η συσκευη πλεον δεν ειναι η huawei..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα