Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1 λεπτό πριν, korakios είπε

~Φλατ=ποιοτικά δε σημαίνει και audiophile απαραίτητα , κάποιοι μπορεί και να το θεωρήσουν "ξερό" τον ήχο μετά απο διάστημα . Δυστυχώς πρόκειται για αίσθηση οπότε πάμε σε χαρακτηρισμούς "γεμάτος,χορταστικός" κτλ

Εγώ είμαι της άποψης τον "monitor" ακουστικών και ανοιχτού τύπου για πιο ξεκούραστα

ε, με τέτοιο nickname τι θα είχες ? AKG ? 😂

Χαχαχα είναι παλια το nickname εδω στο insomnia . Eίχα τα audiotechnica m40 περιπου 20 χρονια με 18 αν θυμαμαι καλα μετα βγηκαν τα X versions . Ενα open back μονιτορ ακουστικό σίγουρα είναι πιο ξεκούραστο εφόσον περνάει ο ήχος εξω απο τα αυτια και το ear cup του ακουστικού  και συγχρονος και αερας οποτε αναπνεει το αυτι και δεν υδρωνει . Επισης και το soundstage τον open back heaphones ειναι το κατι αλλο για gaming και κανενα surround η Dolby Atmos δεν μπορει να ανταγωνιστεί.  Με τον όρο audiophile ή HiFi έχουμε να κάνουμε με συστήματα που αναπαράγουν τον ήχο μιας πηγής όσο πιο πιστά γίνεται με όσο το πιο δυνατον λιγοτερες παραμορφώσεις γινεται σε όλο το φάσμα των συχνοτήτων , όπως έχει ηχογραφηθεί το κομμάτι μέσα στο studio .

Tώρα μιας και εχω μεγάλη εμπειρία και σε in ear monitors μπορώ να πω οτι κάνουν θαύματα σε gaming φερνοντας πιο πολλα details περισσοτερα απο οποιδηποτε ακουστικο οver ear closed η open back μιας και τα in ear monitors ειναι μεσα στο αυτί.

Δημοσ.
Στις 29/1/2025 στις 10:16 ΜΜ, mike299 είπε

Θέλω να προμηθευτώ ακουστικά 5.1 ή 7.1 με σύνδεση USB αλλά δεν γνωρίζω μοντέλα, εταιρίες κτλ, οπότε θα ήθελα να ζητήσω την βοήθεια σας.

Βudget θα πω 130€ αλλά μπορώ να ανέβω για κάτι που αξίζει την διαφορά. Μικρόφωνο, RGB δεν με ενδιαφέρει

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Ωραια για 130 ευρώ θα σου κάνω μια ωραια προταση μιας και εχω πολυετη εμπειρια απο ήχο . Θα πας σε in ear monitor συγκεκριμενα το KEFINE Delci 10mm DLC+PU Diaphragm Dynamic Driver IEM  και θα αγορασεις το ειδικό καλώδιο για In Ear Monitors Kinera RUYI

Θα σου βαλω εδω καποια link το In Ear Monitor https://hifigo.com/products/kefine-delci?variant=446247387466077 

και εδω το καλωδιο    image.png.84b15ee0b18bca3b0e81ce8fe15a8dea.png           <<<< έχει τρεις επιλογες στα καλωδια να επιλεξεις αυτο στην εικονα                                         https://hifigo.com/products/kinera-celest-ruyi-pro?variant=45957792760047    

Tώρα έχεις ενα σύνολο 87.94 ευρώ χωρις να ξοδεψεις εξτρα χρηματα για μικροφωνο . Οτι καλυτερη ποιοτητα σε ήχο για budget χαμηλο 

Εναλλακτικά θα μπορούσες να πάρεις τα ιδια ακουστικα Kefine Delci τα οποια ειναι οτι καλυτερο In Ear υπαρχει στην αγορα κοντα στα 50 ευρώ μαζί με έναν ενισχυτή Fosi Audio DS2 Dual CS43131 και αυτος περιπου 55-60 ευρω , αλλά θα πρεπει να πάρεις ξεχωριστό mic. Αμα έχει καποιες απορίες πες μου

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...