Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, poulinos είπε

ειχα βαλει τα m4 σε ενα σπιτι. ηταν 3 m4 και ενα M3. Ολα τα m4 τα ειχα με ethernet Πανω στο router του παροχου και ολα ως access point.δεν ειχα βαλει router mode δηλαδη.μου εδωσαν ολα(εκτος το m3) 500mbps οσο ηταν και η γραμμη. αλλα το backhaul ηταν ethernet και οχι wifi το οποιο ζοριζει παρα πολυ την συσκευη

Εγώ έχω το ένα με ethernet πάνω στο speedport plus 2 και το άλλο γύρω στα 6 με 7  μέτρα μακριά και συνδέεται με το πρώτο ασύρματα.Απο κει δίνει με ethernet σε ένα pc.Μου κάνει εντύπωση που μπόρεσες και έπιασες 500 με τα M4.

Δημοσ.

Γράφει ότι και τα 2 είναι συνδεδεμένα ενσύρματα. Κι εσύ πιάνεις την μέγιστη όταν συνδέεσαι στο αντίστοιχο.

Το ότι έχεις συνδέσει τον υπολογιστή ενσύρματα με το δεύτερο, είναι άσχετο, διότι αυτό συνδέεται ασύρματα με το πρώτο και όχι ενσύρματα. Το λέει κιόλας. Άλλο backhaul με Ethernet και άλλο με WiFi.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 05/02/2025 at 22:51, kajwbtfe said:

Εγώ έχω το ένα με ethernet πάνω στο speedport plus 2 και το άλλο γύρω στα 6 με 7  μέτρα μακριά και συνδέεται με το πρώτο ασύρματα.Απο κει δίνει με ethernet σε ένα pc.Μου κάνει εντύπωση που μπόρεσες και έπιασες 500 με τα M4.

ολα τα ειχα ως access points. ολα ηταν με καλωδιο πανω στο ftth modem router. και το κινητο κατεβαζε ασυρματα. δηλαδη ethernet backhauling.εσυ αυτο που εκανες ειναι διαφορετικο.εχεις το ενα m4 ασυρματα δηλαδη ως repeater και μετα εχεις το pc με καλωδιο.αυτο ειναι αλλο πραγματα.εσυ εχεις wireless backhauling.εμενα ηταν το αναποδο.ολα τα m4 με καλωδιο και το κινητο κατεβαζε ασυρματα. αλλα η μεταξυ επικοινωνια των m4 με το router ηταν με ethernet.0 απωλειες δηλαδη.

Επεξ/σία από poulinos
  • Like 1
Δημοσ.

επισης με wifi backhauling οταν δεν ειναι triple band σκιζεις το wifi γιατι το ενα radio δινει και σε σενα αλλα κανει και το Link με το αλλο M4. ενω με ethernet το radio ειναι dedicated για τους clients σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...