giorgoskke Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Πλήρωσα ενφια 5 ετών με ebanking όλα τα χρήματα αλα με τον κωδικό οφειλής του πρώτου έτους . Τωρα φαίνεται ότι οφείλω τα υπόλοιπα 4 έτη. Τι πρεπει να κανω: 1
dialteo Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου λογικά το υπόλοιπο ποσό θα το συμψηφίσει η εφορία αυτόματα με τα υπόλοιπα χρέη. Πάρε και ενα τηλ στο τμήμα εσόδων της εφορίας σου απλά για να επιβεβαιώσεις οτι θα στο συμψηφίσουν. Λεφτά δεν χάνονται. 2
sugarvele Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου στείλε αίτημα για συμψηφισμό στην ααδε μην σκας θα το δουνε και θα το απαντησουν
kostasbm Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 7 minutes ago, giorgoskke said: Πλήρωσα ενφια 5 ετών με ebanking όλα τα χρήματα αλα με τον κωδικό οφειλής του πρώτου έτους . Τωρα φαίνεται ότι οφείλω τα υπόλοιπα 4 έτη. Τι πρεπει να κανω: μπες στο σίτε της αάδε και κοιτά τις οφειλές σου.......σίγουρα θα φαίνεται η πληρωμή σου...όχι σήμερα αν πλήρωσες σήμερα αλλά αυριο άλλη φορά ποιο εύκολο είναι να πληρωνεις μέσα από το σίτε της ΑΑΔΕ με τη χρεωστική σου χωρίς να χρειάζεται να γράφεις κωδικούς οφειλής 1
BigBlack Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 15 minutes ago, giorgoskke said: Πλήρωσα ενφια 5 ετών με ebanking όλα τα χρήματα αλα με τον κωδικό οφειλής του πρώτου έτους . Τωρα φαίνεται ότι οφείλω τα υπόλοιπα 4 έτη. Τι πρεπει να κανω: Προσαυξήσεις, πρόστιμα κλπ είδες αν έχεις; Αν δεν έχεις και το ποσό είναι σωστό, όπως σου είπαν και παραπάνω με ένα αίτημα θα συμψηφιστούν.
Vault13 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Γιατι μου ηρθε ειδοποηση για αυτο το θεμα; Δεν παρακολουθω το μπλα μπλα. Κουφο… 1
therion13 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 6 λεπτά πριν, Vault13 είπε Γιατι μου ηρθε ειδοποηση για αυτο το θεμα; Δεν παρακολουθω το μπλα μπλα. Κουφο… Γιατί το έβαλε στις προσφορές στην αρχή και το μετακίνησαν μετά στο μπλα μπλα 3
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 7 λεπτά πριν, Vault13 είπε Γιατι μου ηρθε ειδοποηση για αυτο το θεμα; Δεν παρακολουθω το μπλα μπλα. Κουφο… Το ΑΙ βρήκε ότι χρωστάς ΕΝΦΙΑ και σε ενημερώνει με πλάγιο τρόπο. 11
mariosnik_ Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Πρέπει να στείλεις αίτημα συμψηφισμό η επιστροφής χρημάτων από την σελίδα της ΑΑΔΕ προς κάποιο φορολογικό κέντρο, νομίζω ΚΕΦΟΔΕ. Εγώ το έκανα τον Ιούλιο αλλά δεν υπήρξε συμψηφισμός η επιστροφή παρόλο που μου είπαν ότι εγκρίθηκε, συνεπώς μετά από νέα επικοινωνία μου είπαν να στείλω ξανά αίτημα. Μπάχαλο. 2
BigBlack Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 3 hours ago, mariosnik_ said: Πρέπει να στείλεις αίτημα συμψηφισμό η επιστροφής χρημάτων από την σελίδα της ΑΑΔΕ προς κάποιο φορολογικό κέντρο, νομίζω ΚΕΦΟΔΕ. Εγώ το έκανα τον Ιούλιο αλλά δεν υπήρξε συμψηφισμός η επιστροφή παρόλο που μου είπαν ότι εγκρίθηκε, συνεπώς μετά από νέα επικοινωνία μου είπαν να στείλω ξανά αίτημα. Μπάχαλο. Ωραία! Παλιότερα που είχα χρειαστεί κάτι παρόμοιο και έκανα ηλεκτρονικά το ερώτημα με στείλανε να τα κάνω χειρόγραφα στη ΔΟΥ όπου ξεμπέρδεψα σε μισή ώρα. Τώρα ηλεκτρονικά χάσανε το εγκεκριμένο αίτημα και σου είπαν ξανακάντο; Μετά από 6 μήνες; Το ΚΕΦΟΔΕ μου μέσα! Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου από BigBlack
mariosnik_ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, BigBlack είπε Ωραία! Παλιότερα που είχα χρειαστεί κάτι παρόμοιο και έκανα ηλεκτρονικά το ερώτημα με στείλανε να τα κάνω χειρόγραφα στη ΔΟΥ όπου ξεμπέρδεψα σε μισή ώρα. Τώρα ηλεκτρονικά χάσανε το εγκεκριμένο αίτημα και σου είπαν ξανακάντο; Μετά από 6 μήνες; Το ΚΕΦΟΔΕ μου μέσα! Δυστυχώς δεν είδα πουθενά επιστροφή η συμψηφισμό. Πλήρωσα κατά λάθος κάποια ευρώ παραπάνω στον περσινό ΕΝΦΙΑ της μητέρας μου και τώρα προσπαθώ να βγάλω άκρη. Ούτε αυτόματη επιστροφή έγινε ούτε τίποτε, πρέπει να κάνεις αίτηση. Μου είπαν στην δεύτερη επικοινωνία μου ότι δεν βλέπουν κάτι και να κάνω ξανά αίτημα. Μου είχαν στείλει και κάτι διπλότυπα είσπραξης σε pdf αλλά δεν ήξερα τι να τα κάνω. Ρώτησα λογιστή και ούτε αυτός ήξερε....
deukaleionas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Εγω ενα πραγμα καταλαβα απο αυτην την συζήτηση...Οτι ολοι εχουμε ειδοποιηση για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ...😁 Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου από deukaleionas 1
historland Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Εγώ πλήρωσα κατά λάθος ΕΝΦΙΑ που δεν χρωστούσα και μου είπαν ότι δεν επιστρέφεται. Όσο για ΚΕΦΟΔΕ = ταλαιπωρία. Με τις ΔΟΥ ήταν καλύτερα και ανθρώπινα. Τώρα η ΑΑΔΕ χρησιμοποιεί μέχρι και ΑΙ για φοροείσπραξη, ενώ για εξυπηρέτηση πολιτών καίνε κάρβουνο και μανιβέλα. https://www.capital.gr/me-apopsi/3894522/gia-na-mas-parei-to-kratos-lefta-exei-pleon-kai-texniti-noimosuni-gia-na-mas-prosferei-einai-20-xronia-piso/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα