MessengerOfGood Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Σκέφτομαι να αγοράσω έναν τέτοιο για να βλέπω την κατανάλωση στο εξοχικό όταν λείπω. Έχω την εντύπωση ότι το ρολόϊ της ΔΕΔΔΗΕ δείχνει πολύ παραπάνω... Υπάρχει κάποιος αξιόπιστος και λειτουργικός σε λογική τιμή;
thanasisxask Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 20 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε Σκέφτομαι να αγοράσω έναν τέτοιο για να βλέπω την κατανάλωση στο εξοχικό όταν λείπω. Έχω την εντύπωση ότι το ρολόϊ της ΔΕΔΔΗΕ δείχνει πολύ παραπάνω... Υπάρχει κάποιος αξιόπιστος και λειτουργικός σε λογική τιμή; Η shelly έχει κάποια μοντέλα για την δουλειά που θέλεις.
MessengerOfGood Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 4 hours ago, thanasisxask said: Η shelly έχει κάποια μοντέλα για την δουλειά που θέλεις. Ευχαριστώ. Μου είπαν από τον ΔΕΔΔΗΕ να κλείσω τον γενικό 3Φ και αν γυρίζει η ροδέλλα στο ρολόϊ τότε το πρόβλημα είναι δικό τους. Αν σταματήσει, έχω διαρροή στην εσωτερική εγκατάσταση και να φωνάξω ηλεκτρολόγο να μετρήσει. Θα το κάνω αλλά, αν σταματήσει και δεν βρεί ο ηλεκτρολόγος διαρροή, υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα το ρολοϊ, δηλαδή να περνάνε π.χ 5 A και γράφει 25Α???
vasilllis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 40 λεπτά πριν, MessengerOfGood είπε Ευχαριστώ. Μου είπαν από τον ΔΕΔΔΗΕ να κλείσω τον γενικό 3Φ και αν γυρίζει η ροδέλλα στο ρολόϊ τότε το πρόβλημα είναι δικό τους. Αν σταματήσει, έχω διαρροή στην εσωτερική εγκατάσταση και να φωνάξω ηλεκτρολόγο να μετρήσει. Θα το κάνω αλλά, αν σταματήσει και δεν βρεί ο ηλεκτρολόγος διαρροή, υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα το ρολοϊ, δηλαδή να περνάνε π.χ 5 A και γράφει 25Α??? υπαρχει.Διαρροη φαινεται πανευκολα παντως. 1
MessengerOfGood Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 36 minutes ago, vasilllis said: υπαρχει.Διαρροη φαινεται πανευκολα παντως. Ευχαριστώ. Αν μπορείς πές μου κάτι παραπάνω (πώς φαίνεται). Ο ηλεκτρολόγος σίγουρα θα ξέρει αλλά καλό είναι να ξέρω κι εγώ...
MessengerOfGood Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Ποίος από αυτούς τους δύο; https://www.shelly.com/products/shelly-pro-3em-3ct63?_pos=3&_fid=bbe7b8fa9&_ss=c https://www.shelly.com/products/shelly-pro-3em-x1?_pos=1&_fid=bbe7b8fa9&_ss=c Νομίζω o 3CT63 είναι η καλύτερη επιλογή... Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου από MessengerOfGood
MessengerOfGood Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 17 hours ago, vasilllis said: αμπεροτσιμπιδα. εχεις τριφασικο σε εξοχικο; Ναι σωατά αμπεροτσιμπίδα! Δεν το σκέφτηκα... Ναι, τριφασικό είναι στο εξοχικό.
nkarama Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 17 hours ago, MessengerOfGood said: Ποίος από αυτούς τους δύο; https://www.shelly.com/products/shelly-pro-3em-3ct63?_pos=3&_fid=bbe7b8fa9&_ss=c https://www.shelly.com/products/shelly-pro-3em-x1?_pos=1&_fid=bbe7b8fa9&_ss=c Νομίζω o 3CT63 είναι η καλύτερη επιλογή... Αυτό που με προβληματίζει και στα δύο, είναι ότι λέει: δηλαδή ο Current Transformer (αισθητήρας) χωράει μέχρι 2μισάρι καλώδιο? τότε πως μπορεί να τοποθετηθεί την κεντρική παροχή του σπιτιού, που συνήθως είναι 6άρι? Αν το έχει βάλει κανείς, ας μας πει... Εχε υπόψιν σου οτι στον 3CT63 θα πρέπει να αποσυνδέσεις τα καλώδια, για να τα περάσεις μέσα στις τρύπες, ενώ με τον άλλο, δεν χρειάζετε! 19 hours ago, vasilllis said: αμπεροτσιμπιδα. Καλά λες! και μια κάμερα για να την βλέπει! και έναν κινέζο για να καταγράψει κάθε δευτερόλεπτο την τιμή!!
MessengerOfGood Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 24 minutes ago, nkarama said: Αυτό που με προβληματίζει και στα δύο, είναι ότι λέει: δηλαδή ο Current Transformer (αισθητήρας) χωράει μέχρι 2μισάρι καλώδιο? τότε πως μπορεί να τοποθετηθεί την κεντρική παροχή του σπιτιού, που συνήθως είναι 6άρι? Αν το έχει βάλει κανείς, ας μας πει... Εχε υπόψιν σου οτι στον 3CT63 θα πρέπει να αποσυνδέσεις τα καλώδια, για να τα περάσεις μέσα στις τρύπες, ενώ με τον άλλο, δεν χρειάζετε! Καλά λες! και μια κάμερα για να την βλέπει! και έναν κινέζο για να καταγράψει κάθε δευτερόλεπτο την τιμή!! Σωστή παρατήρηση! Θα πάω στον άλλο (αρκεί να χωράει στον πίνακα). Η αμπεροτσιμπίδα που είπε ο φίλος είναι για τον έλεγχο διαρροής, όχι για παρακολούθηση. Άλλωστε αμπεροτσιμπίδες είναι νομίζω και οι αισθητήρες των Shelly...
nkarama Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 1 minute ago, MessengerOfGood said: Σωστή παρατήρηση! Θα πάω στον άλλο (αρκεί να χωράει στον πίνακα). Και τα δύο, τα ίδια λένε.. μάλλον είναι κινέζικο "λάθος", αλλά καλού κακού, κοίταξέ το... 2 minutes ago, MessengerOfGood said: Η αμπεροτσιμπίδα που είπε ο φίλος είναι για τον έλεγχο διαρροής, όχι για παρακολούθηση. Ναι το κατάλαβα, απλά έκανα πλάκα... 1
MessengerOfGood Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ πολύ! Θα το σιγουρέψω ότι χωράνε τα καλώδια. Μάλλον κινέζικο λάθος είναι: Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου από MessengerOfGood
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα