cinemusic Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δεν ξερω τι να σου πω. Παντως να σημειώσω πως ειχαν κανει εγγραφη πριν καποια χρονια αλλα ειχα κανει μονο χρηση της δοκιμαστικής περιόδου. Βασικα ειχαν κανει χρηση 2 ημερων και το ακύρωσα αμεσα. Χτες εκμεταλλευτικα την προσφορά των 2 μηνων με τον ιδιο account που ειχα ανοιξει πριν 2-3 χρονια 1
Sebu Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Παντως ψαχνοντας στο box-ακι της Cosmote TV βλεπω οτι μεσω του Google Play store δεν εμφανιζει καποιο app για Vodafone TV ουτε υπαρχει κατι προεγκατεστημενο. Αρα δεν μπορει να χρησιμοποιηθει σε box ΚΟΤΕ ουτε σε τηλεοραση που δεν εχει μαμα καθαρο Android λχ μια F&U που τσεκαρα δεν εχει αυτη τη δυνατοτητα. Αρα για οσους δεν θελουν μεσω pc/browser ή κινητου/tablet και δεν εχουν rooted box δεν υπαρχει επιλογη προς το παρον? Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου από Sebu
Chrisfm94 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 4 hours ago, cinemusic said: Δεν ξερω τι να σου πω. Παντως να σημειώσω πως ειχαν κανει εγγραφη πριν καποια χρονια αλλα ειχα κανει μονο χρηση της δοκιμαστικής περιόδου. Βασικα ειχαν κανει χρηση 2 ημερων και το ακύρωσα αμεσα. Χτες εκμεταλλευτικα την προσφορά των 2 μηνων με τον ιδιο account που ειχα ανοιξει πριν 2-3 χρονια Σε ποιο σημειο εβαλες τον κωδικο;
tollisth Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 17 ώρες πριν, rake13 είπε Το εβαλα σε xiaomi tv box μια χαρα εκανα login αλλα παω να δω απο ondemand πχ δεν μου βγαζει πουθενα play η κατι τετοιο. Το μονο που λεει ειναι προσθηκη στα αγαπημενα. Κανω κατι λαθος? Έπρεπε να σε βγάζει Για μπες σε μια ταινία και ανέβασε ένα screenshot
ak156 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Sebu είπε Παντως ψαχνοντας στο box-ακι της Cosmote TV βλεπω οτι μεσω του Google Play store δεν εμφανιζει καποιο app για Vodafone TV ουτε υπαρχει κατι προεγκατεστημενο. Αρα δεν μπορει να χρησιμοποιηθει σε box ΚΟΤΕ ουτε σε τηλεοραση που δεν εχει μαμα καθαρο Android λχ μια F&U που τσεκαρα δεν εχει αυτη τη δυνατοτητα. Αρα για οσους δεν θελουν μεσω pc/browser ή κινητου/tablet και δεν εχουν rooted box δεν υπαρχει επιλογη προς το παρον? Δοκίμασε να εγκαταστήσεις από στικάκι και αυτή που έδωσα (βέβαια ειπώθηκε ότι πλέον σε πάει σε υποχρεωτικό update !!)....https://mega.nz/file/AhEBRKhb#51b9kFAquGKK5dVltVvFsHpiuLPSrd03ZPQ6s94TJmo Εάν δεν την "βλέπεις" κανονικά, ψάξε μέσα από τα Settings-all apk Κλπ Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου από ak156 1
cinemusic Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, Chrisfm94 είπε Σε ποιο σημειο εβαλες τον κωδικο; https://www.vodafone.gr/vodafone-tv-eggrafi
rake13 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, tollisth είπε Έπρεπε να σε βγάζει Για μπες σε μια ταινία και ανέβασε ένα screenshot Σε σειρες,ταινιες ετσι ακριβως. Δεν μου βγαζει το εικονιδιο του play. Δοκιμασα σε tv box xiaomi, σε iphone 12 pro, στον υπολογιστη, στο δικο μου κινητο τα ιδια πραγματα.
ChrisN.S. Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου και σε F&U περυσινό μοντέλο και σε Samsung του 21 παίζει μια χαρά η εφαρμογή.
p4n0s86 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Όταν πας να ακυρώσεις την αυτόματη ανανέωση βγάζει ότι δεν θα έχεις πρόσβαση προσωρινά στην υπηρεσία. Πόσο είναι το προσωρινά; Έχει ακυρώσει κανείς να μας πει αν συνεχίζει να παίζει;
nk9 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 18 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε Όταν πας να ακυρώσεις την αυτόματη ανανέωση βγάζει ότι δεν θα έχεις πρόσβαση προσωρινά στην υπηρεσία. Πόσο είναι το προσωρινά; Έχει ακυρώσει κανείς να μας πει αν συνεχίζει να παίζει; Μια χαρά παίζει. Προχωρα άφοβα. 1
asmilon Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Σε εμενα δεν εβγαζε το Vodafone TV app συμβατο του με την TCL μου, ουτε το Mi Box S. Κατεβαζοντας το τελευταιο .apk απο εδω επαιξε τελικα: https://www.apkmirror.com/apk/vodafone-tv/vodafone-tv-gr-beta-android-tv/vodafone-tv-gr-beta-android-tv-1-64-21-release/
yiankap Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Στις 30/1/2025 στις 1:45 ΜΜ, dimitris_sal είπε Πάντως σε TCL android tv (που καλύπτει ολες τις προυποθέσεις σύμφωνα με το site της voda) δεν εμφανίζεται στο google play η εφαρμογή για εγκατάσταση. Την πέρασα με sideload και μου βγάζει μύνημα οτι η συσκευη μου ειναι rooted, κάτι το οποίο δεν ισχύει καθώς στην τηλεόραση μου παίζουν ή εχουν παίξει κατα καιρούς cosmote tv,neon,netflix,d+,prime και apple tv Μπράβο vodafone! TCL έχω και εγώ, την εγκατέστησα και παίζει κανονικά.
eduardo Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Παίζουν σ' εσάς όλα τα κανάλια; Το Nickelodeon ας πούμε, επαρχία που είμαι εγώ ενώ φαίνεται στη λίστα δεν παίζει.
ChrisN.S. Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, eduardo είπε Παίζουν σ' εσάς όλα τα κανάλια; Το Nickelodeon ας πούμε, επαρχία που είμαι εγώ ενώ φαίνεται στη λίστα δεν παίζει. είναι bug της εφαρμογής android, βγάζει όλα τα κανάλια αλλά ξεκλειδώνει μόνο αυτά του Vodafone TV Start. Στην samsung δείχνει κανονικά μόνο αυτά που έχει το πρόγραμμά σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα