Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ζωή προβληματική αυτή η εταιρεία. Δεν είναι άξια ούτε έναν κωδικό να σου δώσει και να ενεργοποιήσεις υπηρεσία σε 2 λεπτά. 

• Like 1
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, cinemusic είπε

Μου ηρθε ο κωδικος σε sms . Και τωρα τι;

Το χρησιμοποιω ως password στο name που εδωσα;

Στο mail δεν μου εχει ερθει τιποτα.

Δες στους όρους χρήσης του διαγωνισμού...

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ak156 είπε

Λοιπόν για εσένα καθώς και όσους έχουν Android TV ή Android TVbox που δεν παίζει, θα σας δώσω μία εφαρμογή να δοκιμάσετε από εδώ (κατεβάστε την από το λινκ μου και αποσυμπιέστε την) :

https://mega.nz/file/AhEBRKhb#51b9kFAquGKK5dVltVvFsHpiuLPSrd03ZPQ6s94TJmo

*** Το πιο πιθανό είναι να ΜΗΝ την "βλέπετε" στις εφαρμογές (πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλη εφαρμογή για να προστεθεί όπως το shortcut maker). Θα την βρείτε σίγουρα εάν πάτε σε ΟΛΕΣ τις εφαρμογές κλπ

*** Πάντως στην δική μου 65άρα TCL C805 μια χαρά εγκαταστάθηκε από το Playstore και έτρεξε μετά η Vodafone TV.😎

Η εγκατάσταση της εφαρμογής σου εγινε, η εφαρμογή άνοιξε χωρις να μου βγάλει το πρόβλημα που ανέφερα πριν αλλα μόλις έβαλα username/pass μου ζήτησε να κάνω ενημέρωση και με εστειλε στο google play απο το οποίο δεν μου δίνεται η δυνατότητα για ενημέρωση και πάμε πάλι απο την αρχή...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dimitris_sal είπε

Η εγκατάσταση της εφαρμογής σου εγινε, η εφαρμογή άνοιξε χωρις να μου βγάλει το πρόβλημα που ανέφερα πριν αλλα μόλις έβαλα username/pass μου ζήτησε να κάνω ενημέρωση και με εστειλε στο google play απο το οποίο δεν μου δίνεται η δυνατότητα για ενημέρωση και πάμε πάλι απο την αρχή...

Για να είμαι ειλικρινής δεν την ξαναδοκίμασα πρόσφατα ή με την νέα προσφορά Vodafone TV. Πάντως σίγουρα έπαιζε μια χαρά πριν λίγο καιρό. Εάν την "κατάλαβαν"/μπλόκαραν δεν γνωρίζω, γιατί άφησα να την ενεργοποιήσω τελευταία στιγμή (και αν....). Εάν μπορεί κάποιος άλλος να την δοκιμάσει? και να μας πει εάν έχει το ίδιο θέμα.

*** Έτσι από περιέργεια δοκίμασες εσύ ή κάποιος άλλος να παίξει μέσω Browser (Chrome)? https://tv.vodafone.gr/#/signin

Επεξ/σία από ak156
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dimitris_sal είπε

Μεσω browser παιζει αλλα τι να το κάνω;
Δε πειράζει...δε χάνω και πολλά!

Ε τουλάχιστον δεν χάνεις τα λεφτά που (δεν) έδωσες😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι χριστουγεννιάτικες free προσφορές των NOVA και COSMOTE δεν απαιτούσαν κάρτα.

So, sorry but I don't need this shit Vodafone.

Επεξ/σία από duffyduck

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...