Sebu Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 8 hours ago, yiankap said: TCL έχω και εγώ, την εγκατέστησα και παίζει κανονικά. Πως εγκαθιστας apk σε τηλεοραση? Εχω μια F&U του 2019 των γονεων που θελω να τους το εγκαταστησω δοκιμαστικα. Αλλα το store της F&U δεν ειναι μαμα Android και δεν εχει playstore ή τετοιες εφαρμογες. Προσπαθω να κανω εγγραφη και βγαζει μηνυμα λαθους "Η υπηρεσια ειναι προσωρινα μη διαθεσιμη". Το εχει αντιμετωπισει αλλος? Απενεργοποιησα ολα τα blockers, ublocks κτλ αλλα και παλι δεν
ak156 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Sebu είπε Πως εγκαθιστας apk σε τηλεοραση? Εχω μια F&U του 2019 των γονεων που θελω να τους το εγκαταστησω δοκιμαστικα. Αλλα το store της F&U δεν ειναι μαμα Android και δεν εχει playstore ή τετοιες εφαρμογες. Προσπαθω να κανω εγγραφη και βγαζει μηνυμα λαθους "Η υπηρεσια ειναι προσωρινα μη διαθεσιμη". Το εχει αντιμετωπισει αλλος? Απενεργοποιησα ολα τα blockers, ublocks κτλ αλλα και παλι δεν Εάν είναι Android TV (γιατί F&U έχει και χωρίς Android) προσπάθησε να εγκαταταστήσεις ένα εναλλακτικό playstore, όπως το apkpure, apkmirror κλπ. Εκεί θα βρεις αυτό που θέλεις, ή εάν ήδη έχεις την εφαρμογή VodafoneTV με sideloading θα σε "βοηθήσουν" στην εγκατάσταση. Δες και το άλλο ποστ του φίλου εδώ...https://www.insomnia.gr/forums/topic/838802-2-μήνες-δωρεάν-vodafone-tv-start-με-συμμετοχή-σε-διαγωνισμό/#findComment-60608130 Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου από ak156
Sebu Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Ευχαριστω Τελικα τους το εγκατεστησα σε ταμπλετ για δοκιμη και ειδα οτι δεν εχει Disney+ και τα λοιπα καλουδια ειναι μονο επι πληρωμη. Εχει τα βασικα καναλια μονο που εχουν ετσι και αλλιως μεσω Cosmote TV οποτε τσαμπα κοπος. Οπως το βλεπω αν εχεις ηδη Cosmote ή Nova δεν αξιζει τον κοπο και ισως συμφερει μεμονομενη συνδρομη λχ στο Disney+
andreas1gr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 8 ώρες πριν, eduardo είπε Παίζουν σ' εσάς όλα τα κανάλια; Το Nickelodeon ας πούμε, επαρχία που είμαι εγώ ενώ φαίνεται στη λίστα δεν παίζει. Δεν πλήρωσες για να έχεις και αυτά τα κανάλια…
Sebu Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, andreas1gr said: Δεν πλήρωσες για να έχεις και αυτά τα κανάλια… Δεν ειναι θεμα πληρωμης. Οταν δινεις κατι για τεστ δωρεαν, δεν το δινεις λειψο 😜 Το παρεχεις πληρες ωστε ο αλλος να δει αν του αρεσει το ολο πακετο για να το αποκτησει επι πληρωμη. Ειναι σαν να λες ελατε για τεστ drive στο νεο Toyota Corolla Hybrid αλλα το key feature που ειναι ο ηλεκτροκινητηρας θα το εχουμε απενεργοποιημενο. Ετσι ουτε θα δειτε τι σημαινει υβριδικη οδηγηση, ουτε θα εχετε την εξτρα επιταχυνση της μπαταριας και το αμαξι θα φανταζει σαυρα. Μοιραζουμε δωρεαν κοκα κολες για δοκιμη αλλα εχουμε αφαιρεσει τη ζαχαρη απο μεσα, μην εθιστειτε κιολας 😋 Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου από Sebu 1 1
yiankap Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Sebu είπε Πως εγκαθιστας apk σε τηλεοραση? Εχω μια F&U του 2019 των γονεων που θελω να τους το εγκαταστησω δοκιμαστικα. Αλλα το store της F&U δεν ειναι μαμα Android και δεν εχει playstore ή τετοιες εφαρμογες. Προσπαθω να κανω εγγραφη και βγαζει μηνυμα λαθους "Η υπηρεσια ειναι προσωρινα μη διαθεσιμη". Το εχει αντιμετωπισει αλλος? Απενεργοποιησα ολα τα blockers, ublocks κτλ αλλα και παλι δεν Εγώ δεν εγκατέστησα APK, το εγκατέστησα χωρίς "κόλπα", μου το έβγαλε διαθέσιμο μέσα από το μενού της η TCL τηλεόρασή μου. Εφαρμογές->Δημοφιλείς εφαρμογές->Διασκέδαση Στις 31/1/2025 στις 10:38 ΜΜ, devaggos είπε Στα on demand έχει και HBO σωστά ? Last of us πχ? Κανονικά! Όλα τα HBO ακόμα και παλαιότερα. Τώρα βλέπω για 3η φορά το Band of Brothers.. 11 ώρες πριν, eduardo είπε Παίζουν σ' εσάς όλα τα κανάλια; Το Nickelodeon ας πούμε, επαρχία που είμαι εγώ ενώ φαίνεται στη λίστα δεν παίζει. To δώρο είναι το Vodafone TV Start το οποίο είτε το πληρώσει κάποιος ( 6,90€ / μήνα) είτε όχι (όπως τώρα) το ίδιο περιεχόμενο θα δει. Σύμφωνα με τη Vodafone με ανακοίνωση στις 8/4/2024 : "Vodafone TV Start – Αλλαγή περιεχομένου 08/04/2024 Σας ενημερώνουμε ότι από 09/05/2024 τροποποιείται το περιεχόμενο της υπηρεσίας Vodafone TV Start. Το παιδικό περιεχόμενο (on demand και τα κανάλια Disney Channel, Disney Junior, Nickelodeon, Cartoonito), καθώς και τα κανάλια Discovery, ID, Animal Planet, Travel Planet, Eurosport1 και Eurosport2 δεν θα είναι πλέον διαθέσιμα στο πακέτο της υπηρεσίας" Αν δεις στο μενού έχει αυτά τα παραπάνω κανάλια (ξεγελάστηκα και εγώ στην αρχή...) αλλά δεν είναι για το συγκεκριμένο πακέτο που μας δόθηκε. Πάντως η γνώμη μου είναι ότι για 6,90 € / μήνα (η κανονική τιμή) δεν είναι και άσχημο σαν πακέτο, αν δεις τον αριθμό των σειρών - ταινιών που προσφέρει, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και κάποιες εξτρά διαθέσιμες ταινίες/σειρές της Disney. Τώρα για την ανάλυση μπορεί για κάποιους η έλλειψη του 4Κ να αποτελεί πραγματικό κριτήριο για κάποιους άλλους όμως όχι...Εξαρτάται φυσικά του τι βλέπεις και που το βλέπεις.... Στις 30/1/2025 στις 10:38 ΠΜ, Sebu είπε Να υποθεσω στο δωρεαν 2μηνο δεν παρεχει Disney+ σωστα? Ωστε να δοκιμασεις αυτη τη στριμινγκ υπηρεσια με αυτο τον τροπο αν σου κανει. Παρέχει κάποιες ταινίες και σειρές που παίζουν στο Disney όχι όμως όλες (τουλάχιστον έτσι νομίζω). Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου από yiankap 1
andreas1gr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 6 ώρες πριν, Sebu είπε Δεν ειναι θεμα πληρωμης. Οταν δινεις κατι για τεστ δωρεαν, δεν το δινεις λειψο 😜 Το παρεχεις πληρες ωστε ο αλλος να δει αν του αρεσει το ολο πακετο για να το αποκτησει επι πληρωμη. Ειναι σαν να λες ελατε για τεστ drive στο νεο Toyota Corolla Hybrid αλλα το key feature που ειναι ο ηλεκτροκινητηρας θα το εχουμε απενεργοποιημενο. Ετσι ουτε θα δειτε τι σημαινει υβριδικη οδηγηση, ουτε θα εχετε την εξτρα επιταχυνση της μπαταριας και το αμαξι θα φανταζει σαυρα. Μοιραζουμε δωρεαν κοκα κολες για δοκιμη αλλα εχουμε αφαιρεσει τη ζαχαρη απο μεσα, μην εθιστειτε κιολας 😋 Μα πλήρες σου έδωσε το πακέτο Vodafone TV start..... στο οποίο δεν υπάρχουν και τα συγκεκριμένα κανάλια που θέλεις... Αν τώρα εσυ θελεις να δεις και κάτι περισσότερο από το συγκεκριμένο πακέτο που έδωσε, πλήρωνε......
chsam Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 14 ώρες πριν, yiankap είπε Τώρα για την ανάλυση μπορεί για κάποιους η έλλειψη του 4Κ να αποτελεί πραγματικό κριτήριο για κάποιους άλλους όμως όχι...Εξαρτάται φυσικά του τι βλέπεις και που το βλέπεις.... Και η έλλειψη surround ήχου...για μένα...
kallair Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, NiKoSmile είπε Σε Firefox βγάζει αυτό! Νομιζω το παραπανω μου το εβγαζε οταν ειχα ανοιχτο vpn 1
NiKoSmile Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, kallair είπε Νομιζω το παραπανω μου το εβγαζε οταν ειχα ανοιχτο vpn Είχα DNS over HTTPS Max Protection Custom https://dns.adguard.com/dns-query Θα πρέπει να ρίχνουμε την ασφάλεια στα τάρταρα για να παίζουν τα video; 😡 Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου από NiKoSmile
Parasomnia Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 8 hours ago, NiKoSmile said: Σε Firefox βγάζει αυτό! Μου βγάζει το ίδιο ακριβώς μήνυμα όταν έχω 3 οθόνες συνδεμένες πάνω στον υπολογιστή (2 με HDMI και μια με το αρχαίο D-sub ) Όταν αφήνω μόνο τις HDMI και αποσυνδέω το 15πινο παίζει κανονικά. 1
NiKoSmile Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Parasomnia είπε Μου βγάζει το ίδιο ακριβώς μήνυμα όταν έχω 3 οθόνες συνδεμένες πάνω στον υπολογιστή (2 με HDMI και μια με το αρχαίο D-sub ) Όταν αφήνω μόνο τις HDMI και αποσυνδέω το 15πινο παίζει κανονικά. Ναι, γιατί το D-sub δεν υποστηρίζει HDCP οπότε το DRM στέλνει μήνυμα ⛔
Sebu Δημοσ. Σάββατο στις 07:58 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:58 μμ (επεξεργασμένο) Πως απενεργοποιουμε το λογαριασμο ωστε να μην μας χρεωσει απο τον 3ο μηνα και μετα? Στο tv.vodafone.gr δεν βρισκω κατι στις ρυθμισεις. Στο my.vodafone.gr καθως ειμαι ηδη συνδρομητης σταθερης δεν μου το εμφανιζει ως ενεργη υπηρεσια καπου για να το απενεργοποιησω. Update: Ακυρο το βρηκα, επρεπε να κανω login με τα credentials του vodafone tv που εφτιαξα που ειναι διαφορετικα απο της σταθερης. On 03/02/2025 at 13:58, NiKoSmile said: Σε Firefox βγάζει αυτό! Το ιδιο βγαζει σε firefox και chrome. Δουλευει μονο σε Edge σε εμενα. Σε κανενα αλλο browser. Επεξ/σία Σάββατο στις 08:05 μμ από Sebu 1
paylidis Δημοσ. Δευτέρα στις 05:35 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:35 μμ εκλεισε καποιος την αυτοματη ανανεωση; στο σαιτ λεει αυτο αλλα μου ειναι λιγο ασαφες, θα συνεχίσει να λειτουργεί έως την ημερομηνία ληξης και απλα θα διακοπει προσωρινα για λιγες ωρες ή απαξ κ απενεργοποιησω την ανανεωση θα κλεισει μονίμα; δε φημίζεται για τη σαφήνεια της η βονταφον οποτε ρωτάω εαν καποιος το έκανε, οχι τι εικάζει! ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα