ak156 Δημοσ. Τετάρτη στις 10:27 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:27 μμ Εάν κάποιος θέλει να το βάλει σε μη πιστοποιημένο TVbox πείτε μου να σας πω πως. 1
drexxx Δημοσ. Τετάρτη στις 10:57 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:57 μμ Δεν συνδέεται με τίποτα, έβαλα και στοιχεία κάρτας... Αν δεν συνδέθω πως θα ακυρώσω την συνδρομή όεο
Moderators matrixxx Δημοσ. Τετάρτη στις 10:58 μμ Moderators Δημοσ. Τετάρτη στις 10:58 μμ Τι να σας πω, εγω πριν 1-1.5 χρονο που με αγορα συσκευης ειχα παρει υποτιθεται δωρο ενα τριμηνο, δεν ειχα βρει τροπο να το ενεργοποιησω. Δεν τα ειχα καταφερει αν και ειχα φαει πανω απο μιση-μια ωρα να δω τι και πως. Τα παρατησα μετα.
p4n0s86 Δημοσ. Τετάρτη στις 10:59 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:59 μμ Εγώ πάντως πήγα να κάνω ακύρωση αυτόματης ανανέωσης και μου έγραφε ότι θα χάσω την πρόσβαση προσωρινά. Τώρα τι εννοεί δεν ξέρω και δεν κάθομαι να ασχοληθώ, έβαλα μια ειδοποίηση σε 2 μήνες να ακυρώσω και έχω βάλει μια άδεια κάρτα revolut έτσι κι αλλιώς. Επίσης, κατά την ενεργοποίηση λέει για πληρωμή 6,90 αλλά τελικά δε χρεώνει τίποτα.
Tortugas Δημοσ. Τετάρτη στις 11:42 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:42 μμ (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ τον OP, το είδα και είπα να το κάνω...... Πήρα κωδικό εύκολα. Να κάνεις account είναι τραγικό, πόσο σκατοσελίδα πια... Πρώτη προσπάθεια, κόλλησε η κάρτα. Κάνω ανανέωση γιατί δεν γινόταν κάτι άλλο σε αυτό το σημείο, με πάει στην αρχή. Δεν δεχόταν τα ίδια στοιχεία γιατί τα είχε πάρει ήδη............. Κενές οι σελίδες "Ο λογαριασμός μου" και "Ρυθμίσεις" στο my vodafone για να κάνω κάτι, κόλλησα με ghost account. Μιλάω με live chat, μου λέει "φαίνεται ημιτελές το account. Θα στο σβήσω και ξανακάνε το." Οκ απαντάω, θα λειτουργεί ο κωδικός? "Ναι" μου λέει. Ξανακάνω απο την αρχή. Δέχεται με την μια την κάρτα. Έρχεται e-mail επιβεβαίωσης, 404 to link όπως του @somt. Στο my vodafone φαίνονται οι ρυθμίσεις τώρα (στην κάρτα μου βγάζει σφάλμα) και "Ο λογαριασμός μου" κενός πάλι. Ξανά live chat.... Γκέρος Μενέλαος στην βοήθεια. Του λέω νεκρό το link, αυτά βλέπω στο my vodafone. Μου λέει "σβήσε το account απο τις ρυθμίσεις". Ρωτάω θα δουλεύει μετά ο ίδιος κωδικός, μου λέει "δεν ξέρω". Να του πω τον κωδικό να το προωθήσει αύριο στο τμήμα κωδικών και "να δούμε τι θα κάνουμε"... Έχοντας προηγούμενες αρνητικές εμπειρίες με το τμήμα κωδικών αρνήθηκα να φάω τον χρόνο μου. Εκφράζω πως θέλω να αφαιρέσω την κάρτα μου πριν διαγράψω τον λογαριασμό "γιατί ικανό έχω να συνεχίσει τις χρεώσεις τέτοιο σύστημα" όπως είπα. Αγνοεί ότι είπα και μου ξαναζητάει τον κωδικό, 2 δευτερόλεπτα μετά εκείνος τερμάτισε την συνομιλία. Τρoμερό το live chat και τώρα έχω κολλήσει με ghost account που έχει την κάρτα μου με recurring payment. Αν με αφήνει να σβήσω το account, υπάρχει μια χαμηλή πιθανότητα να συνεχίσει τις χρεώσεις γιατί το σύστημα τους είναι τριμπ*&ρδελο. Όλο το 2ο κομμάτι του προβλήματος γιατί το αυτοματοποιημένο σύστημα έστειλε dead verification link που δεν έχει πρόσβαση το Vodafone support ή απλά δεν γίνεται να ξανασταλεί άλλο link να τελειώνουμε. Σας προειδοποιώ λοιπόν πριν πιάσετε να ασχοληθείτε, για μένα δεν αξίζουν οι 2 μήνες όλο αυτο κι ακόμα δεν έχω ξεμπερδέψει edit: Μου ήρθε ένα SMS πως είναι οκ. Τώρα μπαίνει Vodafone TV και λειτουργεί σωστά και το My Vodafone πλέον. Το πρώτο που έκανα ήταν ακύρωση πληρωμών και φαίνεται να έχω πρόσβαση Επεξ/σία Τετάρτη στις 11:51 μμ από Tortugas 1
drexxx Δημοσ. Τετάρτη στις 11:46 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:46 μμ Σε εμένα δούλεψε τελικά, μπήκα και ακύρωσα την αυτόματη ανανέωση, με επαναφορά κωδικού
somt Δημοσ. χθες στις 12:11 πμ Δημοσ. χθες στις 12:11 πμ 28 λεπτά πριν, Tortugas είπε edit: Μου ήρθε ένα SMS πως είναι οκ. Τώρα μπαίνει Vodafone TV και λειτουργεί σωστά και το My Vodafone πλέον. Το πρώτο που έκανα ήταν ακύρωση πληρωμών και φαίνεται να έχω πρόσβαση μπήκε και εμενα 👍 1
JimGer Δημοσ. χθες στις 12:38 πμ Δημοσ. χθες στις 12:38 πμ (επεξεργασμένο) Έχει βρει κάποιος τι ανάλυση υποστηρίζει? Επίσης γενική ερώτηση. Στο vodafone tv όταν λέει disney είναι ενσωματωμένο ή σου κάνει σύνδεση του vodafone tv με disney account (και πιο πακέτο?) Επεξ/σία χθες στις 12:39 πμ από JimGer
Goulam Δημοσ. χθες στις 12:49 πμ Δημοσ. χθες στις 12:49 πμ Ρε παιδιά, μόνο εμένα μου φαίνεται τελείως ηλίθιο που οι εταιρείες κάθονται και φτιάχνουν καινούργια domains για κάθε διαγωνισμό που κάνουν; Στην κυριολεξία έχω δει πιο legit ονόματα phishing ιστοσελίδων απ' ότι το https://www.layspepsi-movies.gr/ που μοιάζει τελείως ύποπτο. Μετά φταίνε οι απλοί χρήστες που πέφτουν θύματα phishing των 50 scam διαγωνισμών που βγαίνουν κάθε μέρα, ενώ θα μπορούσε κάλλιστα ο διαγωνισμός να βρίσκεται σε κάποιο subdirectory ή subdomain της επίσημης ιστοσελίδας για να του δίνει μια κάποια αξιοπιστία; 1
andreas1gr Δημοσ. χθες στις 06:40 πμ Δημοσ. χθες στις 06:40 πμ 5 ώρες πριν, Goulam είπε Ρε παιδιά, μόνο εμένα μου φαίνεται τελείως ηλίθιο που οι εταιρείες κάθονται και φτιάχνουν καινούργια domains για κάθε διαγωνισμό που κάνουν; Στην κυριολεξία έχω δει πιο legit ονόματα phishing ιστοσελίδων απ' ότι το https://www.layspepsi-movies.gr/ που μοιάζει τελείως ύποπτο. Μετά φταίνε οι απλοί χρήστες που πέφτουν θύματα phishing των 50 scam διαγωνισμών που βγαίνουν κάθε μέρα, ενώ θα μπορούσε κάλλιστα ο διαγωνισμός να βρίσκεται σε κάποιο subdirectory ή subdomain της επίσημης ιστοσελίδας για να του δίνει μια κάποια αξιοπιστία; Σε εμένα χτες έγινε η διαδικασία άμεσα.... Ούτε κόλλησε η μιας χρήσης κάρτα της Revolut, ούτε τίποτα... Άργησε μόνο να έρθει το τελικό sms της ενεργοποίησης της υπηρεσίας (περίπου 1.5 ώρα)
Vlad27 Δημοσ. χθες στις 09:07 πμ Δημοσ. χθες στις 09:07 πμ Δοκιμάζω κι εγώ αλλά τώρα το πρωί εμφανίζει μήνυμα πως η υπηρεσία είναι προσωρινά μη διαθέσιμη.
tollisth Δημοσ. χθες στις 09:07 πμ Δημοσ. χθες στις 09:07 πμ Το ενεργοποίησα πριν λίγο όλα καλα ,για καρτα έβαλα μια προπληρωμένη την δέχτηκε κανονικά Το δοκίμασα σε android tv,μια έπαιξε μια χαρά χωρίς κάποιο κόλλημα και η ποιότητα εικόνας ήταν καλή για τα δεδομένα,την περίμενα χειρότερη Ολα οκ
mathewgx Δημοσ. χθες στις 09:09 πμ Δημοσ. χθες στις 09:09 πμ Σε ποιο link ενεργοποιούμε τον κωδικό; Εμένα μου βγάζει "κατι πηγε στραβα"
tollisth Δημοσ. χθες στις 09:22 πμ Δημοσ. χθες στις 09:22 πμ 10 λεπτά πριν, mathewgx είπε Σε ποιο link ενεργοποιούμε τον κωδικό; Εμένα μου βγάζει "κατι πηγε στραβα" Εδω https://www.vodafone.gr/vodafone-tv-eggrafi Το εκανε και σε εμένα μια φορα,ξαναπροσπάθησα και το πηρε
Sebu Δημοσ. χθες στις 10:38 πμ Δημοσ. χθες στις 10:38 πμ 12 hours ago, yiankap said: Από ότι είδα στα γρήγορα δεν έχει Ελληνικά κανάλια πλην του MEGA. Από ντοκιμαντέρ έχει τα κλασικά National Geographic, TLC,Discovery κλπ Από ταινίες-σειρές έχει τα FX και TCM. Και φυσικά έχει στο on demand αρκετές ταινίες - σειρές κλπ Αν θέλει κάποιος να με ρωτήσει για το περιεχόμενο, μπορώ να απαντήσω πολύ ευχαρίστως.. Να υποθεσω στο δωρεαν 2μηνο δεν παρεχει Disney+ σωστα? Ωστε να δοκιμασεις αυτη τη στριμινγκ υπηρεσια με αυτο τον τροπο αν σου κανει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα