Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Chrisfm94 είπε

Μονο για νεους χρηστες ειναι;

Δεν το ξερω,και στους ορους δεν αναφέρει κατι 

Δοκίμασε το 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, ak156 είπε

Εάν κάποιος θέλει να το βάλει σε μη πιστοποιημένο TVbox πείτε μου να σας πω πως.

Στειλε αν μπορεις για firestick, ευχαριστω!

Δημοσ.
1 hour ago, tollisth said:

Δεν το ξερω,και στους ορους δεν αναφέρει κατι 

Δοκίμασε το 

Ψαχνω να βρω που βαζω τον κωδικο και δεν το βρισκω σαν παλιος χρηστης.

Δημοσ.

σας εκανε και εσας χρεωση στην καρτα κατα την εγγραφη; εμενα προσπαθησε να με χρεωσει 6,90 αν και ελεγε οτι δεν θα υπαρξει χρεωση

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, astrea966 είπε

σας εκανε και εσας χρεωση στην καρτα κατα την εγγραφη; εμενα προσπαθησε να με χρεωσει 6,90 αν και ελεγε οτι δεν θα υπαρξει χρεωση

Δεν σε χρεώνει, ας έβγαλε το μήνυμα αυτό

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Phoenix7 είπε

Δεν σε χρεώνει, ας έβγαλε το μήνυμα αυτό

αφου η καρτα μου μου ζητησε επιβεβαιωσω τη χρεωση

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Phoenix7 είπε

Εμένα δεν με χρέωσε πάντως

το εκανα επιβεβαιωσα τη συναλλαγη και οντως δεν φαινεται να χρεωσε κατι. απλα τωρα δεν παει παραπερα.ηρθε το μειλ για την επιβεβαιωση του email αλλα δεν οδηγει πουθενα.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, GREG10ARIS είπε

Στειλε αν μπορεις για firestick, ευχαριστω!

Συγνώμη αλλά το firestick είναι πιστοποιημένο/certified. Ή κάνω λάθος? Άρα εάν είναι πιστοποιημένο λογικά δεν πρέπει να έχεις θέμα, ακόμα και κατεβάζοντας το apk και κάνοντας sideloading. Εγώ μιλάω για μη πιστοποιημένα Android TVbox που πιθανότατα θα "αρνηθούν" να παίξουν την VodafoneTV παρόλο που θα την κατεβάσουν από το Playstore...πιθανότατα με μήνυμα για rooted συσκευή κλπ😉

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Chrisfm94 είπε

Ψαχνω να βρω που βαζω τον κωδικο και δεν το βρισκω σαν παλιος χρηστης.

Ναι όντως λίγο που το είδα και εγώ δεν μπορείς να βάλεις τον κωδικό 

Ίσως αφορά νέους χρήστες και δεν το διευκρινίζει κάπου,ειναι υποθέτω σαν να  παίρνεις τον ένα μηνά που εχει δωρεάνμετα δεν μπορείς ξανα κατι αντίστοιχο είναι και αυτές οι προσφορές 

Δημοσ.

Πάντως σε TCL android tv (που καλύπτει ολες τις προυποθέσεις σύμφωνα με το site της voda) δεν εμφανίζεται στο google play η εφαρμογή για εγκατάσταση.
Την πέρασα με sideload και μου βγάζει μύνημα οτι η συσκευη μου ειναι rooted, κάτι το οποίο δεν ισχύει καθώς στην τηλεόραση μου παίζουν ή εχουν παίξει κατα καιρούς cosmote tv,neon,netflix,d+,prime και apple tv

Μπράβο vodafone!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ak156 είπε

Συγνώμη αλλά το firestick είναι πιστοποιημένο/certified. Ή κάνω λάθος? Άρα εάν είναι πιστοποιημένο λογικά δεν πρέπει να έχεις θέμα, ακόμα και κατεβάζοντας το apk και κάνοντας sideloading. Εγώ μιλάω για μη πιστοποιημένα Android TVbox που πιθανότατα θα "αρνηθούν" να παίξουν την VodafoneTV παρόλο που θα την κατεβάσουν από το Playstore...πιθανότατα με μήνυμα για rooted συσκευή κλπ😉

ειναι πιστοποιημενο κανονικά, απλως για καποιο λογο σε καποια firestick δε σε αφήνει να κατεβασεις την σωστή εφαρμογή (GR) και πρεπει να το πας πλαγίως 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dimitris_sal είπε

Πάντως σε TCL android tv (που καλύπτει ολες τις προυποθέσεις σύμφωνα με το site της voda) δεν εμφανίζεται στο google play η εφαρμογή για εγκατάσταση.
Την πέρασα με sideload και μου βγάζει μύνημα οτι η συσκευη μου ειναι rooted, κάτι το οποίο δεν ισχύει καθώς στην τηλεόραση μου παίζουν ή εχουν παίξει κατα καιρούς cosmote tv,neon,netflix,d+,prime και apple tv

Μπράβο vodafone!

Λοιπόν για εσένα καθώς και όσους έχουν Android TV ή Android TVbox που δεν παίζει, θα σας δώσω μία εφαρμογή να δοκιμάσετε από εδώ (κατεβάστε την από το λινκ μου και αποσυμπιέστε την) :

https://mega.nz/file/AhEBRKhb#51b9kFAquGKK5dVltVvFsHpiuLPSrd03ZPQ6s94TJmo

*** Το πιο πιθανό είναι να ΜΗΝ την "βλέπετε" στις εφαρμογές (πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλη εφαρμογή για να προστεθεί όπως το shortcut maker). Θα την βρείτε σίγουρα εάν πάτε σε ΟΛΕΣ τις εφαρμογές κλπ

*** Πάντως στην δική μου 65άρα TCL C805 μια χαρά εγκαταστάθηκε από το Playstore και έτρεξε μετά η Vodafone TV.😎

Επεξ/σία από ak156
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimitris_sal είπε

Μπράβο vodafone!

29 λεπτά πριν, ak156 είπε

Λοιπόν για εσένα καθώς και όσους έχουν Android TV ή Android TVbox που δεν παίζει, θα σας δώσω μία εφαρμογή να δοκιμάσετε από εδώ (κατεβάστε την από το λινκ μου και αποσυμπιέστε την) :

https://mega.nz/file/AhEBRKhb#51b9kFAquGKK5dVltVvFsHpiuLPSrd03ZPQ6s94TJmo

*** Το πιο πιθανό είναι να ΜΗΝ την "βλέπετε" στις εφαρμογές (πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλη εφαρμογή για να προστεθεί όπως το shortcut maker). Θα την βρείτε σίγουρα εάν πάτε σε ΟΛΕΣ τις εφαρμογές κλπ

*** Πάντως στην δική μου 65άρα TCL C805 μια χαρά εγκαταστάθηκε από το Playstore και έτρεξε μετά η Vodafone TV.😎

Μπορεί να την ψάξει μέσα και από τις ρυθμίσεις της andoid tv στις εφαρμογές δηλαδή,μπορεί να είναι εγκαταστημένη και απενεργοποιημένη και να θελει ενεργοποίηση απλα

Μου εχει τύχει με άλλες εφαρμογές αυτό    

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...