yiankap Δημοσ. Τετάρτη στις 06:04 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:04 μμ (επεξεργασμένο) Συμφορουμίτες, Με τη συμμετοχή σε διαγωνισμό των PEPSI & LAY's δώρο δύο μήνες Vodafone TV Start ! Συμμετοχές έως 06/02/2025 Το ενεργοποίησα ήδη! Δεν ξέρω αν γίνεται να πάρεις δύο κωδικούς ενεργοποίησης (με διαφορετικό mail και τηλέφωνο φυσικά) και να ενεργοποιήσεις το 2ο πακέτο όταν λήξει το πρώτο!! https://www.layspepsi-movies.gr/ Επεξ/σία Τετάρτη στις 08:31 μμ από yiankap 6 7
Therempant Δημοσ. Τετάρτη στις 06:10 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:10 μμ Εγώ συμπληρώνω στοιχεία και δεν μου βγάζει να πατήσω κάτι. Έληξε η απλά bug?
infin1tyGR Δημοσ. Τετάρτη στις 06:14 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:14 μμ (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, Therempant said: Εγώ συμπληρώνω στοιχεία και δεν μου βγάζει να πατήσω κάτι. Έληξε η απλά bug? Αυτό ψάχνω κι εγώ πόση ώρα. Έκλεισα extensions, adblock, πουθενά το κουμπί EDIT: Τώρα φαίνεται να εμφανίζεται κανονικά όταν τα συμπληρώσεις όλα. Επεξ/σία Τετάρτη στις 06:16 μμ από infin1tyGR 1
SabotazNic Δημοσ. Τετάρτη στις 06:39 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:39 μμ Είναι το αντίστοιχο cosmote entry? Ελληνικά κανάλια και κάνα ντοκιμαντέρ και κοινωνικά (τύπου E!)?
Chrisfm94 Δημοσ. Τετάρτη στις 06:49 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:49 μμ Ειχα παρει ενα διμηνο απο προβολη σε σινεμα. Με ειχε καταξενερωσει που δεν ειχε site για να δεις απο pc. Δηλαδη ελεος.
teopanta1 Δημοσ. Τετάρτη στις 06:50 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:50 μμ Μήπως είναι καμιά απατεωνια; το δοκίμασε κάποιος; μπορείς να ακυρώσεις την αυτόματη ανανέωση άμεσα;
infin1tyGR Δημοσ. Τετάρτη στις 06:53 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:53 μμ (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, Chrisfm94 said: Με ειχε καταξενερωσει που δεν ειχε site για να δεις απο pc. Δηλαδη ελεος. Φαίνεται ότι πλέον μπορείς και από υπολογιστή. Επεξ/σία Τετάρτη στις 06:54 μμ από infin1tyGR
Chrisfm94 Δημοσ. Τετάρτη στις 06:55 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:55 μμ (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, infin1tyGR said: Φαίνεται ότι πλέον μπορείς και από υπολογιστή. Ωπα, ετσι τοτε ναι! Edit: Τελικά κάτι άλλο εννοεί... Επεξ/σία Τετάρτη στις 07:02 μμ από Chrisfm94
pkatsou Δημοσ. Τετάρτη στις 07:38 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:38 μμ (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία Τετάρτη στις 07:51 μμ από pkatsou
p4n0s86 Δημοσ. Τετάρτη στις 07:56 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:56 μμ Εδώ όσοι θέλετε να δείτε από pc: https://tv.vodafone.gr Το δοκίμασα μόλις, όλα μια χαρά. 3
yiankap Δημοσ. Τετάρτη στις 09:43 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 09:43 μμ 2 ώρες πριν, SabotazNic είπε Είναι το αντίστοιχο cosmote entry? Ελληνικά κανάλια και κάνα ντοκιμαντέρ και κοινωνικά (τύπου E!)? Από ότι είδα στα γρήγορα δεν έχει Ελληνικά κανάλια πλην του MEGA. Από ντοκιμαντέρ έχει τα κλασικά National Geographic, TLC,Discovery κλπ Από ταινίες-σειρές έχει τα FX και TCM. Και φυσικά έχει στο on demand αρκετές ταινίες - σειρές κλπ Αν θέλει κάποιος να με ρωτήσει για το περιεχόμενο, μπορώ να απαντήσω πολύ ευχαρίστως..
drexxx Δημοσ. Τετάρτη στις 09:46 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:46 μμ Σε lg oled δεν βρισκω app στο store της tv.... Πώς ενεργοποιείτε παιδιά? Κατέβασα το app στο κινητό αλλά δεν είμαι συνδρομητής voda... Mηπως είναι μόνο για συνδρομητές?
atrias Δημοσ. Τετάρτη στις 10:17 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:17 μμ (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, yiankap είπε Δεν ξέρω αν γίνεται να πάρεις δύο κωδικούς ενεργοποίησης (με διαφορετικό mail και τηλέφωνο φυσικά) και να ενεργοποιήσεις το 2ο πακέτο όταν λήξει το πρώτο!! ισως και να γίνεται Αναφορά σε κείμενο Ο κωδικός ισχύει για ενεργοποίηση έως 30/04/2024. https://www.layspepsi-movies.gr/terms Επεξ/σία Τετάρτη στις 10:17 μμ από atrias
somt Δημοσ. Τετάρτη στις 10:26 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:26 μμ μου ήρθε ενα χαλασμένο email για επιβεβαίωση που με πάει σε σελίδα που δεν υπάρχει.. καλά πηγε αυτο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα