SciManiac Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Μόλις πρόσφατα αντιλήφθηκα ότι αν κάνω αναζήτηση το όνομά μου στο Google, στα αποτελέσματα βγάζει έναν ιστότοπο που εμφανίζει το ονοματεπώνυμο μου με το προσωπικό αριθμό του κινητού μου. Η σελίδα είναι από μια προηγούμενη δουλειά που ήμουν και προφανώς είναι κάποιο τμήμα του ιστοτοπου που "ξέμεινε" από παλιά. Έχω ήδη επικοινωνήσει μαζί τους για να κατεβάσουν την συγκεκριμένη πληροφορία, ακόμα δεν έχω πάρει απάντηση. Ήθελα να ρωτήσω και εδώ, πόσο επικίνδυνο πιστεύετε ότι είναι να εμφανίζεται το όνομα μαζί με το τηλέφωνο δημόσια και τόσο απλά στο διαδίκτυο; Ευτυχώς δεν είχα κάποιο περιστατικό μέχρι τώρα αλλά δεν νοιώθω άνετα να παραμονεύει ο κίνδυνος. Στην χειρότερη αν δεν βγάλω άκρη αλλάζω αριθμό, αν και όλοι ξέρουμε πόσο μπελαλίδικη θα ήταν αυτή η επιλογή.
Therempant Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Έχεις cosmote; Αν ναι απλά κάνεις στον πάροχο αλλαγή msisidn. Αλλά ναι θα ταλαιπωρηθείς λίγο για νά το αλλάξεις μετά σε όλους τους φορείς. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου από Therempant 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα