Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα βοήθεια θέλω από 16gb ram να το κάνω 32 αλλά δεν βρίσκω την ίδια ποια μπορεί να είναι συμβατή;  CPU: AMD RYZEN 5 3600 MOBO: MSI B450 TOMAHAWK MAX MEM: Crucial Ballistix Sport LT Gray 16GB GPU: RX 7600XT PSU:CORSAIR CX750M SSD: SAMSUNG 850EVO 250 CASE: GMC H-80 MONITOR: TCL 50 OS: Windows 11

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, #piter# είπε

δεν βρίσκω την ίδια

Οι Ballistix LT/ΑΤ σαν σειρα (αχ τι μου θυμησες τωρα, πρωτο σοβαρο review σε μνημες) σταματησε να κυκλοφορει σχετικα γρηγορα. Αντικατασταθηκαν απο τις σκετες Ballistix. 

Γενικα οποιο kit με Micron E-die βρεις, ειναι κομπλε. Απλως συμβουλη μου, για να μην βασανιζεσαι μετα, παρε απλως ενα 32αρι kit. Πλεον ειναι ενα ~50αρικο. 

Τα 4 στικακια δεν ειναι ευκολο να δουλεψουν σε αυτη τη πλατφορμα και πιθανο να εχεις προβληματα. 

• Like 3
Δημοσ.
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Despotas είπε

Πολυ κακα κιτακια αν δεν ασχοληθει με overclock και τα τρεχει απλως με JEDEC/XMP. 

https://www.skroutz.gr/s/8001844/G-Skill-Ripjaws-V-32GB-DDR4-RAM-me-2-Modules-2x16GB-kai-Tachytita-3200-gia-Desktop-F4-3200C16D-32GVK.html

https://www.skroutz.gr/s/20073925/Patriot-Viper-Steel-32GB-DDR4-RAM-me-2-Modules-2x16GB-kai-Tachytita-3200-gia-Desktop-PVS432G320C6K.html

Mια χαρα θα ειναι με αυτες και φθηνοτερα. 

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Despotas είπε

Πες μου ότι αστειεύεσαι! 32GB 3200Mhz CL22; Στα 70€ κιόλας;!

Γιατί να μην πάρει με CL16 και πιο φθηνά; Από τις απλές Aegis ή τις Ripjaws V μέχρι και Corsair. Χώρια που αν θέλει παίρνει και 3600Mhz CL18!

• Thanks 2
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, emp87 είπε

εχει και στο aliexpress φθηνες προτασεις με corsair vengeance

Τελευταία φορά που πήρα μνήμες από AliExpress η Kingston μου τις παρακράτησε για καταστροφή, όταν τους τις είχα στείλει, γιατί δεν έτρεχαν στην σωστή ταχύτητα :) 

Και σε λετζίτ κιτάκι να πέσεις, πόσο φθηνότερα είναι για να αξίζει το να μην έχεις εγγύηση, πόσο θα περιμένεις να τις πάρεις κτλ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Τελευταία φορά που πήρα μνήμες από AliExpress η Kingston μου τις παρακράτησε για καταστροφή, όταν τους τις είχα στείλει, γιατί δεν έτρεχαν στην σωστή ταχύτητα :) 

Και σε λετζίτ κιτάκι να πέσεις, πόσο φθηνότερα είναι για να αξίζει το να μην έχεις εγγύηση, πόσο θα περιμένεις να τις πάρεις κτλ

εννοειται οτι παιρνεις απο legit verified seller με πολλες αξιολογησεις

απο προσωπικη εμπειρια με τα κουπονια που βγαζει σε συγκεκριμενες περιοδους το aliexpress  αξιζει και σε cpu (με η χωρις ενσωματωμενα γραφικα ) και σε ram αλλα και σε σκλήρους και ηταν ολα αξιοπιστα (ορισμενοι αγοραζουν ακομη και mobo και gpu απο ali χωρις προβληματα)  και απο αποψη κοστους συμφερει αν τα παρεις ολα μαζι και αν εισαι τσιμα τσιμα οικονομικα για καινουργιο-ανανεωση build 

απο εκει και περα ειναι στην κριση του καθενος

Επεξ/σία από emp87
Δημοσ.

DDR3 ναι εχει φθηνή το aliexpress, DDR4 δεν βλέπω κάτι τέτοιο. Με το VAT μεσα φτάνουν τιμες Ελλάδας(ίσως ακριβότερες) και μάρκες killsree kai Pulsar😄. Άντε να βρείς άκρη αμα ειναι DOA ή παίζουν χαμηλα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Apaleytos80 είπε

DDR3 ναι εχει φθηνή το aliexpress, DDR4 δεν βλέπω κάτι τέτοιο. Με το VAT μεσα φτάνουν τιμες Ελλάδας(ίσως ακριβότερες) και μάρκες killsree kai Pulsar😄. Άντε να βρείς άκρη αμα ειναι DOA ή παίζουν χαμηλα.

ddr4 vengeance lpx 3600 cl16 πηρα απο ali με κουπονι την bf

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...