nio34 Δημοσ. Τετάρτη στις 02:26 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:26 μμ Καλησπέρα στην ομάδα έχω στην κατοχή μου ένα Renault Clio 2020 1.5 90ps πετρέλαιο 140.000xl Λόγο ότι η δουλειά πλέον είναι κοντά και είδα ένα Peuzeot 208 2020 1.2 100 ps allure στα 60.000xl μπλε χρώμα πολύ όμορφο . Μέσα ειδικά είναι πανέμορφο με το 3d καντράν 10αρα οθόνη κτλ. Αυτο που θέλω να μάθω είναι αν ο 1.2 τραβάει αρκετά η θα ζορίζεται σε προσπεράσεις κτλ Αν έχει κάποιος το συγκεκριμένο αμάξι να μου πει εντυπώσεις. Ευχαριστώ 1
tutuyo Δημοσ. Τετάρτη στις 03:45 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:45 μμ δεν ζοριζεται πουθενα, φοβερο μοτερ μακραν το ομορφοτερο μοντελο πολης 1
nio34 Δημοσ. Τετάρτη στις 09:21 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 09:21 μμ Ναι το ξέρω ότι είναι πανέμορφο. Απλά είχα ενδοιασμό για τον 1.2 αλλά από τι διαβάζω όντως είναι πολύ καλός
SaFiS Δημοσ. Τετάρτη στις 10:31 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:31 μμ Απαραίτητος έλεγχος στον ιμάντα χρονισμού μιας και είναι μέσα στα λάδια. Είναι το μελανό σημείο των PureTech όπως και των EcoBoost...
p_under Δημοσ. Τετάρτη στις 11:08 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:08 μμ 36 λεπτά πριν, SaFiS είπε Απαραίτητος έλεγχος στον ιμάντα χρονισμού μιας και είναι μέσα στα λάδια. Είναι το μελανό σημείο των PureTech όπως και των EcoBoost... Θεωρείς πως ο ιμάντας μέσα στο λάδι είναι αρνητικό? Ρωτάω γιατί και το δικό μου vag 1.5 tsi έτσι είναι.
thyra_7 Δημοσ. Πέμπτη στις 09:04 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:04 πμ Επειδη το εχω οδηγήσει, για μενα ένα μεγάλο αρνητικό ειναι οτι η θέση του τιμονιου δε βολευει καθόλου. Ειτε ειναι πολυ χαμηλα και βρίσκει στα πόδια, είτε κρυβει το καντραν. Οποτε θα σε συμβουλευα να το δεις αν σε βολευει εσένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα