Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω τη συγκεκριμένη κονσόλα/μίκτη Spirit Folio SX και το πλάνο είναι να παίξω με το σετ αυτοενισχυόμενων ηχείων της Vonyx, τα VX0812BT 800W.

Θέλω να καλύψω την αυλή του σχολείου (περίπου 700 - 750 τ.μ.).

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ

Θα χρησιμοποιήσω τα input 1 έως 4 του μίκτη για να συνδέσω 4 δυναμικά μικρόφωνα (για τους μουσικούς, τη φωνή, την παρουσίαση) με XLR. Στο κανάλι 13-14 θα το δεσμεύσω για το λάπτοπ, το οποίο θα συνδεθεί με RCA στον μίκτη και 3.5mm jack στο PC (για τυχόν κονσέρβα μουσική των χορευτικών).

Για ηχεία, μετά από έρευνα, κατέληξα στο σετ της Vonyx, τα VX0812BT 800W. Εάν καταλαβαίνω σωστά, το σετ περιλαμβάνει ένα ζεύγος παθητικών ηχείων, τα οποία συνδέονται και τροφοδοτούνται από το woofer, το οποίο επιπλέον έχει λογισμικό που επιτρέπει στο σετ να λειτουργεί και αυτόνομα. Από το woofer (INPUT LINE) θα τρέξω ένα καλώδιο 6.3mm line jack στο MAIN OUTPUTS, είτε στο mix κανάλι είτε στο MONO SUM.

Πιστεύετε ότι τα συγκεκριμένα ηχεία μπορούν να καλύψουν τον χώρο; Η συγκεκριμένη συνδεσμολογία ειναι αποδεκτή ή κανω καποιο τρομερό λάθος;

Επίσης, απευθύνομαι σε όλους τους ηχολήπτες και ηχοτεχνικούς: θα εκτιμούσα αν σχολιάζατε τυχόν σοβαρά λάθη στο πλάνο μου ή αν υπάρχει κάτι που θα προτείνατε να γίνει διαφορετικά.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

User manual Vonyx VX0812BT (English - 24 pages).pdf Spirit Folio SX Mixer Layout.pdf

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...