Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, AtiX είπε

IMG_2717.jpg.f3f791a446f69202f7377e7a1674f5d2.jpg

Ο ΟΤΕ έπαψε πιά εδώ και πολλά χρόνια τουλάχιστον δέκα να είναι το μεγάλο τηλεπικοινωνιακό μαγαζί της Ελλάδος και ενώ αρχικά ήταν η μητρική της Cosmote τώρα είναι η θυγατρική της μιας και η ίδια δεν προσφέρει ευρυζωνικές υπηρεσίες. Ελπίζω πως η T-mobile να την αναστήσει και να μας θυμίσει τον παλιό κραταιό ΟΤΕ που έκανες αίτηση και έκαναν τρεις μήνες να σου βάλουν την σύνδεση και σου ζήταγαν και την τελευταία βίδα για να ξεχρεώσεις το εξοπλισμό που είχες πάρει.

Σημείωση:

Τον ΟΤΕ πολλοί εμίσησαν την τεχνολογία του ουδείς.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, alexpap είπε

Ο ΟΤΕ έπαψε πιά εδώ και πολλά χρόνια τουλάχιστον δέκα να είναι το μεγάλο τηλεπικοινωνιακό μαγαζί της Ελλάδος και ενώ αρχικά ήταν η μητρική της Cosmote τώρα είναι η θυγατρική της μιας και η ίδια δεν προσφέρει ευρυζωνικές υπηρεσίες. Ελπίζω πως η T-mobile να την αναστήσει και να μας θυμίσει τον παλιό κραταιό ΟΤΕ που έκανες αίτηση και έκαναν τρεις μήνες να σου βάλουν την σύνδεση και σου ζήταγαν και την τελευταία βίδα για να ξεχρεώσεις το εξοπλισμό που είχες πάρει.

Σημείωση:

Πάντως πριν μερικά χρόνια είχε πίεζαν για να γίνει αλλαγή του ονόματος σε T-Mobile, έφαγαν πόρτα λόγω του δεύτερου συνθετικού στο Cosmote και του πιθανού κραξίματος…

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, AtiX είπε

Πάντως πριν μερικά χρόνια είχε πίεζαν για να γίνει αλλαγή του ονόματος σε T-Mobile, έφαγαν πόρτα λόγω του δεύτερου συνθετικού στο Cosmote και του πιθανού κραξίματος…

Θα γινει εντός του 2025. Γι αυτό και εχουν αρχίσει διαφήμιση με το T,  Deutsche Telekom ή Telekom. 

22 λεπτά πριν, alexpap είπε

Την κάλυψη σήματος της Cosmote συγκριτικά με τον ανταγωνισμό δε νομιζω να τη μίσησε κανένας.  Στη σταθερή αλλάζει λιγο το πραγμα. 

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, katehaki είπε

Αν κρίνω από τα apple watch cellular και το RCS.

Δεν θέλω να ξέρω καν πόσο καιρό θα πάρει στους ψαγμένους providers που έχουμε για να μας το ξεκλειδώσουν. 

καλά όταν θα το ξεκλειδώσουν αυτοί μπορεί η apple να έχει σταματήσει να βγάζει iPhone , σιγουρο ειναι πωσ θα εχουμε αναβαθμισει τουλαχιστον ολοι 2 μοντελα απο αυτο στο οποιο μπηκε το χαρακτηριστικο 

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, katehaki είπε

Αν κρίνω από τα apple watch cellular και το RCS.

Δεν θέλω να ξέρω καν πόσο καιρό θα πάρει στους ψαγμένους providers που έχουμε για να μας το ξεκλειδώσουν. 

Έτσι και βρουν τρόπο να μας το χρεώσουν οι Έλληνες Providers θα είναι οι πρώτοι που θα το υλοποιήσουν παγκοσμίως 🤣

• Haha 3
Δημοσ.
8 ώρες πριν, J0hn82 είπε

Φωκιανός, στη θάλασσα μετά τα 6 nm από στεριά, ορεινές διαδρομές π.χ. Γαρδίκι - Γραμμένη Οξυά είναι οι πρώτες περιπτώσεις που μου ήρθαν στο μυαλό…

Αλλά θα ήταν τραγικό να ακούς π.χ. podcasts ενώ βρίσκεσαι σε αυτές τις περιοχές. Το smartphone, πρέπει να είναι στο backpack, στον πάτο, και να βγει μόνο για καμιά φωτό ή για κάποια ανάγκη…

Για κυνήγι πας εκεί 😊

Καλά ας φέρουν πρώτα το δίκτυο στα ρολόγια και μετά βλέπουμε για starling 😂

Δημοσ.

Αφορά μάλλον μόνο τα νεότερα μοντέλα 15-16 και είναι διαθέσιμο στην Αμερική οπότε πόσα χρόνια θα πάρει να έρθει Ευρώπη;

• Super Moderators
Δημοσ.
5 hours ago, freegr said:

Αφορά μάλλον μόνο τα νεότερα μοντέλα 15-16 και είναι διαθέσιμο στην Αμερική οπότε πόσα χρόνια θα πάρει να έρθει Ευρώπη;

Αφορά όλα τα iPhone από το iPhone 14 και εντεύθεν. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...