Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω να αγοράσω headset με μπάτζετ γύρο στα 200€ (ή και λιγότερο)

Η χρήση τους θα είναι για παιχνίδια με footsteps, οπότε θα ήθελα το καλύτερο αποτέλεσμα σε αυτό. Και θελώ να έχουν καλό mic.

Το rgb είτε έχει είτε όχι δεν με ενδιαφέρει, με νοιάζουν τα footsteps και το mic. Επίσης δεν έχω θέμα αν είναι με καλώδιο ή ασύρματα.

Υπάρχει κάτι που να τα συνδιάζει αυτά; Γιατί ψάχνω τόσες μέρες και βλέπω ότι κάποια χάνουν στο mic και άλλο χάνουν στον ήχο. Επίσης διαβάζω για τα hyper x από τότε που τα ανέλαβε η ΗP χάλασαν πάρα πολύ. Τα razer παλιότερα ήταν για πέταμα, μιλάω πριν καμιά 10ετία, δεν ξέρω αν έχουν φτιάξει τα πράγματα εκεί. Τα logitech κάνουν κατι αποσυνδέσεις που διαβάζω... 

Βοηθήστε γιατί δεν θέλω να πετάξω τα λεφτά μου 😕 

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

η αλήθεια είναι ότι κοιτούσα τα cloud 3 wireless, αλλά τα review λένε σε σχέση με τα cloud 2 για χειρότερο mic και χειρότερο footstep. 

από την άλλη τα cloud 2 δεν είναι λίγο παλιά για να τα αγοράσω τώρα; το 2016-17 δεν βγήκαν;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Εσύ καινούργια θα τα αγοράσεις με 2 χρόνια εγγύηση τι σημασία έχει πότε βγήκαν αν ειναι καλά και σε καλή τιμή ; 

Σωστά, από άποψη τεχνολογίας το λέω. Βέβαια τα review σε σχέση με τα νέα cloud 3, κερδίζουν τα cloud 2. 

Από άποψη καλώδιο ή ασύρματα έχουν διαφορά ή είναι τα ίδια??

σε ευχαριστώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Karanikolis είπε

Σωστά, από άποψη τεχνολογίας το λέω. Βέβαια τα review σε σχέση με τα νέα cloud 3, κερδίζουν τα cloud 2. 

Από άποψη καλώδιο ή ασύρματα έχουν διαφορά ή είναι τα ίδια??

σε ευχαριστώ 

Άσε τα review εσύ ζήτησες κάτι συγκεκριμένο να ακούς βήματα και καλό μικρόφωνο 

eyBbBiv.gif

Επεξ/σία από Dr_Pepper
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε

Ελλαδα τα cloud 2 με καλωδιο δεν υπαρχουν πουθενα, περα απο εκθεσιακα που δεν υπαρχει περιπτωση ουτε να παω να τα δω.. 

οποτε cloud 2 γιοκ. εχουμε αλλη επιλογη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...