frap73 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 18 hours ago, stam69 said: Το μόνο που έκανα είναι ότι νωρίτερα το είχα πλύνει με λίγο νερό και σαπούνι για να φύγει ο ιδρώτας από το λουράκι. Φαντάστηκα ότι αφού είναι αδιάβροχο, δεν θα είχε πρόβλημα. Ακόμα και αν ζητήσουν να τους το στείλω για να το δουν, δεν ξέρω αν με συμφέρει με τα ταχυδρομικά και τα τελωνεία πήγαινε-έλα. Θα ενημερώσω όταν μου απαντήσουν. Αν το έβαλες κάτω από τη βρύση με το ρουμπινέ τέρμα ανοιχτό για να το ξεπλύνεις, θα σε στεναχωρήσω. Τα IP ratings των συσκευών και το "water resistant" μέχρι κάποιο βάθος για κάποιο χρονικό διάστημα, είναι ένα όμορφο μάρκετινγκ τρυκ για να ξεγελάσεις τον κόσμο και να νομίζει πως η συσκευή του είναι αδιάβροχη (water proof) σε όποιες συνθήκες δε πληρούν τα παραπάνω (βάθος, χρόνος). Το S2 συγκεκριμένα λέει πως είναι IP68. To 68 σημαίνει πως δοκιμάστηκε για τουλάχιστον 30 λεπτά σε βάθος άνω του 1μ. Το rating από μόνο του δεν υπαγορεύει πόσο πρέπει να είναι το βάθος. Συνήθως οι κατασκευαστές επιλέγουν το "έως 3μ", αλλά όχι πάντα. Στο GSMarena (δε βρήκα κάτι αλλο πρόχειρο), λέει πως το S2 είναι: IP68 dust/water resistant (up to 1.5m for 30 min). Ωραία, θα μου πεις, δεν έκανα βουτιά, το έπλυνα. Κι εδώ είναι το τρυκ. Το βάθος, για να έχει νόημα για την αντοχή της συσκευής, πρέπει να μεταφραστεί σε πίεση. Και στο 1.5μ βάθος, η πίεση είναι, χοντρικά, 0.15 bar. Η πίεση στα άκρα του δικτύου υδροδότησης, συνήθως, κυμαίνεται γύρω στα 2.5bar, περισσότερο αν έχεις πιεστικό. Ουπς.... Το water resistant, δεν είναι water proof Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου από frap73 Δεκαδικά, ευχαριστώ HatTrick 2
HatTrick Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 7 λεπτά πριν, frap73 είπε Ωραία, θα μου πεις, δεν έκανα βουτιά, το έπλυνα. Κι εδώ είναι το τρυκ. Το βάθος, για να έχει νόημα για την αντοχή της συσκευής, πρέπει να μεταφραστεί σε πίεση. Και στο 1.5μ βάθος, η πίεση είναι, χοντρικά, 1.5 bar. Η πίεση στα άκρα του δικτύου υδροδότησης, συνήθως, κυμαίνεται γύρω στα 2.5bar, περισσότερο αν έχεις πιεστικό. Ουπς.... Το water resistant, δεν είναι water proof 1.5m=0.15 barg 1.5barg=15mH2O 2.5barg=25mH2O (αλλιως δεν θα εφτανε στα πολυ υψηλα κτιρια με φυσικη ροη) 1 1
nikossof88 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Ρώτησα γιατί η παραγγελία είναι ακόμα σε status processing και έλαβα την εξής απάντηση για όποιον έχει απορία γιατί αργούν να στείλουν,στην συγκεκριμένη γιορτή στην Κίνα δεν δουλεύει σχεδόν τίποτα οπότε είναι λογικό "Dear Customer, I apologize for the wait. Due to the upcoming Chinese New Year, our warehouses and logistics are temporarily suspended. We expect to process and ship your order as soon as operations resume around February 10th. We sincerely apologize for any inconvenience caused and appreciate your understanding." 1
Giorgos17589 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Στις 1/2/2025 στις 2:03 ΜΜ, sunmike132 είπε Για την ενημέρωση σας, 5/1/25 έκανα παραγγελία το ίδιο ρολόι, 9/1/25 τους έστειλα email επειδή το έδειχνε σε επεξεργασία, μου είπαν πως θα έφευγε την επόμενη 10/1/25 και μου έδωσαν tracking, 24/1/25 παρέλαβα επαρχία με acs. Οπότε υπολογίστε 20 μέρες +- και με αργές ενημερώσεις στο tracking. Το ρολόι είναι πολύ τίμιο για τα χρήματα του και όμορφο, εντύπωση μου έκανε και η μπαταρία του. Η εφαρμογή τους είναι έτσι κι έτσι, το έχω συνδέσει σε iphone αλλά το χρησιμοποιώ ελάχιστα (έχω android για βασική συσκευή) οπότε από μετρήσεις λειτουργίες κτλ δεν έχω εικόνα. Καλησπερα... Μιας που εχεις το ρολοι... Να ρωτησω... Υποστηριζει ελληνικα και emoticon στις ειδοποιήσεις? Η ερχονται σαν τετραγωνακια.. Κλπ..? Ευχαριστώ!!
sunmike132 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Δε το έχω μαζί μου αυτή τη στιγμή αλλά από όσο το έχω δουλέψει ελληνικά τα εμφανίζει κανονικά (σίγουρα με iphone και από fb messenger), για emoticon δε θυμάμαι. Θα το τσεκάρω κάποια στιγμη το απόγευμα και θα επανέλθω. Edit: Εμφανίζει ελληνικούς χαρακτήρες και emοticons (messenger) Επεξ/σία Τρίτη στις 08:02 μμ από sunmike132
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα