demolutioner Δημοσ. Τρίτη στις 11:30 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:30 μμ (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, εχω αγοράσει την TCL smart tv 55" 55C745 (2023),την εχω σύνδεση με το pc 2.1 hdmu 8k optic fiber καλώδιο, που υποστηρίζει και vrr και allm earc/arc τα πάντα γενικά οπότε δεν είναι θέμα καλωδίου,. Μου βγάζει στο game bar το Vrr & ALLM Off,εχω φτιάξει ένα βίντεο με τα settings που έχω κανει στο game bar στην τηλεόραση στον υπολογιστή για το hdr και στην κάρτας γραφικών, είναι εύκολο να ρίξετε μια ματιά όποιοςέχειτην ίδιατηλεόρασηκαι γνωρίζει, να δείτε αν υπάρχει κάτι λάθος στις ρυθμίσεις γιαυτό δεν βγαίνει το allm και vrr ως on?? Ή αν οι ρυθμίσεις είναι εντάξει, γενικά τι πρέπει να κάνω ώστε να ενεργοποιηθεί το vrr και allm?? Στέλνω το λινκ απο το βίντεο που ανέβασα στο youtube με τις ρυθμίσεις. https://youtu.be/Lk4hZXklUAY?si=D9lF-2P4aX1gmKMl όποιος μπορεί να βοηθήσει 🙏 🙏 Επεξ/σία Τρίτη στις 11:31 μμ από demolutioner
heavyrain Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες δεν υποστηρίζει αυτες τις λειτουργείες η καρτα σου μεσω HDMI, μονο μέσω display port. Αυτός είναι ο λόγος. 1
demolutioner Δημοσ. πριν από 12 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 12 ώρες (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, heavyrain είπε δεν υποστηρίζει αυτες τις λειτουργείες η καρτα σου μεσω HDMI, μονο μέσω display port. Αυτός είναι ο λόγος. Επιτέλους φως στο τούνελ!! 🙂 ρωτάω δεξιά και αριστερά 10κατι μέρες τώρα, και μέχρι τώρα τπτ κανένας, λέω δεν μπορεί ούτε ένας δεν γνωρίζει?! Να σε ρωτήσω,πώς μπορώ να ξέρω ποίες κάρτες γραφικών υποστηρίζουν αυτά τα δύο με hdmi? Τι θα πρέπει να κοιτάξω στα τεχνικά χαρακτηριστικά? Είδα σε κάτι άρθρα για το G-Sync, αυτό είναι και για το vrr και για το allm? Ή για ένα από τα δύο?αν είναι για ένα από τα δύο, τότε γνωρίζεις ποιο είναι για ποιο? Σε ευχαριστώ πάντως για την διευκρίνηση, γιατί τόσες μέρες, και ούτε μια απάντηση από πουθενά, στο youtube σε forums μέχρι και στην tcl έστειλα και μου λένε εδώ είναι το αμερικάνικο τμήμα που έστειλες,πρέπει να στείλεις στις χώρα σου, λέω... αα.. καλά..!! 😅 εδώ που στο hdmi συμβατός με display port και dvi μπορώ να βάλω κάποιον ανταπτορα για να λειτουργήσει αυτή η καρτα πού έχω με την τηλεόραση? Η τηλεόραση έχει μόνο hdmi δεν έχει display port, η καρτα γραφικών έχει απ'οτι διάβασα, οπότε υπάρχει ανταπτορας ώστε να δουλέψει το vrr και το allm με αυτήν την κάρτα σε αυτήν την τηλεόραση? Επεξ/σία πριν από 11 ώρες από demolutioner
heavyrain Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Μα και εγώ δεν έκανα κάτι μαγικό, αναζήτηση στο google έκανα. 😉 Όχι ούτε με ανταπτορα hdmi σε display port, λενε, δεν λειτουργούν αυτα. Αυτό με το αμερικάνικο support Που λες, ότι σου είπαν να μιλήσεις με της χώρας σου μου το είχαν πει και σε εμένα που είχα ρωτήσει τη Sony Αμερικής στο παρελθόν. Αυτό που πρέπει να googleάρεις για αναζήτηση σχετικών πληροφοριών είναι πχ: vrr compatibility over hdmi και το όνομα της καρτας που σε ενδιαφέρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα